Merginos mano laimingos i mokykla keliaudamos, mokykla esam labai patenkinti, jauki, silta malonus tevai, mokytojai ir visas personalas 😊 tai jau panom dziaugsmo draugu daug 😊
Gote sveik, tikekimes nieko rimto 🤔
mano mmm buvo dingusios 2 menesius tai jau truputi supanikavus buvau 😁galvoju vel bus dvynukai 😂 mb jau gasdinau 😁 bet jauciu man po keliones issiderino, Barselonoj vis patepe ir viskas taip ir neatejo 😁 na bet parejo pasiklydeles 😂
Sveikos,
As siandien svenciu asmenine pergale profesineje srityje Papasakosiu kai susitiksim. Ta proga MB parnese kaciuku pasimerkti, uz nauja pradzia. Labai fainus, menkute problemyte tik ta, kad su visa vaza vel tampausi per visus kambarius, nes ryzas medziu fanas
aš mintyse sau visokių įdomių foto prisipiešau, bet pelėda tupėjo kaip kokia skulptūra, tik galva sukinėjo, akis vartė ir tiek žinių
Va, kaip tik sekmadieni Sv Baltramiejaus ligonineje maciau, ginekologijos skyriu, i kuri gali kreiptis bet kada. O, siaip tai galvociau tiesiog apie A&E, arba skambinciau i GP, jie nurodytu kur kreiptis.
Kaip tavo sveikata?
Lotuliuk, pasakyk per kur uzsisakei, nes jeigu i Kanarus, mes irgi ieskom. Balandziui, geguzei, birzeliui.
Musu SE atidaryti, nors ir nedirbantys, buhalterka sake, vistiek turim deklaruoti. Nori pasakyt melavo?
Laba.
Isella, ka kuri, parodyk jei nesunku
Limcamca, sveikinimai su profesiniu pasiekimu, kad tokiu pergaliu butu kuo daugiau
Reik deklaruot pajamas jei turit SE; as ir turiu neuzdaryta, tai va kasmet turiu parodyt 0.
Masina musu sena, tai Lotuliukui tikrai nebus idomu, siuo metu kaip tik MB renkasi, tai pas ji nuomone kasdien keiciasi kokios noretu apie Q7 irgi svaigo, bet va nepataria jos pirkt ismanantys, o ir road tax ju jei senesne, tai 500£.
Labuka,
Praėjo mano ano galo skausmai vakar vakare (kaip man pagerėjo!!! morališkai!! Šypsena veide iš karto)... dar jautėsi bet vis silpnyn. Bet dabar galvą skauda nesveikai, spaudžia...net vaistų išgėrus skauda!!! Aš jau nebegaliu, kiek gali kabintis visokios zarazos.
Limcamca, su pergale
Puga kaip tau nestumas, pasipasakok pradejai gelezi gerti? Velniu negavai kad tyrimus pati tikrini
Nu mes kaip tik sita ir vairuojam.Emem senesne,bet su mazu pravaziavimu.Mokejom 5500.Esam patenkinti,tik.....mieste daug srebia,o autostradoj viskas normaliai.
Nu va ir man atropo kad tos masinos tankai turejom kazkada s60 tai kaifu kaifas ....
</p>
Net nerandu tokios ju website
Smagu kad geriau jautiesi
<p> </p>
<p>As siandien svenciu asmenine pergale profesineje srityje Papasakosiu kai susitiksim. Ta proga MB parnese kaciuku pasimerkti, uz nauja pradzia. Labai fainus, menkute problemyte tik ta, kad su visa vaza vel tampausi per visus kambarius, nes ryzas medziu fanas </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><strong>Lotuliuk</strong>, pasakyk per kur uzsisakei, nes jeigu i Kanarus, mes irgi ieskom. Balandziui, geguzei, birzeliui. </p>
<p>Musu SE atidaryti, nors ir nedirbantys, buhalterka sake, vistiek turim deklaruoti. Nori pasakyt melavo? </p>
Aha mes i Tenerife. Grand Canarijoj buve, bet Tenerifej neteko. Mes ziurejom kad skrydziai nelabai ilgi butu, labai viliojomes i Taillada, bet dar tikrai must pupa per maza tokiai kelionei.
