Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

QUOTE(Heida @ 2018 09 15, 18:24)
<p>Nova, man tas pats, jau pries vaziuojant zinau kad bus labai sunku. Verkiu gryzus, keikiu save kad taip sau gyvenima susikau, per kokius 2-3  menesius atsigaunu, ir taip kasmet  angel_sadangel.gif​ </p>

Nu nea, as taip niekada net nepagalvoju kad gyvenima susisikau. Mums si salis dave daug daugiau nei lt, uztai ir gyvename cia. Dabar tik, gal po keliu kartu jau noretusi gryzt. Kai pamatau senstancias ir amzinai laukiancias mamas... sirdi spaudzia... jei ne jos, tai kazin ar is viso ten vaziuotume. Nebent koki karta per metus, gimines ir kapus aplankyt.

Heida, o kodel neliekat ten? Mergaites mokintis ir lt galetu mirksiukas.gif darba tu tikrai rastum, bedu vyrui del darbo manau ir nebutu.

Jauciu persalau. Tokia keista galva, akys asaroja, saltin krecia unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas...nu gi grožis tavo nenusakomas,Heida :wub: 

Nova,nesirk :4u: 

Kas dėl gyvenimo lt,nemaža dalis gryžta žmonių,de įvairių priežasčių ir kaip matau puikiai gyvena. Kiekvienas juk pasirenka savo kelia,vienas po metu,kiti po 20 metu gryzta . O gyventi galima visur,tik poreikiai skirtingi. Man pvz uk vienai neužtenka 2500,o va lt ir su 1000€  gana,čia kaip pažiūrėsi. :hmm: 

Atsakyti

Mrs Patranka, aciu.

Nova, gryst aisku galima, bet ne dabar, negaliu vaiku taip metyt, sugalvojau atveziau, persigalvojau isveziau. Reik suteikt jom issilavinima, o jau po to ju reikalas, kur joms gyvent. 

Atsakyti

Laba, 

Grįžom iš futbolo, na, taip skaudžiai pralaimėjom taurės varžybas. Po baudinių. Kaip vaikai sako: not fair.  :unsure: 

Iš ryto atrodė lyg apniukę, taip sąžiningai apsirengiau, ilgomis rankovėmis, bolero užsimečiau. Na, ir užkaitino saulė  :wub: Grįžau perkaitusi visa  :D 

Bijau ką nors garsiai sakyti, bet nenoriu į LT gyventi. Ne ne ne. Būtų liūdna, jeigu gyvenimas priverstų. 

Atsakyti

Labas rytas, 

vel pirmadienis, greit savaitgalis pralekia. Likau namie tik su suniu, reik eit tvarkytis  :rolleyes:  Kieme tai isvis nesuprantu, lapu pilna, nors medziu ir nera arti, nuo roziu tiek prikrito, beveik pliki stagarai stovi, gal jom kokia liga, juk nemeta rozes lapu  :hmm:​ 

Atsakyti
O lapai nukrite ar ju tiesiog nera? Nes jei nera,tai tokie kirminukai nueda,apversk koki lapa,pamatysi juos.. Bet jei krenta,tai tikrai kokia liga g.gif

I LT gyvent manes irgi visiskai netraukia.. Smagu nuvaziuot,bet net atostogas renkuosi kur nors kitur biggrin.gif
Mb labai nori i toki viesbuti Turkijoj-Adam and Eve. Adults only ten,sustras,su jacuzem kambary ir tt. bet kaineles jo,tai ohoho.. Nekyla rankos man tiek moket.. Bet geguzes 9d radau uz 1600 su skrydziu ir viesbuciu dviem.. nu uz tiek dar dar.. va kol rasau cia zinute,mb atsiunte sms,kad jau mupirko biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos

Heida, gal nuo sausros jau rozes lapus meta? Klausyk, primink kokia jusu suniuko veisle?

Darbe kosmosas. Po atostogu isivaziuot reikia ax.gif
Atsakyti

Giega, bet pagal pavadinima viesbucio ar nebus koks nudistu 😀 siaip tai man ir patiktu atostogaut kur nera mazu vaiku, kai as pati ju jau neturiu, tikrai erzina mazi svetimi vaikai.

Nova Biewer terjeras pas mus.

Rozem garantuotai liga, lapai demem nurudave ir krenta, hmm gal imt ir nukirpt visas, o tai vistiek i auksti gal 3 metrus uzauge, ar pirkt ir  nupurkst kokia priemone, na reiks pagalvot.

Atsakyti
Na visai nuogu ten nera,bet sokejos tai pusnuoges,nuogais papais biggrin.gif Ten tusas 24h,sokiai dainos pasirodymai. Dazniausiai erotiniai arba striptizas lengvas.. draugelis buvo,jam labai patiko,tsi ir mb uzsvaigo biggrin.gif

Mazi vaikai ir mane erzina.. ypac kai pardese su vezimais-eina eina ir pyst vidury kelio sustoja.. ir nei apeit nei perlipt.. uzdrausciau su vezimais i shopingus eit biggrin.gif Neskis ant ranku,jei ner kur palikt..

Kirpk ir nupursk.. Atsimenet pavasari as roundapu nupurskiau rozes,tai tik 1 neatsigavo. o kitos graziausios,be ligu biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu - kirpk rozes, senos gal jau pas tave.

Giega o kuom tu jas purski? Turiu balta, lipancia roze. Apziurejau, kazkokie amarai ir pult pradejo. Noriu persodint ja arciau namo mirksiukas.gif
Atsakyti

Senos tikrai tos mano rozes, kokiu 5 metu, reiks nurezt trumpai, tik bjaurybes labai badosi.

Giega, maniskiui irgi patiktu taip akis paganyt, is tikro tai man ir paciai visai patinka pakepsot koki lengva striptiza.

Blyn iskepiau pyraga vadinasi 😂 prisipjausciau obuoliu bliuda, telsa pasidariau, sakau paragausiu ar cukrus pilnai istirpes, ogi tesla rugsti, dar nesusigaudau kodel cia toks skonis 😂😂 pasirodo vietoj vanilinio cukraus, citrinos rugsties privariau, na tu kurmi kurmi, teko ispilt von.

Atsakyti

Apie rožes nieko negaliu patarti. Turėjau dvi gražias, futbolistas gražiai išspardė su kamuoliu  :aggressive: 

Visokių stiptizų nemėgstu, neįdomūs. Dėl vyro abejoju, jaučiu, kad mėgsta  :laugh:  :laugh: Bet, į viešbutį tik suaugusiems tai norėčiau. Aišku, jeigu ten nebūtų vien tik erotikos pasiūla. Man svarbiau, kad būtų geras maistas, graži aplinka, vaizdai per langą. Tada apie erotiką savaime galvojasi  :laugh:  :laugh:​ 

Atsakyti