Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

TAviskes irgi abi namie? 

Kodel rytas saltas? Visai normaliai. Mazius net apatiniu rubu stovyklai nesirenge. Saule sviecia. 

Atsakyti

Man tai salta anksti ryte pasirode, 7 silumos tebuvo, bet kai saule tai visai smagu kad ir vesiau.

Atsakyti

Nu, bendrai turiu atsiprasyti. Visai salta. Net sildyma ijungiau. 

Atsakyti
Sveikos

Nu geras dalykas tos vaiku atostogos mirksiukas.gif ir atsisest gauni po darbo biggrin.gif visur daug laisviau mirksiukas.gif

Vakar daug darbo pasidarem lauke. Oras grazus, tai kelem zemes uki darze biggrin.gif persodinom serbenta i islaustos obelies vieta. Dar MB norejo iskast vynuoge, nu bet ai, palikom kitam savaitgaliui ax.gif

Mes sildyt nama pradejom gal pries kokias 2 savaites. Ne kiekviena diena, nu bet kai vesiau buvo lauke, tai ir kurem. Nemalonu man namie kai vesu ax.gif
Atsakyti
Labukas

Vakar rytas tikrai saltas buvo,siandien atrodo laipsniu tiek pat,bet kazkaip silciau..
Sildymas pas mus ant valandu pastatytas-ryte ir vakare mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

Giega, ar buvot shopinguose? Ka pirkot? Batus gavai?

Silciau silciau siandien. Pasiemiau pirstines, nes vakar salta rankom buvo, ir visai be reikalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2018 10 23, 07:43)
Labas rytas

Giega, ar buvot shopinguose? Ka pirkot? Batus gavai?

Silciau silciau siandien. Pasiemiau pirstines, nes vakar salta rankom buvo, ir  visai be reikalo  ax.gif

Buvom Bicestery mirksiukas.gif I batus ziurejau,bet zinojau,kad ten nenusipirksiu,kazkaip Bicestery tik brangus batai,o tokiu i darba man gaila biggrin.gif Nors ziurinejau sau pora UGG,bet ne tu tapkiniu,o normaliu,graziu,bet jie tokie siauri,kad neikisau kojos net i didesni dydi..Uz taianukei nupirkom UGgiukus,nesusals Lenkijoj mirksiukas.gif 35£ tik mirksiukas.gif
Nusipirkau suknele,bet praktiskai tik kad pirkt biggrin.gif NA bus progu,kur ja uzsidet,bet kazkaip vistiek gaila 125£ nors cia jau su papildomom nuolaidom..
Dar tympas matavaus..Kol ramiai stovi,tol nieko,bet tik zingsi ir kazkaip smunka..TAi eisi ir tampysi pastoviai...O is tikro vaziavau tokios striukes,kur pavasari nuziurejus buvau...NA ir ka-reikejo pavasari ir pirkt biggrin.gif TAda trumpa kainavo 200,ilga 300..DAbar trumpa-300,ilga 400£ blink.gif Na ne,uz tiek as nepirksiu...
KA dar g.gif MB toki plona megztuka ir plesytus dzinsus nusipirko.Megztukas grazus,dzinsai man ne..Nemegstu tu plesytu..NA bet vaidina jaunuolai,lai nesioja biggrin.gif

Pirstines irgi pirkau tada,kaip su tavim kava gerem biggrin.gif Bet dabar pakeite skanerius,jie lieciamu ekranu,kaip telefai..Ant pirstiniu yra tokie antpirsciukai,kad atseit reaguoja jie i lieciamus ekranus,bet dar neisbandziau biggrin.gif

JAu taip pirsta isipjoviau blink.gif Pacius spaigaliu vos ne po nagu...
Atsakyti
Labas rytas

Giega, isvaziuoja vaikai i Lenkija kaledoms bigsmile.gif kiek laiko pabus? Bus liudna be maziukes biggrin.gif

Katinas koks naglas pasidare. Kiekviena ryta, ateina mane kelt pradedamas draskyt mano lovos krasta. Kas jam cia uzejo ax.gif ir taip jau kelinta ryta. Padrasko, prikelia, tada ant lovos uzsoka, ir ateina murkdamas, kaip niekur nieko rolleyes.gif
Atsakyti
VAziuoja pries Kucias,gris lygtai po nauju metu..Net nezinau,kokiom dienom jie ten nusipirko biggrin.gif
Ai,pries sventes as daug dirbsiu..PAsvesim kur nors su draugais...NAujus irgi su draugais planuojam svest.Toki sumestini baliu biggrin.gif
Atsakyti
Laba.
Bet tikrai, jau greit ir Kaledos, atodo dar vakar vasara buvo. Man dar kazkaip nepersijungia i rudens/ziemos rezima oeganizmas, na bet laikrodi atsuksim sekmadieni, bus priverstas persijungt biggrin.gif
Blyn atsals jau, mano panos neturi striukiupaltu rudeniui, o pirkt i nieko nera, va kur beda, na mazajai tai dar pagamina kazka, bet jau vyresnei tai ni ni ni, jau hal 100 aji karta sakau, kad laukiu nesulaukiu, kada man nebereiks jos garderobu rupintis rolleyes.gif
Atsakyti
LAbukas

PAmenu,kai reikdavo vaikams nupirkt kazka biggrin.gif biggrin.gif Sunkiausiai man su batais budavo biggrin.gif Issirinkdavo pacius baisiausius parduotuvej biggrin.gif O kas as rodau,klykia,kad jiems baisus biggrin.gif Kol prieidavom kompromisa,kiek pardziu tekdavo apeit...
Atsakyti
Labas rytas

Jau tie vaikai biggrin.gif ir pas mus budavo lygiai ras pats. Tai tas negerai, tai tas negrazu, tai tas netinka... mirksiukas.gif

Heida, netruks laikas praeit mirksiukas.gif kiek vyresnelei jusu? Jau 16 yra?
Atsakyti