Mes turbut tik kokiuose dviejuose baliuose nesudalyvavom Pernai drauges 40 mety,nes pakviete pries savaite.. o balius rugpjucio pabaigoj,kai bilietai kosminiai.. Ir siemet gimines susitikime nebuvom. ir praktiskai del tos pat priezasties.. per dvi sav suorganizavo..
o siaip jei kviecia i toki didesni,isimintinesni baliu,ne namini,tai stengiames sudalyvaut
O dar ir cia uk nemazai baliu iskrenta mums.. Va ir drauge gimke svente 100 zmoniu buvo Kita irgi nemaza baliu dare O ir mes savo jubiliejys pasvenciam. Krikstynos kelios cia uk buvo.. O dar vestuves Srilsnkoj nors jos jau buvo pries kiek? 6-7 metus
Laba,
Vakar vakare paragavau naujoviško bealkoholinio Budweiser alaus. Kažkoks su imbieru, pipiru - burną degino. Jaučiu, buvo ir kažko kito pridėta, nes neužmigau labai ilgai. Varčiausi, varčiausi, tai tą tai aną skaičiau, niekaip savęs nenulaužiau. Užmigau tik paryčiais. O, šiandien jau prasidėjo futbolo treniruotės, ir dar taip anksti, 8ą jau reikėjo laukuose stovėti. Saulė švietė, tai ir man susišvietė, kad šilta, gerai tik, kad lamos vilnos švarkelį paskutinę minutę užsimečiau. Eina sau, kad sušaliau. Grįžau namo, ir šiltai pavalgiau, ir šiltos kavos pagėriau ir po šiltu adijalu jau pamiegojau, niekaip neatšylu ir neatsigaunu. Reikia keltis eiti ką nors naudingo nuveikti, bet atrodo nėra jėgų. Gerai, kad dar dvi išeiginės laukia.
Giega, o jūs į La Gomera salą plaukėt? Patiko?
Nu salta salta siandien ryte buvo. Bet ir dabar ne kazin kiek atsilo. MB sake nakti atveso net iki 7. Ruduo ateina
Pirma kart kepu 3 stikliniu pyraga.. ziuresim kas gausis. Parsinesiau knygu is bibles - einu studijuot. Iki gruodzio 31 reikia viska pasidaryt.
Giega, geru oru jums tikiuosi Cornwall silciau nei sitoj pusej
Vestuviu ir mums kol kas jokiu nesisviecia. Jaunimas kas susimete gyvena, kas po viena dar o ir gimines musu labai mazos, tai ir tu baliu baliais nepavadinciau sikart gryze, pas savo pirsliene vaziuosim i svecius. O siaip su savo vaikystes drauge visada susitinkam
Laba, na as kai velai keliuosi, tai man salta nepasirode uzkilo spaudimas man, net i darba neisejau, sirdis dauzesi, ikvept negalejau, galvojau tuoj gausiu koki insulta, ar infarkta, praejo, tik toks drebejimas vidui dar liko, nu senatve visiska
Man ana penktadieni spaudimas shposus krete. Apatinis iki 97 pasoko, nors mano apatinis buna apie 75. Jau nuo pacio ryto galva skaudejo. Atidirbau su plystancia galva. Sugeriu vaistus nuo galvos - nuima skausma trumpam, ir vel plysta galva. Vakare visai suspaude.
Siandien vel kazko negera
Labukas
As kaip i darba pabudau.. gerai butu dar pasnaust..
Vakar ant saules pakankamai silta buvo,sesely noris megztuko. atvaziave po sava miesteli pavaikstinejom,pavalgem,paziurejom kada laiveliai plaukia,tai rytdienai uzsisakem. Paskui i pluaza nuejom,issinuomavom banglente ir isbandinejom Nu porai sek buvau atsistojus
Vakarop persirengem,pasiemem vyno,uzkandeliu ir parejom atgal i pliaza,dekuti oasitiesem ir saule palydejom. gaila tik,kad i debesi nusileido.. visas dangus svarus o prie pat juros sluoksniukas buvo..
paskui susirinkom daiktus ir isvarem po pakrante pasivaikstinet. Prisifotkinom,dar i bariuka uzejom
Siandien paryciais lijo.. Vejas nemazas..dabar nustojo lyt,bet kokia 11-12 vel rodo lietu. tai vaziuosim iki Lands end-pasaulio krasto Po pietu lygtai be lietaus,tai vel bandysim su banglente pasiplaukiot
Laba,
Tikėkimės savaitgalio oras pas Giegą geresnis nei Londone.
Londone tai norisi įsijungti šildymą ir palysti po kaldra.
Mrs Patranka, kaip tu laikaisi Lietuvoje?
Heida, nesirk, laikykis.
Laba,
tikrai norisi po kaldra lyst, salta, visai nesinori to lietaus.
Neblogai as, aciu.
Limcamca, kaip tu? Nesugriebe sloga vakar
Giega, maudytis ruoniai jus, salcio nebijantys
Rytoj be lietaus zada, issikepsit sasla.
Giega jei serfina, tai su tais kostiumais visai nesalta buna. Faina pramoga, man tik viena karta teko pabandyt, bet labai patiko, MB jau ta pacia diena kostiuma nusipirko, tik kad daugiau ir nebebuvom nuvaziave
Laba,
Ne, Nova, nesusirgau. Tik saltis purte ir tiek.
Darbo diena. Sunku isivaziuoti po tiek iseiginiu.