Zydu nauji metai Maciau uzrasa
Zydu nauji metai Maciau uzrasa
Laba ryta,
bet kokiu idomiu metu naujieji metai.
Vakar pasejau zole, siandien palaiste, tiesiog super, siaip tai aisku sakyciau kam cia tas lietus, o siandien tai labai man reikalingas buvo.
Uzsiprase panos obuolienes isvirt, neturiu supratimo is kokiu obuoliu iseitu kazkas panasaus
Laba,
Jėtau, gerai, kad mano vaikai tokių dalykų neužsiprašo. Nežinau net nuo katro galo pradėti virt
Man šiandien ryte šalta pasirodė, net šildymą įjungiau, kad vaikams jaukiau keltis būtų. Katinai pajuto, iš karto išsirikiavo prie kiekvienas savo, radiatoriaus Ir, vakarienei troškinį suplanavus, kad tik šilčiau būtų.
Siandien tikrai vesesne diena, bet rytoj vel 20, tai kaip ir vasara tesiasi, tik temsta jau anksti, net keista, kaip tas ruduo greit atejo.
Obuoliai jau supjaustyti praverdu as rudeni slyvu koses, persiku kokiu ar abrikosu, man paciai labai patinka ant varskes ar balto surio uzsidet, vat tik obuolienei cia tinkamu obuoliu nerandu, vis netaip gaunasi ir viskas. Mes dabar kai buvom Lietuvoj, tai anyta iskepe orkaitej obuoliu su varske idarytu, simta metu buvau nevalgius, vaikai tai pirma kart is vis mate toki patiekala, eina sau, as beveik visa skarda ir suvalgiau
O vaikai valge?
Mazoji viena paragavo, bet ji varskes nemegsta, tai daugiau nebeeme, vyresne megsta varske, tai jai tiko, sake truputi keista, bet valgoma.
Mano obuoliene jau stiklainiuose, visai gerai gavosi is dideliu zaliu obuoliu, tik cukraus daugiau reikejo, rugstus jie labai.
Mano vaikai varškės irgi nevalgo. Nors, jei kepu varškėtukus arba jeigu verdu juos, valgo. Svarbu, kad varškės gumuliukų nesijaustų Keisti vaikai
Jėtau, kaip greitai šiandien diena praėjo. Tik mirkt, ir jau po pietų.
Beje obuoliu idarytu varske as turbut irgi niekad nevalgius
Labiausiai nemegstu varskes apkepo. Fui..
Vaikystej ir as nemegau,bet dabar toki atradus Galiu viena visa suvalgyt Sauletos virtuves purus idealus apkepas
Siandien vel vasara
coffee_foam.jpg.653x0_q80_crop-smart.jpg 37,89KB 0 Parsiųsta kartų
Labas rytas, as jau kava isgeriau, atnesu ir jums