Laba,
man jau antra savaite po atostogu, bet taip sunku, taip nesinori i ta darba eit vaikai jau irgi inkscia kad tuoj i mokykla, tyngisi ir joms.
Laba,
siandien jau ruduo pagal ora, suslapau, apsitaskiau kol namo parejau, sugalvojau gi dar i Lidla uzeit, ot durna boba, su terba per toki ora parsivilkau, norejau karbonadu su kauliuku nusipirkt, fik jokios mesos saldutuvuos, kelios krutines ir jautiena brangi uzsilikus tik.
Mokykla mazoji pradeda 5 diena, o kada vyresne tai is tikro ir nezinau, mam rodos ji pati nezino. Eina siandien i mokykla, kazkokia ten konsultacija del tolesniu mokslu. Del jos tai truputi nervas ima, jau rudeni tures pasirinkt 5 vietas kur nori stot ir iskart finansavimo reiks prasyt, tamsus miskas
Kai pastoviai eini į Lidl, tai kažkaip tas pats per tą patį pas juos. O, va kas liečia Aldi, paskutiniu metu kelis kart buvau, tai mėsos įvairesnės yra. Kažkaip mėsai man labiau Aldi patinka. Nors, gal tik įspūdis dabar toks, kai buvau nebuvus anksčiau. Visada kas nauja, tas gera atrodo.
Ką būtum gaminus iš mėsos su kauliukais?
Mes savaitini apsipirkima visad Aldi darom, yra aisku ko ten nenusipirksi, pvz kavos pupeliu, na ir siaip kartais norisi kazko ivairesnio, tai tada i Morrisons dar nuvaziuojam. Lidle, tai tikrai prekes nesikeicia metu metais, jokiu naujienu neatsiranda.
Is tos mesos buciau tiesiog kepsnius kepusi, pagalvojau kad jau senai kepiau, o ir minciu jau nera tam gaminimui, tas pats pet ta pati.
Na ziurek, standartinis kiaulienos kepsniukas, tikrai esi maciusi, o kepu dazniausiai ant keptuves,
Lygtai Monterey ir mes gyvenom Grazus tvarkingi
O as nei i aldi nei i lidla vel nebeinu Nu mums specialiai vaziuot ten reikua.. Apsiperkam toj,kuri labiausiai pakeliui buna. Dazniausiai tai Sainsburis Romforde buna
Blyn, raso, kad aukstai i kalna reikes lipti.
Na ziurek, standartinis kiaulienos kepsniukas, tikrai esi maciusi, o kepu dazniausiai ant keptuves,
Taip, taip esu maciusi. Mano vyras tokius kepasi sau. Apslaksto soja, prieskoniais ir kepa. Valgo su kokiais keptais svogunais.
Man tai nelabai jie, toks vyriskas maistas. Kepsniukus labiau megstu, kai buna ismusti, karbonadiniai.