Nu tai ne toks jau ir jaunas tiesa, kaip jis Melisa prieme? Ar dramu namie nebuvo jokiu
QUOTE(*nova* @ 2018 10 16, 21:34)
Nu tai ne toks jau ir jaunas tiesa, kaip jis Melisa prieme? Ar dramu namie nebuvo jokiu
Mano katinas geras,nesidrasko,nekanda..Nelabai nori to Monstriko ,pamato,stengias pabegt,bet jei uzspaudzia kur i kampa,tupi,kencia..Bet ir mazoji-nori to katino ir kazkiek bijo Pamato,lekia keturiom paskui,tada atsitupia ir ziuri,kalbina.Imt,glostyt nelabai verzias
Monstrikas nu bet va, neisejo katinas is namu, maziukei atsiradus. Manau ir pas mus viskas bus gerai.
Dar vis vazineji procedurom i romforda?
QUOTE(*nova* @ 2018 10 17, 07:44)
Monstrikas nu bet va, neisejo katinas is namu, maziukei atsiradus. Manau ir pas mus viskas bus gerai.
Nu tai gi nebsuo.. Sunys kaip ir kaciu priesai
Dar tik ta viena karta irbuvau Sekantis 27d. ten kas 6 sav reikia
Skaiciau, kad iseina katinai net ir vaikui namie atsiradus. Reikia pratinti prie kvapu, ileist i kambari kur vaikas gyvens... nu zodziu...
Gal kavkes iseis isgert
Gal kavkes iseis isgert
Siaip mano katinas nemegsta vaiku.. ir svetimu zmoniu.. Na nebega,bet ir i akis nelenda
Gal sestad kavo Romforde? Mb lygtai dirbs ryte,tai nebus man ka veikt..
Gal sestad kavo Romforde? Mb lygtai dirbs ryte,tai nebus man ka veikt..
Nenori iki manes atlekt?
QUOTE(*nova* @ 2018 10 17, 08:34)
Nenori iki manes atlekt?
per pardes biski noriu prasieit..
QUOTE(giega @ 2018 10 17, 10:58)
per pardes biski noriu prasieit..
Ok. Man tinka kelinta?
QUOTE(*nova* @ 2018 10 17, 13:40)
Ok. Man tinka kelinta?
Na,jei niekas nesikeis,galim kokia 9 Vis tiek niekas daugiau prie musu nesijungia O jei kas noretu,tai pasiderintume Bet dar reikia sulaukt to sestad..GAl atsauks MB darba,tai atsiras kitu reikalu.
QUOTE(giega @ 2018 10 17, 16:38)
Na,jei niekas nesikeis,galim kokia 9 Vis tiek niekas daugiau prie musu nesijungia O jei kas noretu,tai pasiderintume Bet dar reikia sulaukt to sestad..GAl atsauks MB darba,tai atsiras kitu reikalu.
Penktadieni dar pasiderinsim gal neisisnagliuosiu labai
Labukas
Aga,pasiderinsim,nes jau ko gero turiu reikalu..DAbar mano masiai reikia keist tepalus,daryt servisa,tai ko gero sestad vesiu i garaza..NA bet ten nuvezi,palieki ir galiu atvaryt i Romforda,tik va jau nebezinau kelinta h..
QUOTE(*nova* @ 2018 10 17, 17:17)
Penktadieni dar pasiderinsim gal neisisnagliuosiu labai
Aga,pasiderinsim,nes jau ko gero turiu reikalu..DAbar mano masiai reikia keist tepalus,daryt servisa,tai ko gero sestad vesiu i garaza..NA bet ten nuvezi,palieki ir galiu atvaryt i Romforda,tik va jau nebezinau kelinta h..