Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

QUOTE(Limcamca @ 2018 09 11, 11:50)
<p>Rugsėjo mėnesį jie kažkaip daug švenčių turi. Aš nežinau, kaip jos vadinasi, nepamenu pavadinimų. Bet, dabar kiekvieną savaitę po 2-3 dienas nereikės eiti. Mums dėl to gerai, nes mes susikombinavom atostogas, ir bilietų kaina, aišku žymiai mažesnė. </p><p>O, vaikus tikėjimo jie labai lavina. Eina į sinagogas, tiek maži, tiek dideli. </p><p></p><p>Kažkaip vėjuota šiandien, nors ir prisegti, bet mano skalbiniai sugebėjo išskristi  biggrin.gif </p>

Zydu nauji metai biggrin.gif Maciau uzrasa biggrin.gif
Atsakyti

Laba ryta,

bet kokiu idomiu metu naujieji metai.

Vakar pasejau zole, siandien palaiste, tiesiog super, siaip tai aisku sakyciau kam cia tas lietus, o siandien tai labai man reikalingas buvo.

Uzsiprase panos obuolienes isvirt, neturiu supratimo is kokiu obuoliu iseitu kazkas panasaus  :hmm:​ 

Atsakyti

Laba, 

Jėtau, gerai, kad mano vaikai tokių dalykų neužsiprašo. Nežinau net nuo katro galo pradėti virt  :unsure:

Man šiandien ryte šalta pasirodė, net šildymą įjungiau, kad vaikams jaukiau keltis būtų. Katinai pajuto, iš karto išsirikiavo prie kiekvienas savo, radiatoriaus  :D  :D Ir, vakarienei troškinį suplanavus, kad tik šilčiau būtų.  :D

Atsakyti

Siandien tikrai vesesne diena, bet rytoj vel 20, tai kaip ir vasara tesiasi, tik temsta jau anksti, net keista, kaip tas ruduo greit atejo.

Obuoliai jau supjaustyti  :D  praverdu as rudeni slyvu koses, persiku kokiu ar abrikosu, man paciai labai patinka ant varskes ar balto surio uzsidet, vat tik obuolienei cia tinkamu obuoliu nerandu, vis netaip gaunasi ir viskas. Mes dabar kai buvom Lietuvoj, tai anyta iskepe orkaitej obuoliu su varske idarytu, simta metu buvau nevalgius, vaikai tai pirma kart is vis mate toki patiekala, eina sau, as beveik visa skarda ir suvalgiau  :D​ 

Atsakyti

O vaikai valge?

Atsakyti

Mazoji viena paragavo, bet ji varskes nemegsta, tai daugiau nebeeme, vyresne megsta varske, tai jai tiko, sake truputi keista, bet valgoma.

Mano obuoliene jau stiklainiuose, visai gerai gavosi is  dideliu zaliu obuoliu, tik cukraus daugiau reikejo, rugstus jie labai.

Atsakyti

Mano vaikai varškės irgi nevalgo. Nors, jei kepu varškėtukus arba jeigu verdu juos, valgo. Svarbu, kad varškės gumuliukų nesijaustų  :D Keisti vaikai  :D 

Jėtau, kaip greitai šiandien diena praėjo. Tik mirkt, ir jau po pietų. 

Atsakyti
Mb taip varskes nevalgo,jei mato gumuliukus biggrin.gif Nors kokio varskes apkepo,torto,na kur ryskiai varske jaucias irgi nevalgytu,bet varskines spurgos tinka biggrin.gif
Beje obuoliu idarytu varske as turbut irgi niekad nevalgius g.gif
Atsakyti

Labiausiai nemegstu varskes apkepo. Fui..

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 09 13, 10:13)
<p>Labiausiai nemegstu varskes apkepo. Fui..</p>

Vaikystej ir as nemegau,bet dabar toki atradus bigsmile.gif Galiu viena visa suvalgyt wub.gif Sauletos virtuves purus idealus apkepas mirksiukas.gif
Atsakyti
Apkepas man patinka, ir spurgos patinka, ir pyragas varskinis, dar sureliai labai patinka, tik vaikai ju nevalgo, as sau nusiperku, viskas patinka is varskes.

Siandien vel vasara wub.gif
Atsakyti

Priedas  coffee_foam.jpg.653x0_q80_crop-smart.jpg   37,89KB   0 Parsiųsta kartų

Labas rytas, as jau kava isgeriau, atnesu ir jums

Atsakyti