P.S. pazystamiems uz simboline kaina kai ka jau padarau kaip sakant pradzia darau
Daryk daryk Isella, matosi kad ranka turi, o pasimokinusi isvis prikursi grozybiu. O tu sakai piesi ant rubu, yra kazkokie spec rasikliai tam reikalui? Nenusiplauna? Cia as gal paklausiau kaip tundra, bet visai nedraugauju su siuvimu ar aksesuaru darymu.
Virs pardes gyveno dailininkas.Jis pagrinde paveikslus piesdavo,bet pries parodas ir visokias maikutes,tasytes apipiesdavo..Tukstanciais ir rankom Esu gavus dovanu nuo jo drobine terbele ir virtuvi ranksluostuka jo apipiestus.Tai terbele gal tik karta skalbiau,o va virtuvini ranksluostuka ir pavirinu ir nieko tiems dazams neatsitiko
Beje,su tapyba as is vis susipykus Jei suknele dar ir suraukciau,tai kazka nupiest ant jos-be sansu
Laba diena
Pakeiciau diena laisva is treciadienio I antradieni, taip kaip man jauciasi kad savaite prailgejo :huh2:Jau siandien butu mano penktadienis
Elija o tu cia genetiskai galvoji paveldejai? Na labia anksti... skauda kelenus pastoviai, ta prasme net ramybes busenoje. Rankas jau senaii skaudedavo bet nekreipdavau demesio. nors labia stipriai paastrejo man po nestumo Cukraus as beveik nevartoju, angliavandenius be galo saikingai - tik ypatingomis progomis... as kazkaip kaip tik buvau pagalvojusi kad man pasireiske po to kai menesi be cukraus ir angliavandeniu sedejau - tai gal negerai
LAbukas
TAi kada dabar meetas,kad suzinot Limvamcos pasiekimus
O neissirenki keliones is to mano puslapio A1travel?Nors kazkada pati ziurejau,tai biski pakeistas puslapis,nebelabai patiko jis man...
Lotuliuk,i koki viesbuti varot?Kurioj Tenerifes vietoj busit?
Gotte Bet siandien ir man visa diena galva skaudejo...
Mes Cleopatra Palace gyvensime, Los Americos.
Limcamca suklaidinau tave vakar - is tikro galima ir uz kokius £1200 su pusryciais, tikria yra neblogu kainu net ir atostogu metu. Bet kai mano vyras palepintas tai nelabai as suziurejau tuos dealus, emem kaip atrode kad bus gerai
Isella super duper wow tavo darbai. ir labia suprantu del savikritiskumo, bet ziurek kiek padrasinimo sulaukei vadinasi verti
Nerealiai Isella Labai grazu, drasiau tikrai, viskas super atrodo
O, tu gal individualius uzsakymus siuni? Ta prasme pas tave galima ateit su medziaga, kad ka nors pasiutum?
Heida...niekur įparingai,23/12 palaidojau mamą,gryzau iš lt tik praeitą sav.
Isella,labai mieli rūbeliai...su konversiukais jau akyse stovi man😍 Tikrai nenuleisk rankų,varyk į priekį,klientų bus tikrai.
Isella,nu super.Del siuvimo tai tu koki kursa pasibaik.Man rodos cia netgi nemokamai toki galima gauti jeigu eini per counsula. Lotuliuk,tai imunines sistemos ligos.Kaip sako fik poimiosh is kur tas atsirado.Esu skydliaukininke,elergike,artritininke ir dar visokia -itininke. .Bet zinau kad artritas labai palengveja kaip nevartoji gliuteno.Daug kur skaiciau ir man paciai pasitvirtino. Matai Limca,tu atostogu ieskai per vaiku atostogas.Tada ir kainos didziausios.Jau net biski susivelinai su tuo sakyciau. Gotte,kokia mano peledziuke grazuoleeeee.... .
Patranka,sakes.Cia staigiai?Bet tau praeja metai tai kaip uzkeikti.
ismete mane is SM ir niekaip slaptazodzio nerpisiminiau kad pareit atgal
Isella gaila man tavo nuotrauku nerodo, bet cia tikriausiai kad as vis senoj versijoj sedziu?
Lotuliuk jei nesipusciau kaip balionas tai net pamirsciau kad laukiuosi pas midwife tik kita savaite, palikau jai zinute bet neperskambino ji man, tai taip ir palika, tik nuo draugiu gavau velniu kad daugiau nesitikrinciau rezultatu pati, bo einu is proto tada mano vitaminai antro trimestro su didezne doze gelezies plius daugiau zalumynu valgau ir steiku
negaliu sulaukt pavasario, nu toks bjaurus oras, lietus ir dar vetras savaitgali zada
kas netingit pakomentuokit kokias karietas rinkotes, pagal kokius kriterijus
Patranka uzuojauta
Lotuliuk jei nesipusciau kaip balionas tai net pamirsciau kad laukiuosi pas midwife tik kita savaite, palikau jai zinute bet neperskambino ji man, tai taip ir palika, tik nuo draugiu gavau velniu kad daugiau nesitikrinciau rezultatu pati, bo einu is proto tada mano vitaminai antro trimestro su didezne doze gelezies plius daugiau zalumynu valgau ir steiku negaliu sulaukt pavasario, nu toks bjaurus oras, lietus ir dar vetras savaitgali zada kas netingit pakomentuokit kokias karietas rinkotes, pagal kokius kriterijus
Kiek as dirbusi su karietistais,tai BoogaBoo Donkey geriausios.Kaina turi bet superines.Pirk deveta.Paskui uz tiek pat parduosi.
Ir dar-panos nedekit tu sauluciu tiek daug,Nes neduoda cituoti.
Labas rytas.
Mrs Patranka, uzuojauta tau, liudna.
Puga, tai kiek gi tas "balionas" priaugo, jauciu kokius 3 kg, ar ne? Apie vezimus nepatarsiu, senai mados pasikeite nuo tada kai as naudojau.