Mano mazius nebesimokys Ivrit kalbos. Bet, uztai mokysis ispanu ir prancuzu. Labai gerai, jeigu ismoks.
Vakarienei kepam steikus, ir pridariau vaiku megstamiausio deserto: zele. Ta proga, kad mokykla prasidejo
Labas rytas,
Pas mane būna nesusikalbėjimų. Mažius šiaip nervuotas, tai jam užtenka smulkmenos kokios, apsipila ašaromis, perspaudžia save ir tada viskas blogai. Kad ir pvz pirmą dieną jam taip nervai įtempti, kad prisikabino, kam kelnės ne skinny. Apsimovė praeitų metų skinny kelnes, atrodo negražiai, bet va jis taip eis ir viskas.
O, dičkiui tiesiog mokykla ne prie širdies. Nenori mokytis, nepatinka, tai kariaujam.
Man, praktiškai tas pats, kas aš pati iš naujo mokyčiaus, va pradėjau 10ą klasę.
Laba,
Na, pirmas dienas nelabai nori eiti, įsitempęs visas. Bet, matau, kad adaptuojasi gerai. Geriau nei dičkis. Vakar jau pirmus taškus (gerus pažymius) gavo. Dėl šio vaikio esu ramesnė, jis labiau draugų turi, labiau moka bendrauti. Moksluose irgi pažangus. Bijočiau, kad su nelabai gera kompanija susidėtų, nes labai jau imlus viskam, kas "ant bangos".
Mums vakar vakare buvo futbolo varžybos, tai labai sušalėm. Buvo atšalę ir lietus lijo.
Mano pusseserės dukra čiuožia už Lietuvą. Kaune šiuo metu pasaulio čempionatas vyksta. Dalinuosi, kam įdomu: https://www.youtube....w&feature=share