Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

QUOTE(*nova* @ 2018 09 17, 12:43)

Giega o kuom tu jas purski? T

Siaip eiliniu purskalu nuo amaru,kuriu buna pardese pirkt..
Rozes nelabai megsta judinimo..Sakykim graziausiai auga kazkurioj vietoj,o perkelsi ir gali nebeaugt..Geriau nusipirk nauja,gi jos nebrangios mirksiukas.gif

QUOTE(Heida @ 2018 09 17, 13:34)
<p>Senos tikrai tos mano rozes, kokiu 5 metu, reiks nurezt trumpai, tik bjaurybes labai badosi.

lyn iskepiau pyraga vadinasi 😂 prisipjausciau obuoliu bliuda, telsa pasidariau, sakau paragausiu ar cukrus pilnai istirpes, ogi tesla rugsti, dar nesusigaudau kodel cia toks skonis 😂😂 pasirodo vietoj vanilinio cukraus, citrinos rugsties privariau, na tu kurmi kurmi, teko ispilt von.</p>

Maniskem 10m ir auga kuo graziausiai...Ai,ir i ta pacia vieta,kur augo kazkokia roze,kita gali nebeprigyt..Nebent ten daug zemiu iskasi,daug sviezios zemes uzpilsi..Nepatinka ten kazkas joms..

KAzkada LT dirbau pardej,atveza tokiu skaniu bandeliu,zmones ja labai perka,bet eme ir beveik visi pradejo nest atgal-sako-rugscios blink.gif Nesuprantam,paragaujam pacios-vietoj cukraus,citrinos rugsties pridejo biggrin.gif biggrin.gif Atvaziavo kepejai,susirinko visas,pakeite i geras biggrin.gif

QUOTE(Limcamca @ 2018 09 17, 15:49)
: Bet, į viešbutį tik suaugusiems tai norėčiau. Aišku, jeigu ten nebūtų vien tik erotikos pasiūla. Man svarbiau, kad būtų geras maistas, graži aplinka, vaizdai per langą. Tada apie erotiką savaime galvojasi  laugh.gif  laugh.gif </p>

Na tikiuosi,kad nebus ten vien erotika biggrin.gif biggrin.gif Siiap ten istisos diskotekos,sokiai,gerimai..UZ tai vaiku ir nelabai nori mirksiukas.gif
Musu kambarys atseit su vaizdu i jura,bet ziuresim,ka gausim,kai nuvaziuosim biggrin.gif Ten nuo to viesbucio iki juros nera taip arti biggrin.gif biggrin.gif

https://scdn3.thomas...p;maxHeight=465
Atsakyti
Labas rytas

Nu vaizdelis pro langa tikrai ispudingas mirksiukas.gif kur jus vaziuojat?
Mano ta roze, nabage tokia. Uz tuju auga, apiparkus... uztat ir noriu persodinti, sakau kad atsipaipalios. O jei ne - eis uz tvoros biggrin.gif

Prajuokinot su kepiniais biggrin.gif o jei taip koki vestuvini torta sudirbi biggrin.gif
Atsakyti

Laba ryta.

Siandien man fb rodo guess reklama, o ten kelnes tokios kur apacios su gumom per peda einanciom, pamenat tokias? Pacioj mano jaunystej tokias nesiojau, net keliu spalvu turejau, vienas tokias nude spalvos, isdidziai nesiodavau su raudonu svarku  :D 

Atsakyti
Nematau tos reklamos,bet ir ad turejau-violetines biggrin.gif oi kaip as jas megau bigsmile.gif
Atsakyti

Va tokio tipo, tik jaunystej dzinsu man rodos nebuvo tokiu, tik medziagines kelnes.

