Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Man tinka mirksiukas.gif
Atsakyti

Oi, prieglušių daug yra. Ir, toli ieškoti nereikia. Aš prie mokyklų tokio parkavimosi prisižiūriu, kad griūk negyvas :) 

Joooo, pas Giegą vaizdas iš kambario, toks, kad net seilės ryju. Sutikčiau su visa erotika ten padalyvaut  :D  :D tikiuosi realybėje vaizdas bus toks pat, kaip foto. 

O kuom ta striukė ypatinga? Tau tiesiog graži ar kokie pūkai ten?

Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2018 09 18, 19:44)
Man tinka  mirksiukas.gif

NA penktad dar susirasysim mirksiukas.gif

QUOTE(Limcamca @ 2018 09 18, 19:49)
<p>Oi, prieglušių daug yra. Ir, toli ieškoti nereikia. Aš prie mokyklų tokio parkavimosi prisižiūriu, kad griūk negyvas smile.gif </p><p></p><p>Joooo, pas Giegą vaizdas iš kambario, toks, kad net seilės ryju. Sutikčiau su visa erotika ten padalyvaut  biggrin.gif  biggrin.gif tikiuosi realybėje vaizdas bus toks pat, kaip foto. </p><p></p><p>O kuom ta striukė ypatinga? Tau tiesiog graži ar kokie pūkai ten?</p>

Patikek su tuo parkavimu biggrin.gif UZdrausciau i mokyklas su masina vaziuot biggrin.gif Blyn,va tokios mamytes,kurios tik iki mokyklos ir tevaziuoja taip uzkisa gatves...

VA kaip kambariai atrodo biggrin.gif Draugelis buvo ten,sake,taip ir atrodo mirksiukas.gif Dar matot-ten kambary jacuzis yra mirksiukas.gif Ir dar lova balkone biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

O striuke labai patiko.As jas Bichestery gyvai ziurejau,bet sakau,pavasaris buvo,kazkaip nekilo rankos pirkt zieminiu rubu biggrin.gif
Atsakyti

O kam lova balkone? Tipo, jeigu karsta miegoti ar, kad kiti matytu? 

Dzakuzi kambaryje tai faina. Mes, Vilniuje, viesbutyje toki kambari buvom pasieme. 

Atsakyti

Labas rytas.

Na Limcamca, tu be fantazijos, kam lova balkone 😂😂

Labai prabangiai viskas ten atrodo, bus idomus ispudziai po atostogu.

Striuke grazi, bet jei pilna kaina pirkt, tai niekada tiek nemokeciau, su gera nuolaida, kodel ir ne.

Atsakyti

O jau vejas lauke koks  :blink: 

O tu geruju puodu nuo rytdienos bus ir Lidle. 

Atsakyti

Tai kaip dabar nuspręsti pas kuriuos pirkti?  :D  :hmm: 

Vėjas milžiniškas. Mano dukterėčia šiandien parskrenda iš Vokietijos, tai jaučiu lėktuvą pamėtys. Kaimyno metalinis konteineris nukrito, jėtau, kaip išsigandau, galvojau avarija ar stogą kam nuplėšė  :B​ 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 09 19, 15:17)
<p>Tai kaip dabar nuspręsti pas kuriuos pirkti?  :

Kuri parde artimesne biggrin.gif biggrin.gif

As jau po darbu mirksiukas.gif Vejas tikrai baisinis,bet siltas..Pas mane kieme tik lapu,sakeliu pribarstyta...
Atsakyti
Giega, susirasysim penktadieni del kavagerio, bet as tai tikrai busiu sestadieni romforde.

Nu kaip man sita savaite greit praejo. Ryt jau ketvirtadienis.
Atsakyti

Sedziu ir galvoju, kazka as siandien pamirsau. Blyn, taigi puodai siandien pardavime!!!

Atsakyti

Labas diena ...vėjas tai jau taip,antra para...Leeds mieste isviso vos ne iš kojų verčia.

Klausimas,gal kuri žinote procedūra,kas ir kaip su prieglaudom uk,šeimininkai negali toliau prižiūrėti augintinio,atiduoti/padovanoti taip PAT,nes amžius nemažas. Tik prašau be postringavimu,nes situacija šeimininku tikrai nėra paprasta.

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 09 20, 09:34)
<p>Sedziu ir galvoju, kazka as siandien pamirsau. Blyn, taigi puodai siandien pardavime!!!</p>

NA ar pirkai tuos puodus?Kaip jei?
As jau po darbu,bet labai tingiu vaziuot iki pardes...

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2018 09 20, 15:38)
<p>Labas diena ...vėjas tai jau taip,antra para...Leeds mieste isviso vos ne iš kojų verčia.</p><p>Klausimas,gal kuri žinote procedūra,kas ir kaip su prieglaudom uk,šeimininkai negali toliau prižiūrėti augintinio,atiduoti/padovanoti taip PAT,nes amžius nemažas. Tik prašau be postringavimu,nes situacija šeimininku tikrai nėra paprasta.</p>

Oi,nieko nezinau apie prieglaudas..Esu tik girdejus,kad kai pasiimt nori,tai labai viska ziuri,vos ne kaip vaika isivaikint...Bet kad priduot g.gif
Atsakyti