Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Per viena procedura visas sritis padaro ir eisi 6 kartus? Man rodos kad sitie lazeriai isnaikina plaukus lyg ir visiskai, nebeatauga, nebent koks nemirtingas pasitaiko.

As tai gundausi pirkt lazeri ir pati zaist, tik labai idomu butu komentarai kas turi toki.

https://www.triabeau...xe-fuchsia.html

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2018 10 01, 21:34)
<p>Per viena procedura visas sritis padaro ir eisi 6 kartus? Man rodos kad sitie lazeriai isnaikina plaukus lyg ir visiskai, nebeatauga, nebent koks nemirtingas pasitaiko.</p><p>As tai gundausi pirkt lazeri ir pati zaist, tik labai idomu butu komentarai kas turi toki.</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.triabeauty.co.uk/tria-hair-removal-laser-4x-deluxe-fuchsia.html'>https://www.triabeauty.co.uk/tria-hair-removal-laser-4x-deluxe-fuchsia.html</a></p>

TAip,eisiu 6x,visas vietas padaro per 1x.SAkau,uztrunka pusvalandi.PAzastis per 2min abi padare.Bikini pridejo koki 10x.Va kojas ilgiausiai dare-ploto daug biggrin.gif
As dar tik 1x dariausi,bet pazastyse tai akivaizdziai plauku nebera,slaunys irgi visiskai nieko,blauzdos ir bikinis dar yra,bet jau matos,kad silpnesni..

Ne visai toki,bet labai panasu is drauges pasiskolinom..MB vienoj vietoj usai taip durnai auga,nuskuta aisku,bet va juos nori islazerint..TAi del tiek,dar apsimoka pirkt..O visam kunui nu labai ilgai ten viskas daros..Salone tai tik deda,bakst,kita vieta,bakst..O naminis vien kokia minute uzsikrovineja,kad kita bakst padarytu..
Uztai ir nusprendziau i salona eit..

Ai,jei sviesus plaukai,ta prasme sviesesni uz oda,tai lazeris ju nemato ir nesunaikina.TAi jei planuoji pirkt,bent nueik nemokamai konsultacijai mirksiukas.gif

Nova,po metu,jei dar islenda koks plaukas,galima pakartot 1 procedura,bet skaitos nebereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 02 spalio 2018 - 08:05

Laba ryta.

Na plaukai tai pas mane tamsus tikrai, ir laiko man nelabai gaila, turiu as jo, vienintelis dalykas kuris stabdo, kad bus neefektyvu, duosiuos as ten su tuo lazeriu, o plaukai kaip auge augs. Va tada tikrai bus labai gaila ir laiko, ir pinigu.  Man vis atrodo kad tie salonu lazeriai yra galingesni, nei parduodami buitiniam naudojimui.

Atsakyti
Ir as galvoju,kad galingesni.. o to naminio kaina,nu puse salono kainos.. Tuo labiau kad gali issimoket..
Atsakyti

Laba,

Mano draugė irgi nuolat kalbina eiti pas ją lazeriuotis. Nueik pas ją konsultacijos, Heida. Tau netoli turėtų būti. Ir, visokias akcijas irgi siūlo, perki už kažkiek, plius nemokamai gauni. Nepamenu tikslių kainų. 

Dar pigmentines dėmes irgi siūlo tvarkyti. Dabar po saulės, vėl išryškėjo  :unsure:​ 

Atsakyti

Labas rytas

Sveikinuosi iš LT.....nusėdau manau su viskam...

Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2018 10 03, 06:46)
<p>Labas rytas</p><p>Sveikinuosi iš LT.....nusėdau manau su viskam...</p>

Oho,kaip cia taip sugakvojai? O kaip namas? kaip darbas? O visa seima?
Atsakyti
Patranka, ar rimtai tu cia? Pasakok... mirksiukas.gif

Atsakyti

Labas rytas.

Mrs Patranka, dideli pokyciai pas tave, kodel taip apsisprendei, jei ne paslaptis? 

Atsakyti

Labas rytas mielosios.

Del lazeriu tai geriu geris,tik abejoju ar tu 6kartu uzteks .As pernai dariau bikini.Gavau akcija kur perki 6 du nemokami.Taip kad pasirinkau braziliska varianta,kur palieka juostele-ir ka....apsisoviau kaip nezinau kas .Ta juostele viskas gerai,bet palieka ir lupas,tai tos lupos kaip apzelia tai atrodo kaip sepetys barbaque grotelem sveisti.Taip kad jei darysit turekit tai omeni,kad nulaseriuotu uzpakali ir lupas.As siemet vistiek eisiu dar dasimusti,nes labai erzinantis dalykas.Ir po tu astuoniu kartu tie plaukai vistiek po biski lenda.Ne serys,bet toks plonas plaukas kalasi.Tik tiek kaip toki nuskuti,tos padaigos ne tokios baisios.Ir nezinau kaip cia tau Giega taip be skausmo.Kojos tai taip,ir pazastys irgi nebaisu,bet bikinis -tai riecia skausmas nemazas.Ir ejau kur naujausi lazeriai ir mokejau £650 .

Patranka ar viskas gerai?

Atsakyti

Mrs Patranka, koks netikėtimas sprendimas  :4u:​ 

Atsakyti
As Holiwooda pasirinkau-viska plikai biggrin.gif Nu bikini gal ciut labiau jaucias,bet tikrai neskauda. Jau su vaxingu nepalyginsi..
Atsakyti