Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Saab dabar turim, bet ne automatas, tai MB jau iesko kitos, metus atvazinejo, bet nebenori meçhanines, nepriprato prie jo vel po ilgo automato turejimo. Ir siaip jau pripratom auksciau sedet, tai cia rura asfalta braukia biggrin.gif nors siaip greita, manevringa ir smagi visai masina, bet visgi mums per maza, ypac kai jau vaikai 3 biggrin.gif
As tai nevaziuoju, bijau, visaip suku uodega kad tik nereiktu vairuot.
Atsakyti
Zinok mes irgi per maza nusipirkom biggrin.gif Atrodo kiek cia mums dviem reikua,bet kad dviese retai vaziuojam biggrin.gif Praeita savaitgali i shopinganuvarem-vezimas,kedute,ir maistas jau po kojom,jau ibagazine nebetilpo biggrin.gif Tuo labiau,kad iprate i 7 vietes.. o cia toks parketinis dzipukas biggrin.gif Tiek kad grazus ir vaziuoja gerai biggrin.gif Bet mb jau irgi kitos svaigsta.. tik dar neiperka biggrin.gif
Atsakyti
Tai sita neilgai paturejo, jau kita nusiziurejo? Oi tie vyrai, viduramzio krize garantuotai , as saviskiui taip sakau, nes jau tokias keistas masinas renkasi, na tokias visai ne mums biggrin.gif
Jus kaip jauni tevai Giega, vezimas jiems mat netelpa biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas..

Giega,su mašina pas mane ta pati situacija,skambina kas perpardavinėja,arba vos ne už kapeikas,nors kaina tikrai popigė...žodžiu stovi gražuolė be darbo. Aš skraidau,su mašina tikrai nevažinėčiau po Europą taip dažnai...

Atsakyti
Labas rytas

Patranka, kaip sveikata tavo? Pasiremontavai kiek?

Praleke ta mano savaite LT kaip vejas. Tai ten biski, tai ten biski ir jau vsio - dienos nera. Sunena atsivedziau, tai pasisveciuos vaikis savaite... Orai geri papuole. Ir dar karscius ten zada.
Ka, pirmadieni jau i darba. Kitos mano atostogo - lapkriti. Gal kokiu sveciu is LT sulauksim rolleyes.gif kalbinau pirsliene atvaziuot, tai pasigalvos sake.

Atsakyti

Laba,

O, kaip smagu, kiek pokalbių čia  :wub: 

Mrs Patranka, aš TF pažįstu, turiu nemažai jo kvepalų, vyras irgi jo fanas. Tai, tikrai manęs nenuvils. Tikiuosi  :unsure: 

Puodai kainuos 24-27 svarai pats didžiausias. Todėl, man labai jų ir reikia, nes kaina atrodo gera. Aš irgi noriu visokiems plovams, troškiniams daryti. 

MB auto kai perka, tai jau ilgam. Užtai renka po pusę metų, metus ir ilgiau. Dabar išrinko Volvo, sakė jam tobula. Pastoviai burbia mums, kad tai šiukšlę palikom, tai dulkių yra, tai tą tai aną. Nors, važinėju su ja, tai AŠ  :angel_not:  :D 

Nova, ar nuomavot auto? 

Lekiu į futbolą.  :lietuva:​ 

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2018 09 14, 22:58)
Tai sita neilgai paturejo, jau kita nusiziurejo? Oi tie vyrai, viduramzio krize garantuotai , as saviskiui taip sakau, nes jau tokias keistas masinas renkasi, na tokias visai ne mums  biggrin.gif
Jus kaip jauni tevai Giega, vezimas jiems mat netelpa  biggrin.gif

Vazines su sita minimum 3metus,o ir ilgiau gal mirksiukas.gif Nusiziurejo didesni Lexusa(musu NX,nori RX) bet to modelio kur nori,tai jis tik siais metais isejes,tai kainele atitinkama biggrin.gif
Volvo mes irgi labai ziurejom,bet kazkas ten nebeitiko..O rinkos irgi labai ilgai.Kiekviena diena vis nuomone keite,perziurejo visokius filmukus,aptarimus,perskaite daug forumu..Beje,kai vaziavom lexuso ziuret,ziurejom ir Volvo,bet isvaizda jau nesulyginamos buvo biggrin.gif KAina,deje irgi-Volvo labiau priimtina buvo mirksiukas.gif Bet Lexusa pirko nes hibridas,maziau nuverteja.Tik aisku,kai reikes pardavinet,vel pastrigsim biggrin.gif biggrin.gif

Su tuo vezimu taip gavos biggrin.gif Sakau,sugalvojom i shopinga su marcia,sunus treniruotese,gi vel jam tuoj boksas bus.JAu susiruosem,o vezimas pas sunu masinoj..Nu bet didelis ten ju tas vezimas,jau reiktu mazesnio lengvesnio..Tai Argose pakeliui nuperkam ir varom i shopinga.TAi va-bagazinej surinktas vezimas,deze nuo vezimo biggrin.gif Ismetem paskui ta deze biggrin.gif O kai i Costco vaziuoji,tai ten vel viska dezem-3 pakuotes vandens,tualetinio popieriaus maisas,o kur dar taip maistas,taip ir netilpom biggrin.gif GAlaxy net nepasijustu tas kiekis biggrin.gif

Nuo kada bus tie puodai?Primink kai atsiras,gal ir as nusipirksiu mirksiukas.gif Nes siaip i Aldi retai einu..

Heida,o tu pirkus is to puslapio?GAvus?As vakar uzsisakiau,ziuriu Hermes suncia..KAzkaip nelabai patikimi jie...
Atsakyti

Normalus tie Hermes kurjeriai. Tik Britanijos merginose ant ju daug varo, uztai taip atrodo. 

Atsakyti

Priedas  20180915_161539.jpg   294,26KB   0 Parsiųsta kartų

Pasimaivom is kirpyklos ❤

Atsakyti

Giega, jo pirkusi is ten ne karta, mano vyresne fane tos parduotuves, viskas normaliai ateina, dar imeta kokia smulkmena dovanu.

Atsakyti
Heida, nu ka tu ka tu manekenas koks wub.gif ir sukuosena kaip jam tinka biggrin.gif dar zalias bantikas galvoj isegtas bigsmile.gif

Negalima man i lt vaziuot. Stoga rauna... ziurineju darbus ten pagal savo spec. Nu yra yra tu darbu, ypatingai Vilniuj. Bet zinau, paziurinesiu kelias dienas, iseisiu i darba, ir praeis noras i lt gryzt biggrin.gif jau ne pirmas kartas biggrin.gif
Atsakyti

Nova, man tas pats, jau pries vaziuojant zinau kad bus labai sunku. Verkiu gryzus, keikiu save kad taip sau gyvenima susikau, per kokius 2-3  menesius atsigaunu, ir taip kasmet  :angel_sadangel:​ 

Atsakyti