Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Mano mazius nebesimokys Ivrit kalbos. Bet, uztai mokysis ispanu ir prancuzu. Labai gerai, jeigu ismoks. 

Vakarienei kepam steikus, ir pridariau vaiku megstamiausio deserto: zele. Ta proga, kad mokykla prasidejo  :wub:​ 

Atsakyti
Sveikos

Su "rugsejo pirma" musu mamas 4u.gif ar pasiruose jau dramoms, asaroms, kaprizams, atsibumbejimams ... bigsmile.gif

Heida, o tu i koledza neini siais metais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 05 rugsėjo 2018 - 18:31
Maniske prancuzu mokysis, atrodo ten kazkaip pasirinktinai, ispanu arba prancuzu. As prancuzu kiek metu mokiausi, nieko neatsimenu visiskai.

Nova, pas mus tai tokio dalyko kaip kaprizai, atsikalbinejimai ir pan nebuna, jau gal ir nebebus
Nebeisiu i koledza, atsibodo, toks jausmas, kad vietoj trepsiu ir nei zingsnelio i prieki, laiko gaisimas.
Atsakyti

Labas rytas, 

Pas mane būna nesusikalbėjimų. Mažius šiaip nervuotas, tai jam užtenka smulkmenos kokios, apsipila ašaromis, perspaudžia save ir tada viskas blogai. Kad ir pvz pirmą dieną jam taip nervai įtempti, kad prisikabino, kam kelnės ne skinny. Apsimovė praeitų metų skinny kelnes, atrodo negražiai, bet va jis taip eis ir viskas. 

O, dičkiui tiesiog mokykla ne prie širdies. Nenori mokytis, nepatinka, tai kariaujam. 

Man, praktiškai tas pats, kas aš pati iš naujo mokyčiaus, va pradėjau 10ą klasę.  :D​ 

Atsakyti
LAbukas

O maniskiai kazkaip noriai i mokykla ejo.Abu.KArta vasara,kai dar mokosi,o orai karsti,AS siulau vaikams neit i mokykla ir varyt prie juros penktad,bet tie tik akis pastate-i mokykla reikia rolleyes.gif Ir isejo i mokykla,o ne prie juros vaziavom biggrin.gif
Bet va i lietuviska sestadienine mokyklele tikrai nenoriai ejo..O kai pamaciau,kad ten tik sokiu ir dainu burelis(gramatikos mes nemokinsim,tik siaip paskaitysim-mokytojos zodziai) po 50£ nuo kiekvieno,tai gana greit metem ta mokyklele.

NA ka,jau ketvirtadienis..JAu beveik savaite rudens praejo biggrin.gif Siaubingai greitai laikas bega...
Atsakyti
Sveikos

Jau laikas kaip bega, tai tikrai baisu. Gal kad dirbu. Nezinau...nematau nei dienu nei menesiu. Cia tik vasara prasidejo, o jau rugsejo beveik vidurys blink.gif

Maniskis ir kazkaip noriai i mokykla ejo ir cia ir Lt. Tai bede nebuvo jokiu su juo smile.gif

Sekmadieni i LT, nesulaukiu...
Atsakyti
Labas rytas,
kaip man patinka toks oras, neitiketina siemet vasara cia byvo, o ir ruduo kolkas nuostabus.

Reikia man kazko apsirengt, bet nezinau ko, ar tai plonos striukytes, ar kokio paltuko, svarkelio, nesugalvoju niekaip.

Limcamca, kaip maziui mokykla nauja, patinka? Maniske tai patenkinta, aciu D, viskas jai gerai ir draugu susirado, ir idomu, na kolkas bent jau.
Atsakyti

Laba, 

Na, pirmas dienas nelabai nori eiti, įsitempęs visas. Bet, matau, kad adaptuojasi gerai. Geriau nei dičkis. Vakar jau pirmus taškus (gerus pažymius) gavo. Dėl šio vaikio esu ramesnė, jis labiau draugų turi, labiau moka bendrauti. Moksluose irgi pažangus. Bijočiau, kad su nelabai gera kompanija susidėtų, nes labai jau imlus viskam, kas "ant bangos". 

Mums vakar vakare buvo futbolo varžybos, tai labai sušalėm. Buvo atšalę ir lietus lijo. 

Mano pusseserės dukra čiuožia už Lietuvą. Kaune šiuo metu pasaulio čempionatas vyksta. Dalinuosi, kam įdomu: https://www.youtube....w&feature=share

Atsakyti
O zmoniu kie daug biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tokios nepopuliarios tos varzybos?O kelinta vieta ji uzeme?Ten 12 buvo parasyta,tai tokia ir uzeme?
Atsakyti
LAbukas

GAl i Romforda kas?MB iseina tatuiruotes darytis,as neturiu ka veikt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2018 09 08, 09:32)
LAbukas

GAl i Romforda kas?MB iseina tatuiruotes darytis,as neturiu ka veikt ax.gif

Ir tu eik su juo, gal kokia tatushke ir tu pasidarysi mirksiukas.gif
Dabar tokias grazias 3D daro rolleyes.gif
Atsakyti
Tos 3d tik is vieno tasko graziai atrodo,o siaip-paprasta tatuske ir viskas..As tai ne-as ir skausmo bijau,o ir ner man grazu...UZtenka,kad antakiai tatuiruoti biggrin.gif

As irgi iki Romfordo nedavaziavau..Paliko man anuke saugot,patys isvare sveikint draugu vestuviu proga biggrin.gif TAi nei nagu nusilakavau-jai visko reikia,nei masinos issiploviau ax.gif Dabar pietu miega,gal kai pabus,eisim i kiema kartu plaut masinos biggrin.gif
Atsakyti