Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Su malonumu ir as lovoj tupeciau, bet tupiu darbe, visos persipyke, susiede, nesikalba viena su kita, bet visos kalbasi su manim, zodziu vienas malonumas 😂
Atsakyti
Nu ir ko jos ten nepasidalina tarpusavyje? Nemalonu tokioj aplinkoj dirbt.

Atsakyti
Nepasidalina kuri didesnis virsininkas, nors visos vienodos 😂 man tai kas, vadovaut nesiverziu, darau savo darba ir tiek, siaip tai cia pas jas amzina kova del to, matyt toks mentalitetas.
Atsakyti
LAbukas

NA tai su tuo rudeneliu 4u.gif biggrin.gif

O kokios tautybes vyrauja pas jus ten darbe,Heida?

As aisku,kaip i darba atsikeliau biggrin.gif DAr bandziau migdytis,bet niekaip..KA noret,vakar jau 21;30 miegojau biggrin.gif Bet atsikeliau vistiek pavargus.Pagaliau sugalvojau del ko-man cia atsiliepia surfinimas biggrin.gif Ten tiek jegu palieki biggrin.gif
NA ka,visi dar miega,tik as bludinu biggrin.gif Blynai pusryciams iskepti,einu tvarka daryt biggrin.gif KAd kai visi atsikels,liktu tik issiurbt grindis..
Atsakyti

Laba, 

Linkiu šilto rudens  :4u: 

Mano rytas smagiai prasidėjo. Net, nežinau ką pirmiau pajutau: smūgį į galvą ar vandenį ant galvos. Nespėjau, nė pamatyti kuris katinas, susiruošė iš vazos atsigerti. Šalia lovos, ant staliuko stovi didelė vaza su saulėgrąžomis pamerkta. Tai, kadangi ji siaura, galva ryškiai neįlindo ir ją nuvertė. Tiesiai man ant galvos. :B 

Mes jeigu ne su savo auto, dabar jau visada nuomojam. Kai reikia per kelis miestus važinėti, derintis prie kitų, prašyti tai nesmagu kažkaip. Pasiėmei savo ir ramu. Tas drive.lt man patiko, iš Vilniaus orouosto pasiimi, ten pat grąžini, bet galima ir kitur. Mašinos tvarkingos, nėra labai naujausios, bet kaina prieinama. Dabar savaitgaliui irgi per juos imam. 

Heida, prajuokini tu vis mane apie koleges rašydama  :laugh:  :laugh: Reiškia tu geriausia, su tavim visos draugauja  :laugh: 

Atsakyti
Limcamca, na is vazos i galva gaut, tai nekazka, guzo neitaise? Nes man akyse stovi tos sunkios, kristolines vazos, nors pati tai tokios neturiu.

Giega, kaip cia pasakyt, kokia tautybe vyrauja darbe mastau.gif juoda tautybe ko gero, na as naktine savo skyriui esu vienintele balta. Diena dirba ir anglu, bet mazai, rumuniu yra, lenkiu, lietuviu, keletas rusiu, bet velgi dauguma bus juodu. Jie ten idomiai patys save skirsto is kokios genties ir Afrikos dalies yra kile, yra kur priesai nuo senu senoves, nors nieko neturi bendro su tom gentim jau gal.kelios kartos, bet vistiek vadina vieni kitus zeminanciai, uz akiu aisku.
Atsakyti

Eik tu sau kokios istorijos. 

Ne, deja, neturiu krištolinių vazų. Paprasto, plonos stiklo šiuolaikinės. Labiausiai išsigandau ne dėl gūzo, o kad vanduo ant razetės pataikys. Šalia lovos yra, dar plius telefoną kroviau. Galvojau nutrenks elektra  :unsure: 

Grįžom iš futbolo, vakarienei bus varškėčiai. Bet, galvoju gal dar kokį pyragą pamaišyti. Senai kepiau. 

