Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

QUOTE(Limcamca @ 2018 09 03, 19:52)
<p>Klausyk, o kaip jus ant lauzo plova kepat? Ta prasme, kabinat puoda-katiliuka?</p>

Uz poros sav turi atvezt tikra kazana,tai ta kazkaip kitaip kabinsim biggrin.gif O dabar va taip ant bbq kepam.
https://scontent-lht...amp;oe=5BF01B23

Tik rankenas reikia folija apsukt,nes ta mazyte jau nudege biggrin.gif
Papildyta:

[url=http://www.radikal.ru]

Cia drauge siandien kepe,nes po mano pasakojimo,uzsimane plovo biggrin.gif TAi va,tokia rukykla ir mes turim,cia nuimta virsutine dalis,tai gal musu kazanas taip uzsides mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 03, 13:27)

Atsakyti
Eina sau kaip skaniai atrodo plovas essen.gif

Big brother ziurim, bet nelabai idemiai, ypac as dar daug ir nematau kai darbe bunu.

Vel gryzau prie senos sm versijos, visai nebeveikia man nauja, truputi nervina, bet pratinuosi atgal rolleyes.gif
Atsakyti
LAbukas

O as vis dar senoj versijos-nauja mane erzina biggrin.gif Ir erzina,kai pati savaime persijungia i nauja versija,bet vienu mygtuko paspaudimu atgal i sena griztu biggrin.gif O ko cia siandien naujoji neveikia?

Big Brother neziurim biggrin.gif Is vis neziurim anglisku kanalu biggrin.gif Emigranta ziurim,bet irgi pagrinde rusiskus kanalus mirksiukas.gif DAbar prasidejo pora projektu,kuriuos labai sekam-sokiu 5 sezonas ir Zamuz za Buzovu biggrin.gif Nors sitos laidos dar tik pirma matem,tai nelabai uzkabino..NA bet ten prisistatymas buvo,paziuresim antra ir nuspresim ar is vis ziuresim biggrin.gif Bet sokiai tai wub.gif wub.gif Beje,kuom man dar tas emigrantas patinka,kad gali laidas atsisukt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Mes sekmadieni plova darem. Su kalakutiena. Nu skaniai kaip gavosi mirksiukas.gif

As tos naujos versijos ir nemegstu. Kelias savaites ja taip ikyriai kiso, dabar kuris laikas vel ramu. Sedesiu senoj iki pat galo mirksiukas.gif

Neziurim BB. Bet ten kazkas atsitiko lyg vakar diena. Siandien ryte kazka per bbc news kalbejo. Girdejau kad vis she ...she... bet ka ta she padare - nenugirdau ax.gif

Atsakyti

Eik tu sau, kaip gerai, tas plovas atrodo. Net, aš užsimaniau. O ta burbanti, iš Anglijos, Giega? Londone gyvena?

Išleidau savo nervų kamuolį į mokyklą. Mažiukas pirmą dieną, vidurinėje. Gražiai atrodo su švarku. 

Heida, ne jūsų mokykla Dagenhame sudegė? Mačiau žiniose. 

Atsakyti
Laba,
ne, ne musu mokykla sudege, rytoj abi maniskes jau prades mokslo metus, vyresne paskutinius, mazoji pirmuosius vidurinej mokykloj.

Man ta nauja versija jau geras menuo prastai veike, vis neuzsikrauna puslapis, reik visiskai isjungt ir per nauja eit del kiekvieno puslapio, atsibodo.

O ta Burbanti geras fruktas, senai jau ji visose temose duoda vaizdu, isveda is proto kitas, tai vis gauna banus, turi zmogus kantrybes trolint biggrin.gif
Atsakyti
Aga,megsta ana pasikoliot biggrin.gif bet vienoj temoj mes labai graziai bendraujam,ten pasipasakoja kur ka pridare,ka is kantrybes isvede biggrin.gif
Ji ne is Londono,is Kento
Atsakyti

Oi, supermamos nauja versija ir man blogai veikia. Pvz favoritai uzsikrauna tik diena, ir tai ilgai reikia laukti. 

Turi atsidaryti tiesiog supermama.lt/forumas ir eiti per temas, norint rasti ka skaityti. 

Visai nebepriziurimas forumas, o gaila. 

Atsakyti
Sena versija gana neblogai veikia biggrin.gif As irgi i nauja eisiu tik tada,kai galutinai uzsileks senoji..Dar per kompa ten aiskiau,bet per telefe,tai is vis nesusipratimas man..

Nupirkom anukei toki stumduka,kad vaiksciotu,bet kai pas mane nera kilimu,tai labai greit jis vaziuoja,nespeja eit ji biggrin.gif O dabar sekantis pirkinys-varteliai biggrin.gif Lipa i virsu net pagaut nespeji biggrin.gif O atgal tai nemoka...Ir is vis reikia visur aptvert biggrin.gif PAs mane visokios rozetes laidai palei zeme,tiek jai visko reikia...
Atsakyti

Taip, taip vaikams atsiradus namus reikia perdaryti. 

Heida, kaip jūsų šunytė?

Atsakyti
Sveikos,
auga auga musu mazylis, labai meilutis, taip jau visus myli, o geriausia kad baisus miegalis, pirmutinis i lova, paskutinis is jos, kartais kaip kudikeli tiesiai is lovos isnesu ant pievutes reikalu padaryt, o po to atgal i lova toliau miegot. Nesigailiu tikrai, nors daug abejojau pries suni isigyjant, labai daug atnese jis i namus pozityvo ir geru emociju. MB tai jau gal visus straipsniu ir forumus perskaite, kaip juos augint, maitint ir t.t. Dar visalaik sakiau, kad joks gyvunas nees geresnio maisto nei mes, bet va eda, biggrin.gif ekologiska mesyte, darzoves, be grudu, be gliutenu, ai gerai dar kad valgo jis "puse grudo" per diena. Kai tik siandien nupirkau megstuka ir ieskau striukytes ziemai vaikeliui, va taip ir gyvenam biggrin.gif
Atsakyti

Kaip fainai. Taip, visada būna, kad tuos gyvūnus labiau lepinam. Mano vyras irgi tipo nea, nefaini katinai. Bet, grįžta pirmas dalykas ką padaro, tai su katinu pasišneka, kumpiu pasidalina.  :D Neįsivaizduoju vaikų auginimo be gyvūnų. Mano ir vaikai džiaugiasi, dičkis gi tas peles augina. 

Atsakyti