Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

MUMS PIETUS TGI FRIDAY padare biggrin.gif Makaronus su krevetem vakar gaminau biggrin.gif DAr pas draugus pavakarojom,dabar namie,ziurim sokius per TNT mirksiukas.gif
Penktad pirkau anukei kombinzona is Debenhamo.TA prasme uzsakem deliveri i parde,nes nebuvo dydzio.Siandien atsiimam,parduotuvej iskart issiardau,isteptas blink.gif PAdarom grazinima,o dydziu nebera..Tai padaro dar 20% nuolaida ir nuperkam ted bakerio kombinezona uz 35£ biggrin.gif Nu bandysim valyt kazkaip...Nors realiai tuoj ir taip issimozos biggrin.gif
Atsakyti
Giega, ar skaniai pavalget Friday? Cia tas kur salua tkmaxx?
Nu liuks pirkinys mirksiukas.gif

Galiu valgyt is juros gerybiu tik krevetes biggrin.gif daugiau niekas neina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 04 lapkričio 2018 - 20:14
Man krevetes tai kaip cia pasakyt, skonis man tinka, bet tas jausmas kai ja perkandi, tas apvalkalelis kietas, o vidus minkstas, visad pries akis man viksras ar karkvabalio lerva 😨😨
Papildyta:
Nai nai damute, su Ted Bakerio kombiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2018 11 04, 18:13)
Giega, ar skaniai pavalget Friday? Cia tas kur salua tkmaxx?
Nu liuks pirkinys  mirksiukas.gif

Galiu valgyt is juros gerybiu tik krevetes  biggrin.gif  daugiau niekas neina  biggrin.gif

Mes Lakeside buvom. Tam Romfordo taip dar niekad ir nebuvau. As tai skaniai pavalgiau,nors mb ir draudelis bande ten prisikabint,kad perkepta,kad aliejuota.. man tai svarbu,kad ne man gamint,ne man tvarkyt biggrin.gif tai man viskas skanu biggrin.gif

Nano makatobai tik su krevetem ir buvo biggrin.gif
Atsakyti
Makatobai 😂😂 fainas zodis.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2018 11 04, 18:52)
Makatobai 😂😂 fainas zodis.

biggrin.gif biggrin.gif rasau is telefo,o dar dalyve turiu,kuriai to telefo labai reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2018 11 04, 19:55)
biggrin.gif  biggrin.gif rasau is telefo,o dar dalyve turiu,kuriai to telefo labai reikia biggrin.gif

Nu zinai, nu labai reikia biggrin.gif biggrin.gif Ar duodi koki mygtuka spustelt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2018 11 04, 19:30)
Nu zinai, nu labai reikia  biggrin.gif  biggrin.gif  Ar duodi koki mygtuka spustelt  biggrin.gif

Jau zaidimu atsisiuntus turiu biggrin.gif Vienas balionus sprogdint,tai biski pabarskina ir meta telefa ant zemes. o kitas -kaciukams-gaudyt pelyte,tai ta bando paimt biggrin.gif Dar labai patinka savo pacios foto ir video ziuret. ir teletabius biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif Nu pana ar jau stipriau eina bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 04 lapkričio 2018 - 21:40
QUOTE(*nova* @ 2018 11 04, 19:39)
biggrin.gif  Nu pana ar jau stipriau  eina  bigsmile.gif

Stovi tvirtaj,bet be pasilaikymo bijo eit.nu dar tik 10 men smile.gif
Atsakyti
Mazute dar, tik 10 menesiu. Mano vyresne isvus tik metu ir dvieju men pradejo vaiksciot, bet jau ropom varinedavo kaip vijurkas. Maze pries metukus pradejo pati vaiksciot, bet ji ropot nebuvo labai megeja.
Atsakyti
Jau yra paejus viena 3 zingsnius,dabar kazko vel bijo. nors uz vienos rankos turi laikyt, nors uz rubu.. o keturiom tai nepagausi biggrin.gif ir laiptais labai nori lipt biggrin.gif varteliu nededan,duris laikom uzdaryras.. bet tik pamato oravertas ir lekia lipt biggrin.gif dar atsisuka paziuret ar greit ateini paimt jos biggrin.gif Kad spetu kuo auksciau uzlipt biggrin.gif
Ant sofos uzlipa. nulipa labai graziai-pirma kojas bando nuleist mirksiukas.gif
Atsakyti