Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labukas

RAmuma biggrin.gif O kur Limcamca dingus?JAu labai senai besirode..

Oras grazus,bet kaip sunku dabar apsirengt biggrin.gif Ryte kaip ir vesoka,o diena taip uzkainina bigsmile.gif

Akvariumai biggrin.gif KAzkas yra pasakojes,kad kuo didesnis akva,tuo maziau prieziuros mirksiukas.gif O tuos maziukus reikia labai daznai valyt..Isigykit dar koki samuka,jie ten truputi apvalo..PAs mane karta tie samukai ikru pridejo,o kai jokiu plesrunu nebuvo,tai prisiveise tu samuku bigsmile.gif Bet paskui isdalinau visas zuvis ir ispyliau lauk ta akva..Musu mazas buvo,20l tik..Bet karta susigundziu buvau ant 300l akvos bigsmile.gif RAdau pardavinejat su visom zuvim uz 250£..Jau kaip ir susitare buvom,kad sekancia diena pasiimsim,jau kibirus rinkau,kaip tas zuvis vesiu biggrin.gif Ir ka,ismatuoju visus kampus-niekur netelpa tas akvariumas..Cia langas,cia durys,cia sofa,cia telikas,cia radiatoriu ir jokio tarpelio,kad tilptu 2m ilgio akva..
Atsakyti

Laba,

Limcamca atostogose buvo, šiandien tik grįžo. Pasidariau kalną kavos, prisėdau naujienas paskaityti. 

Katinai pasiilgę, nė per žingsnį nesitraukia. Kažkaip sunkiau ir sunkiau jie pasilieka. Ryžas beveik visą laiką, kaip suprantu, ant laiptų ir prasėdėjo  :unsure: 

Nu fainai, kad Lotuliukas į temą užsuko. Reikia organizuotis vakarienės visoms. Kt savaitgalį eisiu gražintis, tai negaliu, bet dar nuo kito galim. 

Koks fainulka Heidos šuo  :wub:​ 

Atsakyti

Tai nekalbat su manim? 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 09 30, 15:18)
<p>Tai nekalbat su manim? </p>

SAvaitgalis,visos savais reikalais uzsiemusios mirksiukas.gif Mes va kine buvom,ka tik grizom..

NA,pasakok apie Tenerife mirksiukas.gif Kur buvot,ka idomaus matet mirksiukas.gif Koks ten restoranelis prie Teides,ka ten valget,nes lekstes ik tuscias maciau biggrin.gif Mes Tenerifej busim per musu vestuviu metines,tai noreciau i koki idomesni restorana nueit mirksiukas.gif
O tiesa,kaip cia vaziavot ne per vaiku atostogas?BAudu negavot?
Atsakyti

Laba.

Limcamcos labai nuotraukos grazios is atostogu  :wub: 

Mes Romforde buvom, per shopingus prasiejom visai sekmingai, nors sau tik chalata nusipirkau. Home Sense perkeltas i Tk maxx antra auksta, visai patogu, tik vietos mazoka ir zmoniu labai daug buvo.

Atsakyti
Aga,maciau,kad persikelineja i TKMAxxa.Cia matyt atidarymo proga zmoniu daug.Siiap,kai vyriskus rubus nuleido i apacia,tai kazkaip pilnesne ta parde pasidare,nes siaip tai Romfordo TKMaxxas toks nupezes jau buvo..
O ka kiti prisipirko?

As vis iki outletu planuoju palekt,bet vis kazkokiu reikalu savaitgaliais atsiranda biggrin.gif VAkar Aurimo boksas buvo,antros lygiosios.Nors siaip visi sako,kad jis laimejo,neteisingai nuteisejavo..Kita savaitgali i Oktoberfest eisim biggrin.gif
Atsakyti
sveikos

Nemaciau savaitgalio sio visai. Nuemiau paskutini darze derliu biggrin.gif zaliu pomidoru nemazai priskyniau, gal reiks pamarinuot. siais metais vynuogesbeveik visas pauksiai nulese, tai tik kelias kekias nuskyniau. o tiek primegztu buvo mirksiukas.gif Dar lyginimas liko, ir vsio - po savaitgalio.

Giega, o kur tas oktoberfest randasi? cia Anglijoj ax.gif ko ten vaziuojat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2018 09 30, 18:26)

Giega, o kur tas oktoberfest randasi? cia Anglijoj  ax.gif  ko ten vaziuojat  bigsmile.gif

Aha,Londone mirksiukas.gif Nu kaip Vokietijoj buna alaus sventes,taip ir cia padaro mirksiukas.gif Tiek,kad as alaus tai nemegstu biggrin.gif biggrin.gif
http://london-oktoberfest.co.uk/

PAs mane irgi lygynimo yra,bet net rubus is lauko parsinest tingiu..Ai,rytdienai turiu ka apsirengt,o paskui po darbo ir sutvarkysiu viska..Savaitgalis,reikia pailset pries darbo savaite,o ne tik namus kuopt mirksiukas.gif
Atsakyti

O pirkom maziausiam megztuka, inda jo maistui laikyt ir skanuku. Panom po megztini ir kvepalus, mazei dar batus. MB dzinsus ir termosa i darba nesiotis, na ir dar visiems po puodeli arbatai, labai graziu Home Sense yra, net nezinojau koki rinktis. 

Nova, oktoberfest yra svente, kasmet buna, o ne vietove.

Atsakyti
nu tikrai nezinojau kad cia svente ax.gif biggrin.gif

Tvarkymuisi man po darbu isviso energijos nelieka. tokia nusikalus gryztu... pasilyginsiu ir bus ramu savaitei mirksiukas.gif
Kazko lyg gerkle kabina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2018 09 30, 18:57)

Tvarkymuisi man po darbu isviso energijos nelieka. tokia nusikalus gryztu... pasilyginsiu ir bus ramu savaitei  mirksiukas.gif 
Kazko lyg gerkle kabina  unsure.gif

Nes normaliai nepailsi savaitgali,o tik namus tvarkai mirksiukas.gif
As irgi pavargstu darbe,bet man geriau pasitvarkyt vidury savaites,nei savaitgaliais mirksiukas.gif Siandien visiskai nieko namie nedariau mirksiukas.gif NA tik salotas su krevetem vakarienei biggrin.gif Indus ir tuos MB i indaplove sukiso mirksiukas.gif
Atsakyti

As ir savaitgaliais niekada nesitvarkau, aisku man truputi kitaip, kai turiu laisvu dienu viduri savaites.

Giega, kaip anukyte jusu auga, kiek jau jai laiko? Kazkur apie Kakedas ji gimusi?

Atsakyti