https://www.guess.eu...wE&gclsrc=aw.ds

Atsakyti

Laba, 

Blyn, koks bajeris iš ryto buvo. Tiesą sakant turbūt pirmą kartą gyvenime taip pasielgiau ir į tokį konfliktą įsivėliau ant gatvės. Atvažiavau, prisiparkavau auto, ir kadangi man dar buvo 15 minučių, sėdėjau auto. Priešais auto išvažiavo, kas gale vyksta net nemačiau. Matau, šalia prie parduotuvės, ant šaligatvio atvažiavo ponia. Kad skeryčiojasi man kažką, kad skeryčiojasi. Aš, išlipau imti daiktus, žiū, didelis tarpas, galvoju pavarysiu atgal dar biški. Ir, man išlipus ta, kad pradėjo rėkti, ko tu čia parkuoji per dvi vietas, man čia reikia pastatyti, kodėl tu tokia grubi ir pan. Aš jai nė žodžio nesakiau, nesuprantu galvoju bajerio, prie ko čia aš grubi. Pradėjau aiškint, kad tuoj pavarysiu, net nemačiau, kad gale toks tarpas, ale neįmanoma įsiterpti, sako, aš noriu čia pastatyti ir viskas. Atsisėdau į auto, langas pravertas, ana jau pasiruošusi šokti  į vietą už manęs, kai girdžiu ji man ir rėkia: what a horrible women  :mega_shok: kas nesupranta angliškai, tai kokia baisi moteris. Nu pliaaaaa... nežinau kas nutiko, bet man užvirė. Išjungiau variklį, išlipau, priėjau ir pasakiau. Kadangi aš baisi moteris, tai dabar taip ir palieku auto, niekur nebevarysiu. Ir nuėjau. O, eidama galvoju, blyn gal nufotkino, nufilmavo, dabar paleis per FB baisi moteris klipuką  :laugh: Kai grįžau ponios nebuvo. Gal kitur vietą susirado, nežinau. Bet, fui koks nemalonus jausmas, nu negali žmogus gražiai kalbėt, išklausyt, būtina koliotis vidury gatvės. 

Laba ryta.

Siandien man fb rodo guess reklama, o ten kelnes tokios kur apacios su gumom per peda einanciom, pamenat tokias? Pacioj mano jaunystej tokias nesiojau, net keliu spalvu turejau, vienas tokias nude spalvos, isdidziai nesiodavau su raudonu svarku  :D

Aš pamenu, bet tai kokios jos patogios buvo. DAbar kur įdėjai irgi labai fainos, kaina gera, gal nusipirkti  :hmm:  :D​ 

Atsakyti
Patinka man Guess,daznai perku,lengva grazint,jei netinka mirksiukas.gif

Limcamca 4u.gif As cia ir nesenai panasiai palikau masina.. juk as is vis sustoju 1-2min.. islekia boba-ko jus cia visi parkuojat pries mano langus.. dar irgi bandziau aiskunt,kad tik minutei.. Tai pavaziavau metra nuo jos ivaziavimo,na kur bortas nuleistas,o kur jau normalus bortas,ten pastaciau., kas svarbiausia,taip uzstaciau jai masina biggrin.gif Bet sakau,nei ji ruises kur vaziuot,nei as ilgai stoviu..
Atsakyti

Eina sau, bet kiek prieglusiu yra uz vairo.

Atsakyti

Limcamca..aš irgi tave būčiau aprekus

Atsakyti

PAgaliau ir as namie..Jau grizineju is depo,MB skambina-prie musu metro kamstis didziausias..As greit nusuku i kita kelia,visai gerai vaziuojas ir vos ne pries nosi uzdaro kelia prie Heatway stoties..Ten aklinai uzdaro,visas masinas apsuka..Taip,kad teko grizt i ta pirmini kelia ir dar kiek laiko praradau,kol vazinejau...Vnz 15 min kelia namo vazavau 40min blink.gif

Va,MB rado tas mano striukes,kur as norejau biggrin.gif Bet kaineles tai ohoho..VAziuosiu i outletus pirktis,ten ilga uz 200-300 buvo..
https://www.hollandc...s/new-aw-launch

Nova,gal nori sestad kavos pagert?Anksti atvaziuociau,nes 11:30 uzsirasius i salona esu.
Atsakyti
Giega, noriu noriu mirksiukas.gif as i bible romfordo varysiu sestadieni mirksiukas.gif kelinta costoj?

Atsakyti
9-10h galime mirksiukas.gif
Atsakyti