Limcamca,sveikinimai gimtadienio proga
Telefas pats persisuko,rankiniu laikrodziu neturiu,masinoj bandziau persukt,bet neradau kur.. reiks pastudijuot kur ten ka persukt reikia..
Salta..
Limcamca, su Gimtadieniu 🎂🍹
Labai salta, vakar vakare tai toks jausmas, kad tuoj snigs, atpratom kad gali ir salta but
Ačiū, merginos už sveikinimus
Apsirgau prieš gimtadienį, tai iki dabar kapanojuosi. Virusas kuris buvo mano vyrą pervertęs, dabar pasivijo ir mane. Bet, šiandien tiek siaubingai daug darbo, kad negaliu, privalau atidirbti dieną.
Labas rytas...
Limcamca,su gimtadieniu ,Sorry vėluoju,sveik
Laba.
Limcamca, sveik ir nesirk.
Helouvynas siandien, visa vakara i duris pabaisiukai barbens nebedalinam saldainiu, atsibodo, kol savi vaikai mazi buvo ir patys vaiksciojo, tol dalindavom, dabar gana, net moliugu siemet nepjaustem, aptingom, senatve
Limcamca, sveik
Su helouvynu seniai neuzsiimam
Kita treciadieni suniuka pasiimam jau viskas suruosta: lovos, palos, maistas, zaislai...
Laba,
Ačiū už sveikinimus
Mrs Patranka, tai jau viskas, garantuota, nusėdai LT?
Kaip ir nebuvo planų ir pas mus Halovyno švęsti, bet vaikai šiandien taip: aiiii, mes niekada nieko nešvenčiam, moliūgo neturim tai parnešiau moliūgą, galės pjaustyti ir paskui moliūgų sriūbą valgyti. Ir bus šventė
Sveikinaus?ne?Ryte dabar pasale,tai iseinu truputi anksciau-langus atsigramdyt reikia..Darbe irgi su dviems skaneriais lakstom su senu darbe skanuoja,su nauju isvaziuojam,o kol jie susidraugauja viens su kitu...
Helouvyno kaip sventes nesvenciam..NA vyno taure isgeriau,bet cia vien del to,kad MB gere ir man ipyle DAr planavau su mazaja ir drauge pasaldainiaut,bet grizau namo ir neradau anukes-isvaziavus i pas kazka i svecius
SAldainiu siemet kazkaip irgi nedaug kas ateina nors ir vaiduoklis pakabintas,ir zvakute dega..Pernai daugiau vaiku buvo...SAldainiai greit baiges Visada svarinej uzperku tu dideliu maisu uz kokius 5-6sv,kai baigias,tada nurenku papuosimus,uzgesinu sviesas,uzsidarau duris-musu atseit nera
VA buvo ka tik mergaite atejus,nu metuku gal(anukei 10men),tokia irgi tik stovi-tevai viska sako Bet saldaini pagriebe
Labas rytas....
Limcamca,taip....
Čia su oru irgi nesusipratimas,užvakar pustė,prisnigo,vakar ant saulės 20,pavasaris😄