Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Gerai baigėsi diena. 

Na, būna būna piktų rytų. 

Laukiam Novos gražuolės  :4u:​ 

Atsakyti
Laba.
Gal zinot kas siuksles isveza? Reikia man kad isveztu is kiemo chlama.
Atsakyti

Tai daug kas veža. Jeigu dalyvauji kokiose pardavimų grupėse FB, įdėk foto ir parašyk quote please, tau prirašys kas už kiek veža. 

Aš tik siūlyčiau patikrinti, ar tikrai turi leidimą vežti šiukšles, nes kitu atveju jeigu jie bet kur išmes, ir suves councilas ar policija su tavimi tu mokėsi baudą ir eisi į teismą. 

Arba tam pačiam FB pažiūrėk rubbish collection. 

Ei, o metalo yra? Aš turiu vienus, kurie metalą išveža ir sumoka. 

Atsakyti
Eik tu sau kaip sudetingai viskas skamba blink.gif Ne, metalo nera.
Atsakyti
o pats consulas? juk irgi isveza siuksles.. Zinau kad kazkiek moket reikia.

Lagaminai sukrauti,mb dirba nakti,o ryt 5:30 vartai uzsidaro. Gris ir iskart leksim,bus nemiegojes.. dar kazkur uzkiso cia parkingo lapus,o emailas istrintas.. bet gana greit atradau istrintuose emailuose.
Atsakyti
Conculas veza, bet labai idomiai, vienu metu gali duot 3 daiktus, nebrangu ten, bet pas mane trys lovos su ciuziniais, kruva maisu su plytelem ir dar visas sugriuves shedas su visu ten buvusiu sh.. net nezinia kokiu.
Giega, atostogaut varot?
Ziuriu Valanda su Ruta apie vaikus atimtus, tiek tu istoriju baisiu paskutiniu metu, nenesuprantu kas vyksta, visad galvodavau kad vistiek tie tevai kazka prisidirbe buna, tik nutyli, bet kad tu istoriju jau per daug, ir zmones padorus atrodo, ziauriu kai vaikai atimti po pusmeti ir ilgiau, o galo "tyrimu" nesimato.
Atsakyti
Tada nezinau.. Mb pusbrolis kieme medi ispjove,sheda isarde, dar visokiu plytgaliu,zemiu,nes visa teritorija zole apset norejo,tai eme ta skyfa,bet kiek mokejo,nepasakysiu..

Istorija su mb kortele tesiasi.. Ana uzblokavo,gavo nauja. Vakar velai vakare skambina is banko,klausia ar jis moka uz kazka 600£.. Mb sako-ne.. vnz,varom atostogu,o kortele vel uzblokuota.. si karta ir bankininkyste uzblokuota.. dar bande telefu permest man pinigu,bet neperveda taip.. i banka nueit nusiimt nebuvo laiko..vnz,turim prasisukt su mano turimais biggrin.gif Siaip realiai turiu tiek,kiek planavom isleist,bet jau extra tai tik is kreditiniu..
Atsakyti
Sveikos

Heida, mes visada imam skipus mirksiukas.gif niekada nesinaudojam kitu paslaugom, nes teko girdet kad i miskus veza ir vercia ten.

Giega, geru atostogu mirksiukas.gif nu kazkas gerai pasidarbavo su TB saskaita unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas...

Heida,yra rubbish taxi ir enviro waste tokia Fima,pabandyk paskambinti. Pas mane toks rūkas antra para,kad matomumas tik kokia 20 metrų.

Nova,ar jau turi naują gyventoją,pasirodykite  :ax: 

Pas mane viskas kaip ir gėryn einasi,tik va tas oras toks lt ir dominuojančios juodos spalvos gatvėse labai liūdina,toks vaizdas ,kad tik kokie 1/2 lietuvių žino kitokias spalvas apart juodos ir pilkos :oh: 

Atsakyti
Labukas

Kaip idomiai dabar tas ryanairas-bagazapats priduodi,ant svarstykliu padedi,tau bilietuka atspauzdina,uzklijuoji,padedi ten kur nuvaziuoja ir vsio. Tikiuosi i Tenerife atskris ir lagaminai biggrin.gif Linzes tai su savim pasiemiau,bet va visokius sampunus jau ten gali priduot.. O ir po orouosta tik su rankinuku vaikstai neapsikrovus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Aciu kad del siuksliu pataret, vistik parasiau seimininkui kad jis pats surastu kas jas isveza, tegul jau jis atranda kur ir kaina gera, ir legaliai veza, nors pastarasis punktas manau jam maziausiai idomus.
Nova, mes laukiam grazuoles nuotraukos.
Giega, geru atostogu. Bet kas ten prie TB kaip virusas koks prikibes.
Mrs Patranka, smagu kad viskas einasi geryn.
Atsakyti

Laba, 

Na praėjusį penktadienį burbulai ir stalas patiko  :D tai šiandien darysiu lietuvišką stalą: alus, kepta duona, mėsytės  :D 

Giega, ar pasitikrinot telefoną? Išsivalėt? Aš tau sakau, MB garantuoja, kad telefone yra įsisegusi programėlė. Gerų atostogų, lauksim foto. Kur gyvensit? 

Heida, nusamdžius gerą firmą nieko ten sudėtingo. Tik patikimą. Tikrai pažiūrėk FB rubbish collection. Ir, dar jeigu nenori prašyti licenzijos, tai tiesiog nufotkink autobusėlį, kai atvažiuos krauti, pasižymėk, kad mokėjai grynais, pakišk popierių, kad pasirašytų ala invoice'ą, kad tikrai sumokėjai. 

Galėtų ir mano MB išvežti, į jūsų šiukšlyną, tik žiūrint kas ten yra. Jis šiukšles vežti privengia, nes būna žmonės prideda senų, supuvusių daiktų, maisto atliekų, paskui smirda auto labai. Jeigu ką, nufotkint, atsiųsk foto, parodysiu jam, ar imtųsi. 

Nu jau šunytė kokia fainumo, tai vajėėėė  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti