Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Oi, tai jums svenciu metai sie metai  :D 

Dukterecia nieko nezinojo apie vakareli. O, kadangi orouoste jau nebebuvo kur detis, tai draugas pasake, kad skrenda i LT svesti gimtadienio su mama, bet mama nieko nezino. Kadangi mes nuolat kalbames, tai ji mums pasake, a la nu skrendu i Lisabona  :lol: Tipo, nuskrido i Lisabona, raso, kad viesbutyje jau, silta, faina. Ryte tipo pusryciu nuotrauka idejo. O, is tikruju Vilniuje, pas sese  :bigsmile: Mes tai visa sita zinojom, tik ji viena ne. 

Kai jau atvaziavo pas mama, mama suvaidino, kad tipo siurprizas, nezinojo, kad ji gris, ir cia gimtadienis, reikia svesti, valgyt nepasiruosus, nu tai varom i kavine pavalgyt. Ir atvaziavo i kavine pavalgyt, o ten jau mes su balionais laukem. Dar ant duru uzrasem: welcome to Lisabona  :lol:  :lol: 

Zodziu, labai smagu buvo. Nereali pokyliu sale Siauliuose atsidare. Su atskira disko sale, ten irengta viskas kaip naktinis klubas: sviesos, dumai. Didzejus labai gerai vede.  :victory2: 

Atsakyti

Sveikos,

Limcamca, vau kaip smagiai jums gavosi! :super:

Aš šiandien mirštu.. :mega_shok: vakar susitikau su draugėm, vienos iš jų 3 metus nematę buvom, tai pabaliavojom kaip reikalas. Rytą suruošiau vaikus į mokyklą ir atgal į lovą, nusnaudžiau apie valandą. Paštininkas prikėlė, nes mūsų durų skambutis kaip iš kokio siaubo filmo, "džyyyyrkšt!!!!", lavoną su tokiu prikeltum :laugh:  gerai kad retas kuris skambina, dažniausiai beldžia. Žiūriu kažkoks vokas a4 formato "do not bend", kietas toks, rodos nieko neužsakinėjau... tai dar lovoj varčiausi, kol nusprendžiau atplėšti siuntinius. Taigi tame voke diplomas iš fotografų asociacijos!!! Sausio mėnesio nuotraukos rinkimuose "Bump to baby" kategorijoje laimėjau Gold Award! Su šiuo laimėjimu įgyju teisę dalyvauti metų fotografo rinkimuose, kurie vyksta kasmet sausio mėnesį Londone. Žodžiu mano visi rytiniai blogumai pasibaigė su šituo vokų :laugh: :laugh: :laugh:

Atsakyti

Laba diena   :4u:

Puga visu prima tau turbut reikia nuspresti kam tau vezimas bus labiausiai reikalingas... as zinojau kad niekur daug nevazinesiu, parkas salia, o kai maitini krutimi, tai nelabai ilgam ir gali kur isvaziuoti, nes man tiesiog nepatogu su nuolat alkanu vaiku kazkur zylioti. Zinojau kad po pirmu metu vis tien noresiu sketuko, o naujagymiui jo nepirkciau, todel daug nesureiksminau ir emiau pigu lenkiska. Superiniai vezimai - jie labai minksti su dviguba amortizacija ir pripuciamais ratais, labra manevringi. atsimenu kazkas parduotuvej klause ar cia spec vezimas po miskus vazineti   :D   :D   :D dabar turim sketuka kuri naudojam isvykom, o su tuo paciu lenkisku kasdien su aukle eina jos pasivaikscioti. Jame ir miegoti labai patogu nes dydzio vos ne kaip lova   :rolleyes: bet jeigu kur nors vaziuoti tai jis labai nepatogu- griozdas ir is dvieju daliu. Kaina 3 in 1 jo kazkur 350eu. Kedute turi specialu idekla naujagymiui kad nebutu per daug sedima.
vatoki mes pirkom Priedas  carmela-gond-23.jpg   66,3KB   0 Parsiųsta kartų
Kaip bebutu keista susilaukiau be galo daug komplimentu is angliokiu kan labai grazus vezimas :hihihi: ypac kol su lopsiu vazinejau... man tai jisai siaip sau. spalvos foto isblukusios atrodo, siaip jis dual ryskesnis, Tesco moteriskes atsimenu prie langu issirikiavo kad ji apziureti :lol:
Kelionem turim maclarena su gullima padetim  :D
Tavo vietoj kadangi vaikiukas vasarinukas kaip supratau bus, tai imciau is karto sportinuka su gulima padetim, kuris susilanksto lengvai. Pvz Mamas&Papas turi lavai neblogu deal'u. Is Argos sesei pirkau su kedute masinine , tai be galo jinai patenkinta  :4u:

Gotte tu saunuoliu saunuole !!!! :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  Super tavo pasiekimai! turi dovana  :wub: 

Limcamca labai gerai jus siurprizas gavosi  :4u: Faina kai taip pavyksta nustebinti zmogu. Tikiuosi pasidziauget sniegu? ar jus dar tik vaziuosite juo dziaugtis ?  :hmm: 

Elija geri kokius nors papildus artritui? Galvoju nuo ko cia pradeti  :hmm: 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotuliuke: 07 vasario 2017 - 15:39

Lotuliuke,jokiu papipildu as negeriu.Valgau daug zalio maisto ir man tikrai nera blogai.Kartais jauciu kad sanarius skauda,bet po kiek laiko praeina.Po kiek laiko vel uzeina kitas sanarys.Zodziu....

Mums i Lt gaudavosi visada apie £300 i viena puse ir vaziuodavom 28-29 valandas.

