Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labas rytas..

Pūga,laukiesi?

Heida,nemanau,kad kam nors linksma būna,dekui..

Atsakyti
Nelinksma,bet toks gyvenimas...

Puga,mano vezimo patirtis irgi jau atgyvenus biggrin.gif Bet lopsio as ne neturejau,mano abu iskart i sportini vezimeli gule,bet jis triju padeciu buvo-visai gulimas,pusiau sedom ir sedintis..Dar is draugiu,kuriu vaikiukai dabar 1-3m patirties,tai rinktis lengva vezima,manevringa ir kuris lengvai susilanksto mirksiukas.gif

FB turiu toki JAson's market page.Jis daznai kvepalu turi gerom kainom ar siaip ko..Tai va,vis ziurejau ziurejau ir surizikavau uzsisakyt.Sekmad uzsisakiau,siandien jau gavau mirksiukas.gif Pirkau situos kvepalus 50ml uz 30£ mirksiukas.gif Originalas mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Laba,

Mrs Patranka, - uzuojauta. 

Zinau, zinau, kad su atostogom veluoju, bet ir cia norisi, ir ten norisi.. zodziu geriausia butu, kad vaikai neitu i mokyklas, o mes turetume uz ka keliaut  :D 

Puga, mano info irgi jau sena, bet klientes labiausiai iesko Emmaljunga. Jie brangus, bet sako patys geriausi. 

Giega, o su lietuviu Giedriu nedraugauji FB del kvepalu? Patinka kvepalai?

Atsakyti
Ne,su tokiu nedraugauju biggrin.gif Kvepalai patinka,bet nesu maniake,kad pirkt viska is eiles biggrin.gif Tik va jau visi mano i pabaiga,jau reikejo atsinaujint mirksiukas.gif O situos rinkausi,nes kazkada kliente i parde ateidavo ir visada jie man kvepedavo biggrin.gif
Atsakyti

Giega,geras kvapas,mano dukra labai juos mėgsta,matau jau kelinta buteliuką perka...aš ant saves bandžiau,man per saldus...

Galvoju man dabar reiktų išsirinkt vežimą ir tt.,tai nuprotėčiau...

Atsakyti

Laba.

Ismiegojom 12 valandu, nesuprantu kaip cia gavosi, nubundu 10:30 rodo.

Skalbimo kalnas, o dziaustyt tai po namus teks, feee.

Atsakyti
Heida,mes irgi biggrin.gif o planavom dar i gyma eit 11h biggrin.gif Kur jau cia eisi biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos smile.gif

Heida visus 5kg jau užsimeciau, viskas ant pilvo ir aplink jį, dėl papų tai nesiskusiu, tokiu geruliu niekad neturėjus biggrin.gif

Patranka aha nestuke.gif

Dėl ratų tai man dar su jais į daržą važiuot reiks, su elijos pasiūlytu ne pro kur neivaziuociau, žiauriai platus, Limcamca dėkui eisiu pagooglint mirksiukas.gif
Lotuliuk koki tu turi rolleyes.gif man Icandy gražus, bet gyvai neciupinejus, reiks kada prisiruošt ir i koki lakeside nuvažiuot pasižiūrėt, čia mano kaime nieko ner mandro tikriausia, nors dar ne vienoj ir nežiūrėjau smile.gif

Kepu pyragus šiandien, vienas orkaitej, kita ruošiuosi tuoj makaluot, sunku kai šeimoj skirtingi skoniai biggrin.gif
Atsakyti

Mano drauge va toki vezima turi, man tai jis labai grazus, o ir ji nesiskunde, tik sake vietos bagazineje tai jau uzima.

https://tonykealys.c...-grey-base.html

Atsakyti

Puga, kokius pyragus kepi? As zeles vakar padariau, tai tuoj valgysim.

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2017 02 04, 16:15)
<p>Puga, kokius pyragus kepi? As zeles vakar padariau, tai tuoj valgysim.</p>

Vyrui ginger, sau morkų smile.gif aš ir šian želė pakilnojau bet tingėjau bedaryt smile.gif
Einu vežimo žiūrėt 4u.gif
Atsakyti

Na morku pyraga tai zinau, bet imbierinio tai nezinau  :hmm: 

Atsakyti