Oi, prieglušių daug yra. Ir, toli ieškoti nereikia. Aš prie mokyklų tokio parkavimosi prisižiūriu, kad griūk negyvas
Joooo, pas Giegą vaizdas iš kambario, toks, kad net seilės ryju. Sutikčiau su visa erotika ten padalyvaut tikiuosi realybėje vaizdas bus toks pat, kaip foto.
O kuom ta striukė ypatinga? Tau tiesiog graži ar kokie pūkai ten?
NA penktad dar susirasysim
Patikek su tuo parkavimu UZdrausciau i mokyklas su masina vaziuot Blyn,va tokios mamytes,kurios tik iki mokyklos ir tevaziuoja taip uzkisa gatves...
VA kaip kambariai atrodo Draugelis buvo ten,sake,taip ir atrodo Dar matot-ten kambary jacuzis yra Ir dar lova balkone
O striuke labai patiko.As jas Bichestery gyvai ziurejau,bet sakau,pavasaris buvo,kazkaip nekilo rankos pirkt zieminiu rubu
O kam lova balkone? Tipo, jeigu karsta miegoti ar, kad kiti matytu?
Dzakuzi kambaryje tai faina. Mes, Vilniuje, viesbutyje toki kambari buvom pasieme.
Labas rytas.
Na Limcamca, tu be fantazijos, kam lova balkone 😂😂
Labai prabangiai viskas ten atrodo, bus idomus ispudziai po atostogu.
Striuke grazi, bet jei pilna kaina pirkt, tai niekada tiek nemokeciau, su gera nuolaida, kodel ir ne.
O jau vejas lauke koks
O tu geruju puodu nuo rytdienos bus ir Lidle.
Tai kaip dabar nuspręsti pas kuriuos pirkti?
Vėjas milžiniškas. Mano dukterėčia šiandien parskrenda iš Vokietijos, tai jaučiu lėktuvą pamėtys. Kaimyno metalinis konteineris nukrito, jėtau, kaip išsigandau, galvojau avarija ar stogą kam nuplėšė
Kuri parde artimesne
As jau po darbu Vejas tikrai baisinis,bet siltas..Pas mane kieme tik lapu,sakeliu pribarstyta...
Nu kaip man sita savaite greit praejo. Ryt jau ketvirtadienis.
Sedziu ir galvoju, kazka as siandien pamirsau. Blyn, taigi puodai siandien pardavime!!!
Labas diena ...vėjas tai jau taip,antra para...Leeds mieste isviso vos ne iš kojų verčia.
Klausimas,gal kuri žinote procedūra,kas ir kaip su prieglaudom uk,šeimininkai negali toliau prižiūrėti augintinio,atiduoti/padovanoti taip PAT,nes amžius nemažas. Tik prašau be postringavimu,nes situacija šeimininku tikrai nėra paprasta.
NA ar pirkai tuos puodus?Kaip jei?
As jau po darbu,bet labai tingiu vaziuot iki pardes...
Oi,nieko nezinau apie prieglaudas..Esu tik girdejus,kad kai pasiimt nori,tai labai viska ziuri,vos ne kaip vaika isivaikint...Bet kad priduot