Niekad negavus jokiu benefitu...Tik tuos po 15-20sv,kur visiems vaikams mokejo...DAugiau viska uzsidirbom patys.MAniskiai irgi negauna jokiu benefitu..
Atvezu i viena angliska restorana siuntini,ieinu,o ten eglute KAledoms jau papuosta
Laba.
Kaip isgyvent vienisai mamai dirbant paprasta darbeli ir negaunant paramos is valstybes, neisivaizduoju, pvz as uzdirbu tik nuomai, tai kur visa kita, mokesciai, maistas ir tt. be benefitu neisgyvenciau viena. Kitas dalykas, kad vienisos daznai nebuna is tikro vienisos, o paskui per tokias sukciuvienes nukencia tikrai vienisos mamos.
Kadangi oras siandien nekoks, tai atidarem cepelinu sezona, dabar visi iskrite gulinejam, o dar yra morku pyragas maskarpone perteptas.
Kur prašapot visos as ir padirbau, ir issimiegojau, o cia nei gyvos dvasios. Bet kaip atsalo, saule uz lango, isejau su šuniu i parka, o tu siaube vejas ledinis, o nakti išvis tik +6 rodo
Bet tai koks ryte oras buvo. Dabar nors saule islindo. Isnesiau skalbinius i lauka, tikiuosi iki vakaro prapus. Pas mus tik 4 rodo nakti. Bet apie viduri savaites vel atsils.
Sveikos gražuolės Ka svarbaus praleidau? Kas susituokė? Kas issiskyrė? Kas vaiku susilauke?
Heida kaip tik skaičiau kad slaugoj labai zmoniu truksta, gal pakeitei darba? Ar bent nebe pamainom dirbi?
Kada kavos?
Heida kaip tik skaičiau kad slaugoj labai zmoniu truksta, gal pakeitei darba? Ar bent nebe pamainom dirbi?
Kada kavos?
LAbukas
Oi,kokia tyluma cia Net Lotuliukas atejo pasicekavint,kas nutiko
PAs mane tai nieko naujo 5d dirbu,2 poilsiauju MAzai tu laisvadieniu..VA po dvieju darbo dienu as jau tokia pavargus..PAvarsgtu ne nuo darbo,kiek nuo kamsciu..LAukiu nesulaukiu atostogu kokias dvi dienas gulesiu ir nejudesiu PAskui aisku atsibos,noresis pramogu
Oi,kokia tyluma cia Net Lotuliukas atejo pasicekavint,kas nutiko
PAs mane tai nieko naujo 5d dirbu,2 poilsiauju MAzai tu laisvadieniu..VA po dvieju darbo dienu as jau tokia pavargus..PAvarsgtu ne nuo darbo,kiek nuo kamsciu..LAukiu nesulaukiu atostogu kokias dvi dienas gulesiu ir nejudesiu PAskui aisku atsibos,noresis pramogu
Sveikos
Tikrai kad tylima cia pas mus.
Giega, as galvojau kad jus jau mirkstat juroj kada isvaziuojat
Lotuliuke, tu pasakok kaip laikais? Kur pradingus?
As jau sedziu siluma isijungus. Gryzau is darbo - namie tik 17 silumos
Tikrai kad tylima cia pas mus.
Lotuliuke, tu pasakok kaip laikais? Kur pradingus?
QUOTE(*nova* @ 2018 09 25, 20:07)
Oi,dar toli tos mano atostogos..Tik lapkricio men.
Mes jau irgi isijungem sildyma vakar.VAlandom uzstatyta-ryte pasyla ir vakare truputi Ryte masinos langas uzsales buvo
Aha siandien ryte salta buvo. O gryztant is darbo - silta.
Sedziu dabar virsuj, vaikio kambary, o tas kvailelis katinas kazko baiminasi pats ir man baime varo net sustinges i laiptus ziuri, sededamas ant lovos nachiort nesmagu kaip. Reik eit paziuret kas ten yra.
Sedziu dabar virsuj, vaikio kambary, o tas kvailelis katinas kazko baiminasi pats ir man baime varo net sustinges i laiptus ziuri, sededamas ant lovos nachiort nesmagu kaip. Reik eit paziuret kas ten yra.
GAl koki vora stebi
MAno buvo parneses dyyydziausia vora namo JAu net MB bijojo paimt
QUOTE(giega @ 2018 09 25, 20:19)
GAl koki vora stebi
Musiskis bijo voru radau ant laiptu didziuli vora. Atsinesus indeli plastmasni uzdengt taikiaus, tai katinas man tarp koju sedejo ir visas issitempes kaip styga, stebejo visa procesa
Oho,koks bailiukas O peliu kokiu?Ar gyvenime nemates?MAno tai net 3 ziurkes sumedziojes yra,kelias peles, 1 pauksti negyva parneses,1 gyva-atemiau