Gerai baigėsi diena.
Na, būna būna piktų rytų.
Laukiam Novos gražuolės
Tai daug kas veža. Jeigu dalyvauji kokiose pardavimų grupėse FB, įdėk foto ir parašyk quote please, tau prirašys kas už kiek veža.
Aš tik siūlyčiau patikrinti, ar tikrai turi leidimą vežti šiukšles, nes kitu atveju jeigu jie bet kur išmes, ir suves councilas ar policija su tavimi tu mokėsi baudą ir eisi į teismą.
Arba tam pačiam FB pažiūrėk rubbish collection.
Ei, o metalo yra? Aš turiu vienus, kurie metalą išveža ir sumoka.
Labas rytas...
Heida,yra rubbish taxi ir enviro waste tokia Fima,pabandyk paskambinti. Pas mane toks rūkas antra para,kad matomumas tik kokia 20 metrų.
Nova,ar jau turi naują gyventoją,pasirodykite
Pas mane viskas kaip ir gėryn einasi,tik va tas oras toks lt ir dominuojančios juodos spalvos gatvėse labai liūdina,toks vaizdas ,kad tik kokie 1/2 lietuvių žino kitokias spalvas apart juodos ir pilkos
Laba,
Na praėjusį penktadienį burbulai ir stalas patiko tai šiandien darysiu lietuvišką stalą: alus, kepta duona, mėsytės
Giega, ar pasitikrinot telefoną? Išsivalėt? Aš tau sakau, MB garantuoja, kad telefone yra įsisegusi programėlė. Gerų atostogų, lauksim foto. Kur gyvensit?
Heida, nusamdžius gerą firmą nieko ten sudėtingo. Tik patikimą. Tikrai pažiūrėk FB rubbish collection. Ir, dar jeigu nenori prašyti licenzijos, tai tiesiog nufotkink autobusėlį, kai atvažiuos krauti, pasižymėk, kad mokėjai grynais, pakišk popierių, kad pasirašytų ala invoice'ą, kad tikrai sumokėjai.
Galėtų ir mano MB išvežti, į jūsų šiukšlyną, tik žiūrint kas ten yra. Jis šiukšles vežti privengia, nes būna žmonės prideda senų, supuvusių daiktų, maisto atliekų, paskui smirda auto labai. Jeigu ką, nufotkint, atsiųsk foto, parodysiu jam, ar imtųsi.
Nu jau šunytė kokia fainumo, tai vajėėėė