Gotte sveikinu.Fainai toks ivertinimas.Zinau kad musu Lietuve Viktorija Vaisvilaite buvo laimejus metu nominacija cia pries kelis metus.

O tai kiek tai duktereciai metu kad tokius balius svencia?Cia taip populiaru dabar?

Labas vakaras visoms.

Atsakyti
LAbukas

As tai UZ visokius baliukus ir nesvarbu,kokiam amziuj jie svenciami mirksiukas.gif VAiku gimtadienius iki 18m ruosdavau,svesdavom,su didele kompanija sveciu mirksiukas.gif DAbar jie daugiau su savo draugais atsvencia,eina i koki kluba,bet svencia visada..Savo gimtadienius irgi visada svenciam..Galiu tik viena gimke prisimint,kai per ja isvaziavom i Velsa,tada tik seimos rately pavakarieniavom ir nusprendziau,kad neidomu biggrin.gif
Uz tai ir i vestuves abejas derinu,kaip cia patekus biggrin.gif O tai paskui zmones skundziasi,kad tik per laidotuves su giminem susimato...
Atsakyti

Laba.

Musu maze sestadieni eis i drauges gimtadieni, tai kiek instrukciju gavom del tos sventes  :D  pati svente vyks isnuomotoje saleje vienu adresu, bet vaika reik nuvezt kitu adresu, nes i gimtadienio sventimo vieta vaziuos limuzinu, po to nurodyta keli laikai kada galima pasiimt vaika, jei nenorim kad liktu iki sventes galo, zodziu vos ne priemimas pas karaliene  :D 

O as vestuvese buvau pries 10 metu ir greitu laiku tikrai nebusiu.

Atsakyti

Laba,

Sveikinu! superinis laimejimas!

Tikiuosi pasidziauget sniegu? ar jus dar tik vaziuosite juo dziaugtis ?  :hmm: 

Mazai sniego buvo, bet zinai, vaikai. Kadangi brolis miske gyvena, tai to sniego prisigraibe. Didziausia atrakcija buvo ant uzsalusio Talksos ezero vaikscioti, su kartingais vazinetis. Neitiketina jiems buvo. 

Ten kur buvo kavine, buvo tokie prudeliai iskasti, irgi verzesi eiti. Brolis sako, taigi pamatys stiprus ar ne ledas, nelips jei patirpes. Blyn, o man tokia mintis galvoje, kad siaip mano vaikai igudziu tai neturi ledo stiprumui nustatyti. Is kur jiems ju tureti, jei pas mus max balos uzsala. 

Latvijoje sniego daug daugiau, o griztant tai ir puga pakliuvo. Lektuvus chemija purske. Nu ir zinokit galvoju, gerai, kad pas mus to nera. Eina sau, pirstiniu, kepuriu, batu, striukiu milijonas, kad nesusaltum. Neeee....

O tai kiek tai duktereciai metu kad tokius balius svencia?Cia taip populiaru dabar?

Nelabai supratau, ka turi omenyje "tokius balius"? 

Jai 25 metai suejo.  :4u: 

Atsakyti

Tokius balius turiu omenyje kad kaip vestuves.O klausiu todel kad mano aplinkoje paprasciausiai taip nesvencia ir tiek.

Laba.

Musu maze sestadieni eis i drauges gimtadieni, tai kiek instrukciju gavom del tos sventes  :D  pati svente vyks isnuomotoje saleje vienu adresu, bet vaika reik nuvezt kitu adresu, nes i gimtadienio sventimo vieta vaziuos limuzinu, po to nurodyta keli laikai kada galima pasiimt vaika, jei nenorim kad liktu iki sventes galo, zodziu vos ne priemimas pas karaliene  :D

O as vestuvese buvau pries 10 metu ir greitu laiku tikrai nebusiu.

Oho.

Atsakyti

Oho.

Cia oho del gimtadienio , ar kad vestuvese senai buvau?  :D 

Gimtadienis juodes mergaites, tai ten jie megejai svest su 100 sveciu, limuzinu ir didzejum.

O del vestuviu, tai paskutine drauge istekejo pries 10 metu, gimine nedidele, visi senai vede/istekeje, o ir nemegejai baliu dideliu nieks.

Atsakyti

Cia oho del gimtadienio , ar kad vestuvese senai buvau?  :D

Gimtadienis juodes mergaites, tai ten jie megejai svest su 100 sveciu, limuzinu ir didzejum.

O del vestuviu, tai paskutine drauge istekejo pries 10 metu, gimine nedidele, visi senai vede/istekeje, o ir nemegejai baliu dideliu nieks.

Oho del vaiko gimtadienio.Net mano milijonieriai taip nesvencia. :D .

o del vestuviu tai suprantu.As pernai buvau dvejose,bet pries tai paskutini karta buvau buvus pries 21 metus savosiose ir dar  dvejose pries tai. :D 

Atsakyti

Cia kaip suprantu komentaras i mano dukterecios gimtadieni, kad kaip vestuves. 

Is tikruju tai toli grazu iki vestuviu. Vaikas anksti subrendo, anksti is tevu namu isejo, daug malesi po pasauli, ir praktiskai visas sventes sutikdavo viena. Labai gerai zinojom, kaip jai del to buvo liudna. Taip ir kilo ideja padaryti jai tokia viena svente, kad visi susirinktu ir seima ir draugai ir smagiai pasibutu ta proga. 

Atsakyti

Na jau Limcamca,teisiniesi ly butum  surengus "puota maro metu", smagu gi kad yra galimybe va taip susiorganizuoti ir kartu atsvesti, kai gyvenime skiria nemazi atstumai.

Atsakyti