RAmuma O kur Limcamca dingus?JAu labai senai besirode..
Oras grazus,bet kaip sunku dabar apsirengt Ryte kaip ir vesoka,o diena taip uzkainina
Akvariumai KAzkas yra pasakojes,kad kuo didesnis akva,tuo maziau prieziuros O tuos maziukus reikia labai daznai valyt..Isigykit dar koki samuka,jie ten truputi apvalo..PAs mane karta tie samukai ikru pridejo,o kai jokiu plesrunu nebuvo,tai prisiveise tu samuku Bet paskui isdalinau visas zuvis ir ispyliau lauk ta akva..Musu mazas buvo,20l tik..Bet karta susigundziu buvau ant 300l akvos RAdau pardavinejat su visom zuvim uz 250£..Jau kaip ir susitare buvom,kad sekancia diena pasiimsim,jau kibirus rinkau,kaip tas zuvis vesiu Ir ka,ismatuoju visus kampus-niekur netelpa tas akvariumas..Cia langas,cia durys,cia sofa,cia telikas,cia radiatoriu ir jokio tarpelio,kad tilptu 2m ilgio akva..
Laba,
Limcamca atostogose buvo, šiandien tik grįžo. Pasidariau kalną kavos, prisėdau naujienas paskaityti.
Katinai pasiilgę, nė per žingsnį nesitraukia. Kažkaip sunkiau ir sunkiau jie pasilieka. Ryžas beveik visą laiką, kaip suprantu, ant laiptų ir prasėdėjo
Nu fainai, kad Lotuliukas į temą užsuko. Reikia organizuotis vakarienės visoms. Kt savaitgalį eisiu gražintis, tai negaliu, bet dar nuo kito galim.
Koks fainulka Heidos šuo
Tai nekalbat su manim?
SAvaitgalis,visos savais reikalais uzsiemusios Mes va kine buvom,ka tik grizom..
NA,pasakok apie Tenerife Kur buvot,ka idomaus matet Koks ten restoranelis prie Teides,ka ten valget,nes lekstes ik tuscias maciau Mes Tenerifej busim per musu vestuviu metines,tai noreciau i koki idomesni restorana nueit
O tiesa,kaip cia vaziavot ne per vaiku atostogas?BAudu negavot?
Laba.
Limcamcos labai nuotraukos grazios is atostogu
Mes Romforde buvom, per shopingus prasiejom visai sekmingai, nors sau tik chalata nusipirkau. Home Sense perkeltas i Tk maxx antra auksta, visai patogu, tik vietos mazoka ir zmoniu labai daug buvo.
O ka kiti prisipirko?
As vis iki outletu planuoju palekt,bet vis kazkokiu reikalu savaitgaliais atsiranda VAkar Aurimo boksas buvo,antros lygiosios.Nors siaip visi sako,kad jis laimejo,neteisingai nuteisejavo..Kita savaitgali i Oktoberfest eisim
Nemaciau savaitgalio sio visai. Nuemiau paskutini darze derliu zaliu pomidoru nemazai priskyniau, gal reiks pamarinuot. siais metais vynuogesbeveik visas pauksiai nulese, tai tik kelias kekias nuskyniau. o tiek primegztu buvo Dar lyginimas liko, ir vsio - po savaitgalio.
Giega, o kur tas oktoberfest randasi? cia Anglijoj ko ten vaziuojat
Aha,Londone Nu kaip Vokietijoj buna alaus sventes,taip ir cia padaro Tiek,kad as alaus tai nemegstu
http://london-oktoberfest.co.uk/
PAs mane irgi lygynimo yra,bet net rubus is lauko parsinest tingiu..Ai,rytdienai turiu ka apsirengt,o paskui po darbo ir sutvarkysiu viska..Savaitgalis,reikia pailset pries darbo savaite,o ne tik namus kuopt
O pirkom maziausiam megztuka, inda jo maistui laikyt ir skanuku. Panom po megztini ir kvepalus, mazei dar batus. MB dzinsus ir termosa i darba nesiotis, na ir dar visiems po puodeli arbatai, labai graziu Home Sense yra, net nezinojau koki rinktis.
Nova, oktoberfest yra svente, kasmet buna, o ne vietove.
Tvarkymuisi man po darbu isviso energijos nelieka. tokia nusikalus gryztu... pasilyginsiu ir bus ramu savaitei
Kazko lyg gerkle kabina
Tvarkymuisi man po darbu isviso energijos nelieka. tokia nusikalus gryztu... pasilyginsiu ir bus ramu savaitei
Kazko lyg gerkle kabina
Nes normaliai nepailsi savaitgali,o tik namus tvarkai
As irgi pavargstu darbe,bet man geriau pasitvarkyt vidury savaites,nei savaitgaliais Siandien visiskai nieko namie nedariau NA tik salotas su krevetem vakarienei Indus ir tuos MB i indaplove sukiso
As ir savaitgaliais niekada nesitvarkau, aisku man truputi kitaip, kai turiu laisvu dienu viduri savaites.
Giega, kaip anukyte jusu auga, kiek jau jai laiko? Kazkur apie Kakedas ji gimusi?