Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Giega as dar nedrasi, vis dar parktikuojuosi, mokinuosi savarankiskai, kadangi niekad nesu siuvus o cia va is akies viskas biggrin.gif Be to esu labai kritiska sau, jei nera tobula ner ko siulyt pardavimui:) bet labai stengiuosi ir ateityje tikrai koki darbeli istobulinta desiu i padavimus biggrin.gif

P.S. pazystamiems uz simboline kaina kai ka jau padarau biggrin.gif kaip sakant pradzia darau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isella: 02 vasario 2017 - 13:12

Daryk daryk Isella, matosi kad ranka turi, o pasimokinusi isvis prikursi grozybiu. O tu sakai piesi ant rubu, yra kazkokie spec rasikliai tam reikalui? Nenusiplauna? Cia as gal paklausiau kaip tundra, bet visai nedraugauju su siuvimu ar aksesuaru darymu.

Atsakyti
taip tekstiliniai dazai spec. rubams piesiu labai plonu teptuku smile.gif isdziovini tuos dazus ir su lygintuvu karstu islygini, nenusiplauna niekas smile.gif laikosi gerai smile.gif
Atsakyti
Viskas ten normaliai,Isella mirksiukas.gif

Virs pardes gyveno dailininkas.Jis pagrinde paveikslus piesdavo,bet pries parodas ir visokias maikutes,tasytes apipiesdavo..Tukstanciais ir rankom mirksiukas.gif Esu gavus dovanu nuo jo drobine terbele ir virtuvi ranksluostuka jo apipiestus.Tai terbele gal tik karta skalbiau,o va virtuvini ranksluostuka ir pavirinu ir nieko tiems dazams neatsitiko mirksiukas.gif

Beje,su tapyba as is vis susipykus biggrin.gif Jei suknele dar ir suraukciau,tai kazka nupiest ant jos-be sansu biggrin.gif
Atsakyti

Laba diena :4u:

Pakeiciau diena laisva is treciadienio I antradieni, taip kaip man jauciasi kad savaite prailgejo :huh2:Jau siandien butu mano penktadienis :angel2:

Elija o tu cia genetiskai galvoji paveldejai? Na labia anksti... skauda kelenus pastoviai, ta prasme net ramybes busenoje. Rankas jau senaii skaudedavo bet nekreipdavau demesio. nors labia stipriai paastrejo man po nestumo :hmm: Cukraus as beveik nevartoju, angliavandenius be galo saikingai - tik ypatingomis progomis... as kazkaip kaip tik buvau pagalvojusi kad man pasireiske po to kai menesi be cukraus ir angliavandeniu sedejau - tai gal negerai :hmm:

LAbukas

TAi kada dabar meetas,kad suzinot Limvamcos pasiekimus bigsmile.gifbigsmile.gif

O neissirenki keliones is to mano puslapio A1travel?Nors kazkada pati ziurejau,tai biski pakeistas puslapis,nebelabai patiko jis man...

Lotuliuk,i koki viesbuti varot?Kurioj Tenerifes vietoj busit?

Gotte 4u.gifBet siandien ir man visa diena galva skaudejo...

Mes Cleopatra Palace gyvensime, Los Americos.

Limcamca suklaidinau tave vakar - is tikro galima ir uz kokius £1200 su pusryciais, tikria yra neblogu kainu net ir atostogu metu. Bet kai mano vyras palepintas tai nelabai as suziurejau tuos dealus, emem kaip atrode kad bus gerai :rolleyes:

Isella super duper wow tavo darbai. :wub: ir labia suprantu del savikritiskumo, bet ziurek kiek padrasinimo sulaukei :wub: vadinasi verti :D

Atsakyti

Nerealiai Isella  :wub:  :wub: Labai grazu, drasiau tikrai, viskas super atrodo  :4u: 

O, tu gal individualius uzsakymus siuni? Ta prasme pas tave galima ateit su medziaga, kad ka nors pasiutum?

Atsakyti

Heida...niekur įparingai,23/12 palaidojau mamą,gryzau iš lt tik praeitą sav.

Isella,labai mieli rūbeliai...su konversiukais jau akyse stovi man😍 Tikrai nenuleisk rankų,varyk į priekį,klientų bus tikrai.

Atsakyti

Isella,nu super.Del siuvimo tai tu koki kursa pasibaik.Man rodos cia netgi nemokamai toki galima gauti jeigu eini per counsula. Lotuliuk,tai imunines sistemos ligos.Kaip sako fik poimiosh is kur tas atsirado.Esu skydliaukininke,elergike,artritininke ir dar visokia -itininke. :D .Bet zinau kad artritas labai palengveja kaip nevartoji gliuteno.Daug kur skaiciau ir man paciai pasitvirtino. Matai Limca,tu atostogu ieskai per vaiku atostogas.Tada ir kainos didziausios.Jau net biski susivelinai su tuo sakyciau. Gotte,kokia mano peledziuke grazuoleeeee.... :angel2: .

Patranka,sakes.Cia staigiai?Bet tau praeja metai tai kaip uzkeikti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 02 vasario 2017 - 16:37
Oi,Patranka,uzuojauta 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ismete mane is SM ir niekaip slaptazodzio nerpisiminiau kad pareit atgal biggrin.gif

Isella gaila man tavo nuotrauku nerodo, bet cia tikriausiai kad as vis senoj versijoj sedziu? rolleyes.gif

Lotuliuk jei nesipusciau kaip balionas tai net pamirsciau kad laukiuosi biggrin.gif pas midwife tik kita savaite, palikau jai zinute bet neperskambino ji man, tai taip ir palika, tik nuo draugiu gavau velniu kad daugiau nesitikrinciau rezultatu pati, bo einu is proto tada biggrin.gif mano vitaminai antro trimestro su didezne doze gelezies plius daugiau zalumynu valgau ir steiku smile.gif

negaliu sulaukt pavasario, nu toks bjaurus oras, lietus ir dar vetras savaitgali zada blink.gif

kas netingit pakomentuokit kokias karietas rinkotes, pagal kokius kriterijus wub.gif ax.gif

Patranka uzuojauta 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūga_: 02 vasario 2017 - 17:58

Lotuliuk jei nesipusciau kaip balionas tai net pamirsciau kad laukiuosi biggrin.gifpas midwife tik kita savaite, palikau jai zinute bet neperskambino ji man, tai taip ir palika, tik nuo draugiu gavau velniu kad daugiau nesitikrinciau rezultatu pati, bo einu is proto tada biggrin.gifmano vitaminai antro trimestro su didezne doze gelezies plius daugiau zalumynu valgau ir steiku smile.gif negaliu sulaukt pavasario, nu toks bjaurus oras, lietus ir dar vetras savaitgali zada blink.gif kas netingit pakomentuokit kokias karietas rinkotes, pagal kokius kriterijus

Kiek as dirbusi su karietistais,tai BoogaBoo Donkey geriausios.Kaina turi bet superines.Pirk deveta.Paskui uz tiek pat parduosi.

Ir dar-panos nedekit tu sauluciu tiek daug,Nes neduoda cituoti.

Atsakyti

Labas rytas.

Mrs Patranka, uzuojauta tau, liudna.

Puga, tai kiek gi tas "balionas" priaugo, jauciu kokius 3 kg, ar ne?  :D  Apie vezimus nepatarsiu, senai mados pasikeite nuo tada kai as naudojau.

Atsakyti