Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Patinka ir man tokie puodai, kaina irgi turi.

Ne, nesu toj grupej.

Pramiegojau puse dienos, nei apsitvarkiau, nei ka, bet taip tyngisi, savaitgaliauju  :D​ 

Atsakyti

Laba diena....

Heida,tu geriau neklausk kokiam aš svieto gale,tuoj LT,UK ir Vokietijos pasieniečiai galvos kad gal vezioju kontrabandas,matuosi kaip išprotėjus....pavargau.

Kas liečia sendintis rūbus,man patinka,turiu kelis bliuzonus,tase,kelnes,pora porų batų...vienas bliuzonas toks,kad kai užsidėdavau,niekas su manim kartu šalia nenori eiti. Tie kuklinosi paltai man ne,nemačiau dar nei vieno geros kokybės.

Puoda tokį turiu jau n metų,nepakeičiamas daiktas troškiniams,plovui...

Tom Fordas LIUX,tik jis specifinis visais atvėjais,geriau paimk paragauti,prisijaukink...

Kas čia dar...nu va oras visur Liux,lt grybai atsirado,aišku ne daug,bet va obuolių derlius tai džiugina. Ilgam bus sulčių.

Mašina neparsiduoda nei per kur...

Tai tiek.

Atsakyti
O kokia kaina zada Aldi uz tuos puodus?As vis TKMaxxe pakilnoju,Sainsbury maciau uz 45SV jau padoru,bet vis pagailiu...Net kai plovui ieskojom kazka panasaus,ziurinejau ir ta sainsburini puoda..Bet net didziausias man per mazas,o ir pagailejau tu 45sv..
Dabar draugai pazadejo parvezt is Rusijos kazana,uzsake,bet atveze irgi ne toki-netikra spizini,o pasunkinta aliuminini...TAi dabar uzsake jau tikrai tikra,bet bus gal tik po nauju metu...

Heida primink ta puslapi ir krema..Nes juk i krepseli isimeciau,o taip ir nenupirkau biggrin.gif
Atsakyti

Giega,skaičiau daily  Mail ką rodos 20£

Atsakyti
Idomu uz koki?UZ maziuka ar uz dideli g.gif Jei didelis 20£ tai apsimoka,o maziukai ir taip pardej 20sv kainuoja..
Atsakyti
Giega, va sita naudoju
https://www.beautyba...luronicacid2b5/
Man dar atrodo jog sita priemone turetu but labai gerai, nes ta medziaga, matraxilis, vienintele realiai veikia rauksles.
https://www.beautyba...rdinary/buffet/
Papildyta:
Mrs Patranka, tai tu viena koja LT, kita UK, varginantis reikalas tokios ilgos keliones.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jau namie. LT oras papuole labai geras. Silta, sauleta... zodziu fainai buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2018 09 14, 18:32)
Giega, va sita naudoju

JAu prisisakiau biggrin.gif DAr lupdazi isimeciau,nors vis sakau,kad nebepirksiu intiku biggrin.gif biggrin.gif Ai,3sv,netiks,atiduosiu..

QUOTE(*nova* @ 2018 09 14, 19:31)
Sveikos  4u.gif

Jau namie. LT oras papuole labai geras. Silta, sauleta... zodziu fainai buvo  mirksiukas.gif

Sveika sugrizus,ka gero nuveiket LT?

Patranka,o ku tu marsiruoji UK-LT?Su masina vazineji ar lektuvu?
Ko cia tos masinos taip neperka g.gif
Nors is savo patirties..KAi paciai reikia,tai uzsimusk nieko padoriai nera,bet kai parduot reikia,tai arba uz kapeikas nori arba niekas net nepaskambina..MAno vanas beveik 2 men skelbimai ejo ir nei vieno skambucio nebuvo..PAskui kas skambino,tai vos ne perpuse nori nupirkt,nei kaina skelbime blink.gif
Atsakyti
Giega, o vana dar turit ar pardavet?
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2018 09 14, 21:22)
Giega, o vana dar turit ar pardavet?

PArdavem.Tuos 2 men ir ejo skelbimai,ir niekas neskambino..PAskui keli visai uz kapeikas nupirkt norejo,nepardavem..Ir galiausiai atsirado pirkejas.Aisku irgi nusiderejo,bet jau ne puse kainos biggrin.gif PArdavem uz tiek kiek pirkom,o juk dar pati kiek laiko vazinejau,tai kaip ir normaliai mirksiukas.gif
GAlaxy irgi ilgai pardavinejom,irgi gal pora men skelbimai ejo,gal net 3 g.gif Atvaziuoja,paziuri,bet vis netinka..Irgi pardavem pigiau,nei norejom..
O del C-max tai net skambucio jokio nebuvo.Nors skelbimas gal tik 1 men buvo,paskui MB nusprende,kad i darba su juo vazines,kad gaila bus su nauja vos ne i stroike vaziuot biggrin.gif
Atsakyti
Matai kaip su tom masinom sunku. Mes savo pernai pardavem per 3 dienas, aisku galejom gaut kokiais 500£ daugiau, bet tada irgi gal butume kelis men pardavineje.

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2018 09 14, 21:49)
Matai kaip su tom masinom sunku. Mes savo pernai pardavem per 3 dienas, aisku galejom gaut kokiais 500£ daugiau, bet tada irgi gal butume kelis men pardavineje.

Nesiseka mums su masinom biggrin.gif Sakau,kai sau reikia kazka nusipirkt,tai kainos dideles ir niekas net nesidera.. o kai parduot.. o juk irgi milijonu neuzsiprasai.. Paziuri kokios kainos tokiu masinu tokiu metu,tiek ir nori.. na zinai,kad kokius 300-500 numesi,bet ne per puse,kaip kai kurie norejo..Siaip mums grynai perekupscikai skambindavo,kurie nori nupirkt papigiai ir parduot brangiau..Kol neatsirado kazkas,kas sau pirkos.

O kokua jus dabar turit? Tu vis dar nedristi cia vazinet?

As kaifuoju nuo automato wub.gif Tik buna,kad vis begio paieskau biggrin.gif Arba,jei ilgiau pavazineju su automatu,tai tada savoj jau nebespaudziu sankabos,kol neuzsitrukcioja masina biggrin.gif Kiek tereikia,kad i gera dalyka iprastum biggrin.gif
Atsakyti