Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Giega, sveikinimai su dar vienu/a anuku/e biggrin.gif haskiai - aktyvu gyvenima megstantys sunys, man labai jie grazus wub.gif tai mergaite ar berniukas?
Kaip katinas reagavo? Ar mate jau?

Tada zinau kur range randasi, bet taip ne karto ten nesu buvusi.
Atsakyti

Haskis jau rimtas suo, ne musu kiseniniai  :D 

Nova, nelabai dziaugiasi tomis grozio proceduromis, bet kirpeja sake kad vis geriau sekasi, as pati tai nematau, priduodu ir iseinu. Labai faina kirpeja, na ten 3 is tikro, ir visos labai malonios, galima apie viska pasitart,jos ir dresura uzsiima,  zodziu jei kada reiks rekomenduoju, salonas Bona Beauty Rainhame.

Atsakyti

O, haskis labai grazus. Jie ir bega greitai, dazniausiai nuo seimininku  :laugh:​ ir kalba daug. 

Atsakyti
Taip, kai kurie zmones vadina haskius - kalbantys sunys biggrin.gif
Atsakyti
Na kiek vakar maciau,tai nei lojo,nei kalbejo biggrin.gif ir taip,begt labai nori,nuo pavadelio nepaleidzia biggrin.gif
Is vis neisivaizduoju kaip sugalvojo suni isigyt,kai mes tik kates augindavom biggrin.gif beje katina irgi turi biggrin.gif
Atsakyti

Giega, o dukra su jumis nebegyvena? Atrodo nesenai tik sakei kad parsikrauste TB dziaugsmui.

Atsakyti

Jo, pagal statistiką daugiausiai dingstančių šunų yra haskiai. Nes, jie tiesiog pabėga. 

Mano vaikai šituos haskius seka youtubėje. Kiek aš kartu žiūrėjau, galvoju, neeilinės kantrybės šeimininkai. Jau mane, mano katinas užknisa savo "kalba", bet vistiek ji tylesnė nei šunų. https://www.youtube....h?v=fiO-BTldRpA

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2018 11 27, 18:48)
<p>Giega, o dukra su jumis nebegyvena? Atrodo nesenai tik sakei kad parsikrauste TB dziaugsmui.</p>

JAu vel nebegyvena...PAs ta pati issikrauste..DAr slepe-kita kita turiu,nu bet kiek prislepsi..MB labai nepatenkintas.

NA tas dar maziukas(patinas,vardas Silver)Pro zaislus iskart prasisuko,griebe anukes meskiukus biggrin.gif I lauke isleido,apibego visa kiema..Pakeliui i lauka,kates maistelio spejo uzgriebt biggrin.gif Vnz,man irgi nenestu kantrybe biggrin.gif Uz tai as uz kates-tebunie jos ateina pasiglostyt,kada pacios nori,bet man daugiau ir nereikia biggrin.gif Jei dabar kas sokinetu aplink vien uz tai,kad mano grizau,isproteciau biggrin.gif TAm anuke turiu biggrin.gif
Atsakyti
Giega, tai visgi pasitvirtino itarimai biggrin.gif susitaikius dukra mirksiukas.gif

Atsakyti

Mano katė neateina kada nori. Ištisai maišosi po kojomis. Pvz ryte: kartu išlipam iš lovos, tada jis būtinai priekyje bėga pirmas. Eini patamsyje, turi būti atsargus, nes tas taip maišosi, kad labai laisvai nuo laiptų gali nuskristi. Gaminam pusryčius: atidarai orkaitę - įlindo, atidarei stalčių - jau snukis ten, atidarei  spintelę - jau ten. Ir rėkia, rėkia, rėkia... Jeigu skirsi 10 min paglostysi, pasišnekėsi, duosi skanuko apsiramins. Kitu atveju, niekaip. 

Vakar savo fermoje apžiūrėjau eglutes. Tokios mažos, kaip aš noriu 15 svarų. Kitos 25, 30. Pačios aukščiausios 45 svarai. Tikrai gražios. Reklama  :D​ 

Atsakyti
Limcamca, kuri cia tavo kate taip maisosi? Juoduke ar rainis? O musu nei maisosi, nei prisauksi. Ateina tik kai pats nori...

Puosiu egle siais metais tik visai prie kaledas.
Atsakyti
Itariu,kad rainius biggrin.gif Bengalus juk katasuniais vadina mirksiukas.gif

MAniskis balsa retai parodo..Jei labai alkanas ir nekreipi demesio,tai taip gailiai-miauu buna biggrin.gif Ir ant mazosios piktai urzgia..TA vos prieina,o katinas iskart -mee..Nors nei ji musa,nei ji pesa...Graziai glosto,bet va musu katinas nemegsta mazu vaiku ir viskas..

Na ka,ryt jau ketvirtadienis bigsmile.gif Kur tas laikas bega...
Atsakyti