QUOTE(*nova* @ 2018 10 23, 07:43)
Labas rytas
Giega, ar buvot shopinguose? Ka pirkot? Batus gavai?
Silciau silciau siandien. Pasiemiau pirstines, nes vakar salta rankom buvo, ir visai be reikalo
Buvom Bicestery
I batus ziurejau,bet zinojau,kad ten nenusipirksiu,kazkaip Bicestery tik brangus batai,o tokiu i darba man gaila
Nors ziurinejau sau pora UGG,bet ne tu tapkiniu,o normaliu,graziu,bet jie tokie siauri,kad neikisau kojos net i didesni dydi..Uz taianukei nupirkom UGgiukus,nesusals Lenkijoj
35£ tik
Nusipirkau suknele,bet praktiskai tik kad pirkt
NA bus progu,kur ja uzsidet,bet kazkaip vistiek gaila 125£ nors cia jau su papildomom nuolaidom..
Dar tympas matavaus..Kol ramiai stovi,tol nieko,bet tik zingsi ir kazkaip smunka..TAi eisi ir tampysi pastoviai...O is tikro vaziavau tokios striukes,kur pavasari nuziurejus buvau...NA ir ka-reikejo pavasari ir pirkt
TAda trumpa kainavo 200,ilga 300..DAbar trumpa-300,ilga 400£
Na ne,uz tiek as nepirksiu...
KA dar
MB toki plona megztuka ir plesytus dzinsus nusipirko.Megztukas grazus,dzinsai man ne..Nemegstu tu plesytu..NA bet vaidina jaunuolai,lai nesioja
Pirstines irgi pirkau tada,kaip su tavim kava gerem
Bet dabar pakeite skanerius,jie lieciamu ekranu,kaip telefai..Ant pirstiniu yra tokie antpirsciukai,kad atseit reaguoja jie i lieciamus ekranus,bet dar neisbandziau
JAu taip pirsta isipjoviau
Pacius spaigaliu vos ne po nagu...