Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Tai dvi panos like ir kariaujat namie, smagu wub.gif
As susitvarkiau namus, pakeiciau patalyne, islyginau SB rubus ... atsikels MB eisiu tase susidet, ryt anksti ryte vaikis atvaziuos paiimt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 08 rugsėjo 2018 - 17:22
Aga,karaliaujam biggrin.gif Tik as irgi noreciau kur nors islekt,vaikus savo uzauginau,turiu teise laisve dziaugtis biggrin.gif Bet va pristate is naujo biggrin.gif
Atsakyti
Nu kad tokia ta mamu dalia: savus uzaugini- atsiputi truputeli, ir pradedi anukus augint biggrin.gif
Atsakyti
Gyveno atskirai,dziaugdavomes kai atvezdavo biggrin.gif DAbar kasdien kazkur islekia ir palieka mums biggrin.gif biggrin.gif Vaziuosim ir mes pas draugus biggrin.gif Atvaziuos ten vaiko pasiimt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas ☕
Giega, bet faina gyvent jaunimui taip, jums visada gali mazyle palikt, o patys islekt. Neerzina taves ta bendra buitis? Aisku savas vaikas, bet vistiek gi ir virtuvej dvi seimininkes, ir tvarka griauna, ir daiktai ne vietoj, na ir siaip judesys kai noris gal pailset. As tai tokia pobjaure, mane tikriausiai erzintu istisinis surmulys. Man jaunystej teko pora menesiu gyvent su anyta pas ja namie, taip tada susikloste, kad buvau dekrete, reikejo padet mociute mirstancia paslaugyt, o ir buta tada keitem, tai oj kaip greit nesmagu pasidare, nors ir sutariam mes labai gerai, bet atsmosfera jau gerai buvo ikaitusi biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Erzina.. Daug kas erzina,bet stengiuos nekreipt labai demeaio.. Labiausiai va to poilsio,ramybes ir noris truksta po darbo,o mazoji pati lipa zaist biggrin.gif

Na ka,nauja savaite.. Atvaziavau truputi anksciau i darba,bet pradet anksciau niekaip neiseis-eile didziausia,kad pasiimt skaneri blink.gif
Atsakyti

Laba, 

Aš tai va grįžau iš Lietuvos, apženijom brolį  :D Labai smagios vestuvės buvo: visus vestuvininkus vežiojo party bus, šventėm Pakruojo dvare, paskui vėl su party bus važinėjom. Nuotaka labai gražiai atrodė, na ir aišku, šiaip abu, kaip pora gražiai atrodė. Kas matė, negalėjo patikėti, kd broliui 50 metų  :D  :D 

Užtai dabar sunku dirbti. Gerai, šiandien ir rytoj vaikams į mokyklą nereikia. 

Atsakyti
Va kaip jus cia smagiai, ir Lietuvoje, ir vestuvese per savaitgali bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 09 10, 10:29)
Gerai, šiandien ir rytoj vaikams į mokyklą nereikia. </p>

Kazkokia zydu svente?As pravaziuoju viena aktyviai veikiancia sinagoga,tai masinu pilna,visi pasipuose ejo,ten kiemely palapiniu pristatyta..LAbai daug su vaikais,tai net pagalvojau-o kaip mokyklos g.gif MAziukai tai ten toj sinagogoj kaip i darzeli eina,bet daug ir vyresniu vaiku buvo.
Atsakyti

Rugsėjo mėnesį jie kažkaip daug švenčių turi. Aš nežinau, kaip jos vadinasi, nepamenu pavadinimų. Bet, dabar kiekvieną savaitę po 2-3 dienas nereikės eiti. Mums dėl to gerai, nes mes susikombinavom atostogas, ir bilietų kaina, aišku žymiai mažesnė. 

O, vaikus tikėjimo jie labai lavina. Eina į sinagogas, tiek maži, tiek dideli. 

Kažkaip vėjuota šiandien, nors ir prisegti, bet mano skalbiniai sugebėjo išskristi  :D​ 

Atsakyti

Jo,  vejas stiprus, bet silta, as jau antra partija dziaustysiu skalbiniu.

Apziurejau fotkes vestuviu fb, bet Limcamca, tavo brolis kaip jauniklis is figuros atrodo, toks lieknas, pasitempes, ir nuotaka labai grazi, suknele nuostabiai atrodo, isvis pastebejau, kad man labai idomu i va tokius vyresnius ziuret, jaunimas tai ka ten, jauni ir tiek, jie beveik visada gerai  ir panasiai atrodo, o va vyresni zmones jau visi labai saviti, kiekvienas kitoks,  kiekvienas zmogus jau visa istorija. Na cia prifilosofavau truputi  :D​ 

Atsakyti

Ačiū, Heida. 

Taip, jau istorija yra. Mano broliui antra santuoka, mergaitė už jį jaunesnė 15 metų, atsirado ji kažkaip palengva, 3 metai po skyrybų. Mes iš pradžių taip atsargiai žiūrėjom, žinai diedas krizėje  :laugh:  :laugh: ir jauna mergina  :laugh: Bet, ji labai kukli, rami. Labai šeimyniška. Pas brolį atvažiuoji, visada jautiesi labai laukiamas, visus apšokinėja, apžiūri. SAvo tokia ramybe ir šeimyniškumu ir nusodino mano brolį. Visiška priešingybė buvusiai žmonai, nors lyginti turbūt nederėtų. Pirmoji irgi buvo savaip faina ir gera. 

Įdomūs tie gyvenimai. Jaunimas iš savęs gražus ir fainas vien dėl to, kad jaunas. Tik, pats tokiu atveju pajunti, kad oi, gi nebe prie jaunų mane skaičiuoja, prie dėdžių ir tetų  :laugh: o širdyje tai dar ne ruduo, atrodo  :laugh:​ 

Atsakyti