Heida, si savatgali nereikejo dirbt? kiek val per savaite dirbi?
Na tikrai kaip greit tie vaikiukai auga, fainulka tokio amziaus, vaikscios tuoj, yra reikalu nuo tokiu pilieciu viska sudet kad nepasiektu.
Nova, nedirbau si savaitgali, o dirbu as 3 naktis per savaite, tai yra 33 valandos, buna kartais ir 44 dirbu, esu ir 55 dirbusi, na bet cia jau man per daug, pas mus tik dirbk, visad zmoniu truksta, butu labai patenkinti, kad visas 7 dirbtum, is tikro reikia vis primint, kad as dirbu 3 naktis ir nestatytu man daugiau.
Labas rytas, jau spalis, nepamatysim kaip Kaledos ateis
Laba,
O, sugrįžot Mane nuo grįžimo taip šaltis krečia, bet nesergu, neperšalusi, nors ant lūpos baisiausia pūslelinė išsikėlė. O, dar savaitgalį planavau lūpų permanentą darytis. Pamenu iš Floridos kai grįžau, irgi sunkiai adaptavausi. Išvis, nors ir po atostogų, bet pavargau ir tik gulėt noriu
Tik savaitgalį supratau, kad atšalo, ir mano vaikai gi neturi striukių. Reikės šiandien/ryt lėkti į parduotuves, paieškoti.
Giega, pas mus po kelias dienas uždaryta mokykla, dėl jų švenčių, tai taip suderinom. Tikiuosi negausim baudos. O, šį kartą apžiūrėjom Garachico miestelį. Į jį važiuoji kalnais per debesis. Paskui važiavom į žemės pabaigą, kur yra švyturys Punta de Teno, ten išvis nuvažiuoti įspūdingas kelias. Kalnais, debesimis, tuneliais. Tose abejose vietose fainos vietos maudytis. Anaga kalnai ir plaukėm į La Gomerą. Net sunku išskirti, kas gražiausia, turbūt La Gomera, nors ten irgi kalnais vežiojo. Bet, ir pietūs skanūs buvo, ir pati ekskursija labai įdomi. Iš naujai atrastų vietų pietavom tokiu pat pavadinimu gryname kanarietiškame restorane, kaimo smuklėje, galima sakyti. Ją mums rekomendavo vienas iš pardavimo vadybininkų viešbutyje. Mes su juo labiau susidraugavom, nei, kad jis mums bandė parduoti Santjago del Teide miestelyje, prieš pat kelią į Mascą, yra tokiu pat pavadinimu kavinukė. Maža tokia. Aš valgiau triušį, MB aštuonkojį. Ir tas ir tas buvo labai skanu. Vaikai tik desertus, nes nerado nei picų, nei makaronų, nei burgerių Porą kartų valgėme Adėjoje, ant pačio pliažo kranto yra kavinė pavadinimu Odissea https://www.tripadvi...ry_Islands.html
Va, ten ir kišenei valgyti neskauda, ir labai skanu. Maisto gali tekti palaukti, bet jeigu vakarienė nebėda, plius viską šviežiai gamina. Na, super super skanu. Po vakarienės dar pavaišina Tenerifės romu.
GAl siemet isderinsim laika iki Teides O tai geda jau kam pasakyt-4x buvom Tenerifej ir nei karto iki ten nedavaziavom Tuo labiau,kad degintis labai negalesiu...Uzsiemiau lazerinem depiliacijom,negalima degintis
Giega, mane labai domina lazerine depiliacija. Nusipirkai lazeri ir pati daraisi, ar i salona eini?
Apturejau elektrika, 5 valandas keite elektros paketnika, jau toks letumas, kad siaubas, MB is darbo gryzes dar pastroino kad jis cia miega visa diena, tai isvis net mykciot pradejo
Einu i salona.Romforde,shopinge,kur praejimas i lauka pro Holand barrats ir Superdry.LAbai geros nuolaidos ten pas juos.Uz pilnas kojas,pazastis,bikini sumokejau 650(uz 6 proceduras)Nes jei imi 3 proceduras,tai pigiausia 1sv(bikinis ir pazastys po 174£,tai uz viena tik 1 sv mokejau).GAlima per 4x issimoket.
https://sensius.co.uk/hair-removal-her
Dirba lietuvaite Pas ja ejau konsultacijai Bet kai buvau proceduroms,tai ji sirgo,tai kita padare.LAbai vsikas greitai,per 30min viskas padare.Ir visiskai neskauda.TAip lygtai itraukia oda ir kaip su nagu bakst..
O ta namini lazeri MB is draugu pasiskolino,tai jei viska taip nusidepiliuot,tai turbut gero pusdienio reiktu Nes ir ta galvute mazyte,o ir uzsikrauna jis siaubingai ilgai...
MB snagliuoja ir paciaudo. Nenoriu ligu namie visai
Tikiuosi ilgiau...KAs 3-4m per brangi procedura gautusi...Drauge kazkada prie kokia 10m pasidarius ir dar nera jokiu plauku