Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labas rytas, 

Heida, tu visai jokių vaistų  negeri, ar antibiotikus turi omenyje? 

Nova, klausei manęs dėl galvos. Tai ne, tfu tfu tfu, kol kas viskas pagerėjo, neskauda. Akinių irgi taip ir neužsikabinau. Reikėtų iš tikrųjų prisiruošti. 

Rungtynes turėjom vakar, blogai vaikai žaidė, lygiosiom baigėm. Nors komanda silpna buvo, tikrai galėjom laimėti.  :mad2: 

O, pas jus eglučių councilas nesurenka? Gi, paprastai beveik visi councilai tą daro? Jeigu ne, tai sode sudeginti galima ir viskas. Aš, visada perku iš fermos, man kažkaip laikosi. O gi dar ir katinus du turiu, kurie pataiso papuošimus. Šiemet mano mintis puošti mažą eglutę, rustic stiliumi. 

Man labai gražu tokiose va, dėžėse. 

46525754_552467938581397_779687132892495

46998165_328991351233032_289958007419174

Atsakyti
Labai grazi egle wub.gif
Nea, jokiu vaistu negeriau, bet jau vakar ACC pradejau, negaliu darbe "lot" istisai, nors kokiu 80% gyventoju darbe kosti su krutines infekcijom.
Atsakyti
Limcamca, nu labai grazi egle mirksiukas.gif neuztempk jei nekaip jauties 4u.gif

Pas mus darbe ir daug kas "loja". Taip nesinori pasigaut kokios bacilos unsure.gif

Atsakyti

Čia paveiksliukuose graži. PIntereste beveik viskas gražu. 

Pažiūrėsiu kaip gyvai gausis. 

Užsisakiau Yves Rocher naktinį kremą. Rinkausi, rinkausi, - galva susisuko, ir ai, galvoju paprastą nusipirksiu. Gal bus ne prastas. O, tai prieš mytą, bėgau pirkti tušą. Konsultantė taip gyrė, toks naujas, toks fainas. Pirkau Dior, plojau pinigus, - nutrupa beveik po poros valandų.  :mad2: Už dyką pajuodusiais paakiais vaikštau  :mad2:​ 

Atsakyti
Tai vaikstai kaip panda, ania biggrin.gif
As ne karta pasimokiau su tais firminiais tusais biggrin.gif naudoju paprastus ir patenkinta mirksiukas.gif

Atsakyti
Buvo tarpas,kai naudojau Dior tusa,bet irgi karta toki byranti nusipirkau blink.gif Nuo tada perku Maxfactor arba Maybelin ir kik puikiausiai dazo ir laiko.. Dabar is yves rocher gavus dovanu tusa,tai irgi polievis.. Labai teplus.. ryte issidazai if turi gerokai palaukt,kad uzdziutu.. o tai mirksi ir lieka blink.gif

Pro gyvu egliu pardavimus as sunkiai praeinu,bet sakau-turiu grazia dirbtine ir ja puosiu mirksiukas.gif Lakeside yra kalediniu zaisliuku parde,jau kokiu grooooziu bigsmile.gif Papirkau kelis pauksciukus mirksiukas.gif
Bet ir Wilkinsone maciau daug visokiu grozybiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Gerai, tu čia mane pavadinai: panda. Tikrai, tip top  :D​ 

Atsakyti
Nu kaip pavargau siandien darbe. Tokia nusikalus jauciuos... kad tik kokios bacilos nepasigaut .... darbe jau keliu nera - serga.

Giega, nu ir kaip? Ar labai busy?

Heida, kur romforde perki vaikinui rubelius? Musu pana jau i lauka nuo vakar iseina... Usakiau jai striuke intiku, bet atvaziuos tik kita savaite. Tai dabar, kolkas tik gardene vaiksto, apsirengus mano megztinio rankove 😂😂
Atsakyti
Nova, Romforde rubelius esu pirkusi Tkmaxxe, dar maciau nebrangiu ir visai neblogu yra Range. Papuose pana su rankove biggrin.gif
Atsakyti

Priedas  20181124_155844.jpg   176,62KB   0 Parsiųsta kartų

Po grozio proceduru

Atsakyti
Labas rytas

Nu ka tu koks vyrukas wub.gif ir kaip priima grozio proceduras? Bangu nekelia salone biggrin.gif

O kur range romforde?
Atsakyti
Labukas

Nu tikrai grazuolis wub.gif
Dukra irgi suni isigijo-haski biggrin.gif Vakar atveze parodyt,tai toks makalaika,vietoj nenustygo nei minutei biggrin.gif 5men dabar.

Range kur Sainsburys,pati krastine parde prie gatves.
Atsakyti