MUMS PIETUS TGI FRIDAY padare Makaronus su krevetem vakar gaminau DAr pas draugus pavakarojom,dabar namie,ziurim sokius per TNT
Penktad pirkau anukei kombinzona is Debenhamo.TA prasme uzsakem deliveri i parde,nes nebuvo dydzio.Siandien atsiimam,parduotuvej iskart issiardau,isteptas PAdarom grazinima,o dydziu nebera..Tai padaro dar 20% nuolaida ir nuperkam ted bakerio kombinezona uz 35£ Nu bandysim valyt kazkaip...Nors realiai tuoj ir taip issimozos
Giega, ar skaniai pavalget Friday? Cia tas kur salua tkmaxx?
Nu liuks pirkinys
Galiu valgyt is juros gerybiu tik krevetes daugiau niekas neina
Nu liuks pirkinys
Man krevetes tai kaip cia pasakyt, skonis man tinka, bet tas jausmas kai ja perkandi, tas apvalkalelis kietas, o vidus minkstas, visad pries akis man viksras ar karkvabalio lerva 😨😨
Papildyta:
Nai nai damute, su Ted Bakerio kombiu
Papildyta:
Nai nai damute, su Ted Bakerio kombiu
QUOTE(*nova* @ 2018 11 04, 18:13)
Giega, ar skaniai pavalget Friday? Cia tas kur salua tkmaxx?
Nu liuks pirkinys
Nu liuks pirkinys
Mes Lakeside buvom. Tam Romfordo taip dar niekad ir nebuvau. As tai skaniai pavalgiau,nors mb ir draudelis bande ten prisikabint,kad perkepta,kad aliejuota.. man tai svarbu,kad ne man gamint,ne man tvarkyt tai man viskas skanu
Nano makatobai tik su krevetem ir buvo
Makatobai 😂😂 fainas zodis.
QUOTE(Heida @ 2018 11 04, 18:52)
Makatobai 😂😂 fainas zodis.
rasau is telefo,o dar dalyve turiu,kuriai to telefo labai reikia
QUOTE(giega @ 2018 11 04, 19:55)
rasau is telefo,o dar dalyve turiu,kuriai to telefo labai reikia
Nu zinai, nu labai reikia Ar duodi koki mygtuka spustelt
QUOTE(*nova* @ 2018 11 04, 19:30)
Nu zinai, nu labai reikia Ar duodi koki mygtuka spustelt
Jau zaidimu atsisiuntus turiu Vienas balionus sprogdint,tai biski pabarskina ir meta telefa ant zemes. o kitas -kaciukams-gaudyt pelyte,tai ta bando paimt Dar labai patinka savo pacios foto ir video ziuret. ir teletabius
Nu pana ar jau stipriau eina
QUOTE(*nova* @ 2018 11 04, 19:39)
Nu pana ar jau stipriau eina
Stovi tvirtaj,bet be pasilaikymo bijo eit.nu dar tik 10 men
Mazute dar, tik 10 menesiu. Mano vyresne isvus tik metu ir dvieju men pradejo vaiksciot, bet jau ropom varinedavo kaip vijurkas. Maze pries metukus pradejo pati vaiksciot, bet ji ropot nebuvo labai megeja.
Jau yra paejus viena 3 zingsnius,dabar kazko vel bijo. nors uz vienos rankos turi laikyt, nors uz rubu.. o keturiom tai nepagausi ir laiptais labai nori lipt varteliu nededan,duris laikom uzdaryras.. bet tik pamato oravertas ir lekia lipt dar atsisuka paziuret ar greit ateini paimt jos Kad spetu kuo auksciau uzlipt
Ant sofos uzlipa. nulipa labai graziai-pirma kojas bando nuleist
Ant sofos uzlipa. nulipa labai graziai-pirma kojas bando nuleist