Nezinau is kur, ir daktarai nezino, fiziskai sveika as, vegetaciniu nervu sistema kelia man spaudima. Tipo jokio streso, ilsetis, issimiegot, tik geros emocijos ir visokie bla bla bla, zodziu viskas, kas realiam gyvenime neimanoma.
O man nieko. Atsistate gelezis ir koja pamirsau tikrai daug lengviau ir laiptais laipiot ir darbe issedet
Lapkriti jau metai bus
As kazkaip ir. etikejau,kad praeis tas skausmas.. Op ir dariausi labiau del grozio Arteja ziema,vaikstau su kelnem,nieks tos kijines nemato.. O man ner,kad ten siaubingai skaudetu.. nu maudzia ir tiek.. ipratus
Holan barrats buvo akcijos,jei ka nors perki,tsi gelezis,zuvies taukai ir dar kazkas po 1£ uz buteliuka.. o ju gali neribota kieki pirkt.. mb ten pripirko,bet spek ar as geriu
Na bet vistiek op lyg turetu pasalint skausmo priezasti, t.y. tas pridetines issipletusias kraujagysles, jeigu jau ju nebera, tai kodel vistiek skauda
NA ta pavirsine uzglusino,o dabar gal kur kitur neprateka,vidinej daly..
SAkau,ner man kad skaudetu,bet ja jauciu kitaip,nei kita koja
LAbukas
Nova,as 9h busiu Romforde
Laba,
Heida, man nerodo foto kvepalų, o labai noriu sužinoti. Įdėk pavadinimą arba nuorodą, please.
O, klausyk, tu į nišinius dar neįkišus nosies?
Koks fainas oras. Kažkaip netikėtai vakar kieme lapus sušlaviau, šiandien neturiu ką veikt. O, norisi lauke būti. Reikės rytoj gal kokių viržių pasisodinti
Na ka,su Nova pasikavinom,paplepejom PAskui ji savais reikalais,as savais Reikia kokiu keduku i darba,nes kuriuos turiu labai slidus..Cia kai lijo,taip slidau ant laiptu,kritau,nusibrozdinau delna i akmenukus..TAi reikia kazkokiu netokiu slidziu TKMaxxe vienus nuziurejau,bet bijau,kad irgi slidus bus,nepirkau..KAzkaip link Conversu linkstu-buna odiniu,neperslaps Bet irgi kokiu norejau,nebuvo dydziu..GAl ryt link Bicesterio pavaziuosim,gal ten ka rasiu..
TAi tik dirza,pedkelniu-vieni batai eda jas DAr maistelio Prikepiau zemaiciu blynu,burokeliu sriubos isviriau LAukiu,kol MB is darbo gris,gal i svecius vaziuosim
Smagiai siandien pasipliurpem apie bites ir uki su Giega Ir mes su SB per shopingus perejom. Iki Asdos nuejom. Nusipirkom kalakuto farso, dar jautienos farso turiu, tai pamaisysiu ir ryt zuiki kepsiu.
Giega, pabandyk batus pirktis su storu, gruobletu padu. Tokie tikrai neturetu slyst. Timberlando batus ir as ziemai pirkaus kad neslystu. Va tokius
https://www.google.c...=I8BVkcwyKQOSYM
Labai patogus batai
Laba,
Heida, man nerodo foto kvepalų, o labai noriu sužinoti. Įdėk pavadinimą arba nuorodą, please.
O, klausyk, tu į nišinius dar neįkišus nosies?
Na ne, laikausi, nekisu nosies ten
Va situos, man rodos mes jau esam juos aptare anksciau
Laba,
Heida, negirdėti man kvepalai, bet asociacija kilo su rytietišku kvapu. Taip ir yra?
Žinai, dėl SM pastebėjau, kad nebeveikia sekamos temos. Dabar visada atsidarau www.supermama.lt/forumas ir tada išmeta pagrindinį puslapį. Ir, paskui jau eini ir ieškai savo temos. Arba, gali spausti "sekami" ir pagal tai, kiek turi favoritų, gali būti tema tarp jų. Tvarkė, tvarkė ir nebaigė.
Rytoj atostogos vaikams prasideda. Mažius eis į futbolo stovyklą, tai nieko neišsimiegosiu.
Timberland batai man labai patinka, ypač rudeniui/žiemai.
Labas saltas rytas.
Limcamca, jo, kvapas i rytietiska nesa, smilkalus, truputi panasus i juozuko kvepalus, tik sitie tokie minkstesni ir saldesni.
Kaip gerai kad vaikams atostogos