As tai nevaziuoju, bijau, visaip suku uodega kad tik nereiktu vairuot.
Jus kaip jauni tevai Giega, vezimas jiems mat netelpa
Labas rytas..
Giega,su mašina pas mane ta pati situacija,skambina kas perpardavinėja,arba vos ne už kapeikas,nors kaina tikrai popigė...žodžiu stovi gražuolė be darbo. Aš skraidau,su mašina tikrai nevažinėčiau po Europą taip dažnai...
Patranka, kaip sveikata tavo? Pasiremontavai kiek?
Praleke ta mano savaite LT kaip vejas. Tai ten biski, tai ten biski ir jau vsio - dienos nera. Sunena atsivedziau, tai pasisveciuos vaikis savaite... Orai geri papuole. Ir dar karscius ten zada.
Ka, pirmadieni jau i darba. Kitos mano atostogo - lapkriti. Gal kokiu sveciu is LT sulauksim kalbinau pirsliene atvaziuot, tai pasigalvos sake.
Laba,
O, kaip smagu, kiek pokalbių čia
Mrs Patranka, aš TF pažįstu, turiu nemažai jo kvepalų, vyras irgi jo fanas. Tai, tikrai manęs nenuvils. Tikiuosi
Puodai kainuos 24-27 svarai pats didžiausias. Todėl, man labai jų ir reikia, nes kaina atrodo gera. Aš irgi noriu visokiems plovams, troškiniams daryti.
MB auto kai perka, tai jau ilgam. Užtai renka po pusę metų, metus ir ilgiau. Dabar išrinko Volvo, sakė jam tobula. Pastoviai burbia mums, kad tai šiukšlę palikom, tai dulkių yra, tai tą tai aną. Nors, važinėju su ja, tai AŠ
Nova, ar nuomavot auto?
Lekiu į futbolą.
Jus kaip jauni tevai Giega, vezimas jiems mat netelpa
Vazines su sita minimum 3metus,o ir ilgiau gal Nusiziurejo didesni Lexusa(musu NX,nori RX) bet to modelio kur nori,tai jis tik siais metais isejes,tai kainele atitinkama
Volvo mes irgi labai ziurejom,bet kazkas ten nebeitiko..O rinkos irgi labai ilgai.Kiekviena diena vis nuomone keite,perziurejo visokius filmukus,aptarimus,perskaite daug forumu..Beje,kai vaziavom lexuso ziuret,ziurejom ir Volvo,bet isvaizda jau nesulyginamos buvo KAina,deje irgi-Volvo labiau priimtina buvo Bet Lexusa pirko nes hibridas,maziau nuverteja.Tik aisku,kai reikes pardavinet,vel pastrigsim
Su tuo vezimu taip gavos Sakau,sugalvojom i shopinga su marcia,sunus treniruotese,gi vel jam tuoj boksas bus.JAu susiruosem,o vezimas pas sunu masinoj..Nu bet didelis ten ju tas vezimas,jau reiktu mazesnio lengvesnio..Tai Argose pakeliui nuperkam ir varom i shopinga.TAi va-bagazinej surinktas vezimas,deze nuo vezimo Ismetem paskui ta deze O kai i Costco vaziuoji,tai ten vel viska dezem-3 pakuotes vandens,tualetinio popieriaus maisas,o kur dar taip maistas,taip ir netilpom GAlaxy net nepasijustu tas kiekis
Nuo kada bus tie puodai?Primink kai atsiras,gal ir as nusipirksiu Nes siaip i Aldi retai einu..
Heida,o tu pirkus is to puslapio?GAvus?As vakar uzsisakiau,ziuriu Hermes suncia..KAzkaip nelabai patikimi jie...
Normalus tie Hermes kurjeriai. Tik Britanijos merginose ant ju daug varo, uztai taip atrodo.
Giega, jo pirkusi is ten ne karta, mano vyresne fane tos parduotuves, viskas normaliai ateina, dar imeta kokia smulkmena dovanu.
Negalima man i lt vaziuot. Stoga rauna... ziurineju darbus ten pagal savo spec. Nu yra yra tu darbu, ypatingai Vilniuj. Bet zinau, paziurinesiu kelias dienas, iseisiu i darba, ir praeis noras i lt gryzt jau ne pirmas kartas
Nova, man tas pats, jau pries vaziuojant zinau kad bus labai sunku. Verkiu gryzus, keikiu save kad taip sau gyvenima susikau, per kokius 2-3 menesius atsigaunu, ir taip kasmet