Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Antrikotais tarybiniais laikais vadindavo tokius kepsnius su kaulu mirksiukas.gif Siaip su kai su kauliuku buna,tai sultingesne mesa buna mirksiukas.gif Grynas karbonadas labai sausas buna..

MB sianakt buvo mesos turguj,tai va surusiavau visas mesas mirksiukas.gif Si karta tik vistos krutineles,nukaulinu kulseliu ir jautienos farso paeme.Nes siaip jautienos dar buvo,o cia pasinaudojom proga,kad MB diena i darba nejo mirksiukas.gif

Jo,tas viesbutis kalne buvo.Bet mes kai su masina,tai kazkaip nelipom peskom biggrin.gif Beje,vienoj vietoj net su masina baisu vaziuot buvo(viesbucio teritorijoj) kalnas atrodo vos ne staciu kampu mirksiukas.gif o pacioj teritorijoj liftu daug mirksiukas.gif KAd mums pareit i kambari reikejo su 3 liftais pasikelt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*nova* @ 2018 08 29, 17:22)
Giega, sestadieni ryte romforde busiu. Nenori kavos isgert  bigsmile.gif
Panos, o jus ka veiksit sestadieni ryte  bigsmile.gif  atvarykit kavkes  mirksiukas.gif

KAvos aisku noriu,bet nezinau ar laiko turesiu..Bet lygtai MB dirbs penktad nakti,tai ryte gal ir turesiu laiko..Na penktad susirasysim mirksiukas.gif
Atsakyti

Limcamca, o kaip TB pasibaige su ta avarija, kai bijojai jog nukaltins del viso ivykio?

Del kavagerio, tai as kaip visada, penktadieni dirbu....

Atsakyti
Heida, kaip gaila unsure.gif nu nieko, as turiu savaite atostogu lapkrity, tai gal tada iseis pasimeetint mirksiukas.gif

Limcamca, o kaip tu? Gal atlektum si sestadieni bigsmile.gif

Atsakyti

Laba,

Aš jau viskas, kavos gerti nebegaliu, man futbolo sezonas prasidėjo. 

Atsakyti
KAzkaip kitaip viskas pas jus g.gif mokyklos veliausiai baigias,anksciausiai prasideda..Futbolas irgi va anksti prasidejo biggrin.gif
Nors si karta as irgi labai abejoju ar atvarysiu...Penktad zada draugai pavakarot atvaryt,o jie megejai uzsisedet biggrin.gif TAi tikrai neatsikelsiu anksti biggrin.gif O sestad vakarop eisim i mano darbini vakareli biggrin.gif TAi irgi reiks puostis ruostis biggrin.gif
Atsakyti
Giega, kokia proga vakarelis darbinis bigsmile.gif ka svenciat bigsmile.gif ir nesuk galvos del kavagerio mirksiukas.gif as pati zaibais turesiu susisukt. Antakius ir nagus pasipiest reiks. Tai jau beveik visa diena ir uzims. O dar kazka kriksto dukrai nupirkt reiks. Zodziu lakstymo bus biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Be nezinau kokia cia proga sugalvojo ta vakareli biggrin.gif Gal cia jau naujametinis biggrin.gif As esu vienam darbe lapkricio 11d sventus kaledini vakareli biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Giega, nu bet dabar dar tik rugpjucio galas biggrin.gif negi jau kaledas svesit bigsmile.gif kur bus balius? Eisit abu?

Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2018 08 31, 07:40)
Labas rytas

Giega, nu bet dabar dar tik rugpjucio galas  biggrin.gif  negi jau kaledas svesit  bigsmile.gif  kur bus balius? Eisit abu?

Juokauju biggrin.gif Siaip be pavadinimo vakarelis biggrin.gif Plauksim laivu is Canary warfo. Ir mb eis,nenoriu as viena,ir taip beveik vien tatp vyru dirbu..
Atsakyti

Laba, 

Kad viskas pagal grafiką pas mus. Futbolo sezonas visada taip prasideda. Rugsėjo mėnesį prasidės lygos žaidimai, o dabar treniruotės, apšilimai ir draugiškos. 

Heida, dėl avarijos klausei. Na, ir tylu. Draudimas pratęsė draudimą kitiems metams. Niekas nepabrango. NCB nenuėmė, nes drausti. Nepasikeitė niekas. Gal, kai bus nustatyta suma claimo, tada kažkas keisis, nežinau. Aišku, kaip ir sakiau, kiti rašo, kad mano vyro kaltė, bet mes savo draudimui pasakėm kaip buvo, patikėjo. Sakė su nieko nekalbėti. O, skambinėja mano vyrui bent kartą į savaitę, nesuprasti ar rimti draudimai ar fake. Vienas privatus detektyvas net į namus buvo atėjęs. Tipo, kažkas blogai numerius užsirašęs. Patikslinti. Nu įdomių variantų yra. 

Atsakyti
Mums ir vis laiks nuo laiko paskambina is visikiu draudimu.. Ir is kur jie duomenus gauna g.gif
Net mb pusbroliui skambino-pavardes tos pacios,bet avarija tai musu vardina..

As irgi va mini avarija pasidariau-prakirtau padanga.. paskambinau i darba,sako-vaziuok i garaza blink.gif kaip,jei oro visiskai nera.. net svilpdamas isejo..tai laukiu kol mb atvaziuos pakeist,gerai kad nedirba soandien..Bet uzblokavus zmonems ivaziavima.. na sake niekur nevaziuos,galiu pastovet.. tik ca,jei pas kokius lietuvius,na rumunus lenkus,gal net angliokus taip stoveciau,tai jau keistu man ta rata.. o cia islindo kokiu 30-35m babajus,uzuojauta pareiske,bet net nepasiule padet..
Atsakyti

Kažin ar siūlytųsi kas pakeist, jeigu  nepaprašytum ir iš mūsiškių. 

Atsakyti