Atsakyti

Piktas ir smagus rytas. Piktas, bo su dičkiu išvažiavom į turgų, paskui į parduotuvę, ten dar šian bei ten. Skambinu mažiui, telefono nekelia. Gi xboxu žaidžia nei girdi, nei mato. Nukėliau greit grįžusi, tai dabar net dūmai rūksta iš pasiutimo, koks piktas  :D

Smagus, nes... po 10 minučių nuo mano grįžimo namo grįžta vyras. Netikėtai, irgi netikėtai užsuko į parduotuvę. Vienas kitam nesakėm, nu ir kraustom kiekvienas savo maišą: pieno turi? Turiu. Sviesto turi? Turiu. Svogūnų turi? Turiu. Dar pasakyk, kad lašišos sumuštiniams irgi turi? Turiu. Vienžo, supirkom abu viską tą patį  :laugh:  :laugh:

Giega, šventė vakar buvo faina, ane? Matėm FB. 

Atsakyti
Laba diena,
negaliu atsidziaugt oru anglisku siais metais, sedziu lauke su kava, na geriu geris.😍
Limcamca, susigyvenot per sitiek metu, tuos pacius produktus perkat tuo paciu metu 😀
Su tuo telefono nekelimu, tai mano vyresnioji butu medalininke, budavo isvaro su draugem i Romforda visai dienai ir nors pasiusk, nekelia tel ir i zinutes neatsako, amzinai tai rysio gal nebuvo, tai gal nenusisiunte zinute, tai vel kazkas...
Atsakyti

Laba,

Taip, oras tikrai geras. Nors, aš šiandien atsikėliau 6ą ryto priimti krovinį, tai viskas, atpratau taip anksti keltis, kaip daužta visą dieną vaikštau. Net darbų normaliai nebegaliu dirbti. Net saulė ir šiluma nepadeda, noriu  miego ir taškas  :D 

Giega, šiandien irgi pajuto kitokį vairavimą, turbūt. Pilnos gatvės mašinų. 

Joo... panašu, kad su metais panašėjam  :D 

Ar jūs žiūrit Big Brother?

Atsakyti
LAbukas

NA siandien dar puse velnio gatves buvo,dar nelabai kas i mokyklas ejo..ik tiek,kad susivelinom isvaziuot is depo,nes siuntiniu neiskrove buvo,tai automatiskai ir veliau grizti..O apie 16-17h jau kamsciai daros,nes zmones is darbu grizineja..

Sestad vakarelis puse velnio buvo biggrin.gif Reikia eit ir man filmukus perziuret,nes net nemaciau kas ten prifilmuota biggrin.gif Gerimu buvo daug ir ivairiu,bet uzkandos,tai jokios..Visiskai visiskai jokios.Nei cipsiuko,nei riesutuko,nei saldainiuko blink.gif TAi gana greitai visi apgirto..O dar laivas supa biggrin.gif
Plaukem viso 4h,grizom 12 ta vieta,kur isplaukem..Kvieciam uberi,atvaziuoja,neranda musu blink.gif CAncelina mus..Kvieciam kita uberi,vel neranda blink.gif Kol ten bandai paaiskint,kur tu randiesi,nes jie paskambina,nusedo telefas blink.gif As nors ir turiu Uberi savo telefe,bet jis priristas prie MB korteles,o kaip tik pora dienu atgal jis pamete ta kortele,uzcancelinta biggrin.gif Vnz,nieko neliko,tik sest i caba,kuris kaip tik pro sali vaziavo biggrin.gif TAi va,nuo KAnary Warf iki musu 40sv biggrin.gif
O vakar vel plovo ir paelijos ant lauzo prisikepem,viska suvalgem biggrin.gif Liko maziukas bliudukas paelijos,kaip tik po darbo man vakarienei biggrin.gif
Atsakyti

Klausyk, o kaip jus ant lauzo plova kepat? Ta prasme, kabinat puoda-katiliuka?

Atsakyti