Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Musiskis ir virs metu budamas pradejo vaiksciot pats. Nors siaip tai ir sedet ir stovet anksti pradejo. Ir vaiksciot uz krastu laikydamasis ir anksti pradejo. Bet tik krastu laikydamasis biggrin.gif baigdavosi krastas, ir vsio ant keturiu biggrin.gif
Bet kaip tas seniai jau buvo. Baisu net pagalvot unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

Fejeverkų nežiūrėjom. Bet, savaitgalį šalia mūsų, skautų teritorijoje bus, tai eisim pasižiūrėti. Vistiek šalia namų. 

Greitai savaitgalis praėjo, dvi dienos futbolo. Vakar, mažius gavo dar vieną apdovanojimą Man of the match. Antra savaitė iš eilės.  :wub: Sakiau, kitą savaitę jau nebesitikėk, kad ir kaip gerai žaisi, treneris turbūt nebeduos.  :D Rytoj jo gimtadienis. Va, lyg buvo užsiminęs, kad nori TGI Friday vakarienės, bet paskui persigalvojo. Nori į 5 guys. 

TGI man skanu, mes visada šonkaulius valgom, vaikai hotdogus. Bet, šiaip tai brangi kavinė. Mums 4iems išeina beveik 100 svarų. 

Labai noriu į filmą Bohemian Rapsody. Gal kuri planuojat eiti?

Atsakyti
mes dviese su 2taurem vyno,susimokejom 42£. As vistos nugetsus valgiau,mb sonkaulius. Mano porcija toooookia didele,kad puse sb atidaviau.

I ta rapsodija kaip vakar norejom eit,bet kazkaip zingsnis ten zingsnis ten ir nebespejom.. Bet sako labai geras filmas,daug geresnis uz ta Star..
Atsakyti
Mes tam Fridays valgem burgerius su bulvytem, visi skirtingus dar 4 gerimai, beveik 80£, mano galva tai daug.

Labai noriu i ta filma su MB nueit, bet si menesi turiu tik viena laisva savaitgali, ateinanti, o MB zada dirbt, gal dar rodys ir gruodi, tikiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
NA kai su vaikais,tai visada brangiau gaunas..
Atsakyti
Aha, tie vaikai visur kainuoja, tai valgyt, tai drabuziu, tai pramogu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Tie vaikai biggrin.gif bet be ju ir ne gyvenimas mirksiukas.gif

Kaip reiks sulaukt sios dienos galo ax.gif ryt atostogos prasideda... savaite nieko neveiksiu ... nu beveik nieko biggrin.gif

Atsakyti
Tau jau ryt suniuku dziaugsites biggrin.gif o patysvaziuosit pasiimt ar atves?
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2018 11 06, 10:43)
Tau jau ryt suniuku dziaugsites biggrin.gif o patysvaziuosit pasiimt ar atves?

Nea, ne ryt mirksiukas.gif vaziuosim patys ketvirtadieni mirksiukas.gif
Atsakyti

Aha, tie vaikai visur kainuoja, tai valgyt, tai drabuziu, tai pramogu biggrin.gif

Jo, kada čia vaikai klausė, ką jūs dirbot, kai buvot turtingi ir važinėjot BMW. Mes, su MB ir taip ir taip mąstėm, paskui bac.. taigi vaikai, jūsų nebuvo, mes tik dviese buvom  :laugh:  :laugh:​ 

Atsakyti

Siandien diena prasidejo blogai. Tiksliau, rytas. Visu pirma tas kvailas, prakeiktas metro streikuoja ir butent mano linija. Nei praeisi, nei pravaziuosi aplink. Dar prie pat susidure 4 masinos, kelias uzdarytas, darbas matosi, o i ji patekt negali, nors kukuok... Stoviu kalbu su labai svarbiu asmeniu, administratore vis skambina ir skambina. Atjungiu, o ji vel skambina. Truko kantrybe, po kokio 3 karto, pakeliu rageli, sakau gi negaliu kalbeti. Sako: tu pati man skambini  :frusty: Kazkokius xfailus telefonas daro. Niekam niekur neskambinu Whatsappu, o cia sugebejau kazkaip, kelis kartus kiseneje laikant telefona, nuspausti. Lietus pila kaip is kibiro  :mad2: 

Laba  :4u:​ 

Atsakyti
Limcamca, kaip diena uzbaigei, gal geriau nei pradejai?
Oras tai siandien pagerintas, visi metu laikai per viena diena.
Nova, rytoj jau prasom rodyt savo mazute , kai jau parsivesit.
Kukuoju darbe, noriu namo 😭
Atsakyti