As viska uzsisakinejau atskirai, nes butent to viesbucio kurio norejau nebuvo jokiuose puslapiuose - tiksliau jis tuvo bet kazkodel tik double kambariai o man reikejo suite Skrydzius emiau is Thomson nes skrenda mazdaug normaliu laiku - nereikia nakti trenktis i aerouosta ir neprarandi dienos atostogu. Realiai gavosi daug brangiau negu galejo. Kiek ziurejau man labai patiko On the beach ir jet2holidays. Labai graziai isfiltruoja info. Ziurint ko ieskote bet 3* viesbuty su skrydziais galima buvo ir uz 2000 ipirkti net atostogu metu. Jeigu skrisite balandi prasineskite
Man Q7 baisiai patiko - mano pirma masina tuvo Audi..jauciu nostalgija joms...bet sake jos niekaip neisprendzia problemos su automatinem greiciu dezem. Va vitnas lietuvas paeme sau Q7 o zmonai volvo xc90 tai sake spjaudosi nuo pirmos dienos, o zmona issisiepusi vazineja...
Papildyta:
Puga kaip tau nestumas, pasipasakok pradejai gelezi gerti? Velniu negavai kad tyrimus pati tikrini
Nu va ir man atropo kad tos masinos tankai turejom kazkada s60 tai kaifu kaifas ....
Net nerandu tokios ju website
Smagu kad geriau jautiesi
Aha mes i Tenerife. Grand Canarijoj buve, bet Tenerifej neteko. Mes ziurejom kad skrydziai nelabai ilgi butu, labai viliojomes i Taillada, bet dar tikrai must pupa per maza tokiai kelionei.
As viska uzsisakinejau atskirai, nes butent to viesbucio kurio norejau nebuvo jokiuose puslapiuose - tiksliau jis tuvo bet kazkodel tik double kambariai o man reikejo suite Skrydzius emiau is Thomson nes skrenda mazdaug normaliu laiku - nereikia nakti trenktis i aerouosta ir neprarandi dienos atostogu. Realiai gavosi daug brangiau negu galejo. Kiek ziurejau man labai patiko On the beach ir jet2holidays. Labai graziai isfiltruoja info. Ziurint ko ieskote bet 3* viesbuty su skrydziais galima buvo ir uz 2000 ipirkti net atostogu metu. Jeigu skrisite balandi prasineskite
Man Q7 baisiai patiko - mano pirma masina tuvo Audi..jauciu nostalgija joms...bet sake jos niekaip neisprendzia problemos su automatinem greiciu dezem. Va vitnas lietuvas paeme sau Q7 o zmonai volvo xc90 tai sake spjaudosi nuo pirmos dienos, o zmona issisiepusi vazineja...
TAi kada dabar meetas,kad suzinot Limvamcos pasiekimus
O neissirenki keliones is to mano puslapio A1travel?Nors kazkada pati ziurejau,tai biski pakeistas puslapis,nebelabai patiko jis man...
Lotuliuk,i koki viesbuti varot?Kurioj Tenerifes vietoj busit?
Gotte Bet siandien ir man visa diena galva skaudejo...
Labas rytas,damos...senai bebuvau čia.
Sveikos As tai galvoju had iki 40 mecio turbut visom pensininko ligom susirgsiu itariu kad isivariau artrita cia kaip sakant pati save diagnozavau, tikiuosi had daktaras patvirtins kad klistu [b]Puga[/b] kaip tau nestumas, pasipasakok pradejai gelezi gerti? Velniu negavai kad tyrimus pati tikrini Nu va ir man atropo kad tos masinos tankai turejom kazkada s60 tai kaifu kaifas .... Net nerandu tokios ju website Smagu kad geriau jautiesi Aha mes i Tenerife. Grand Canarijoj buve, bet Tenerifej neteko. Mes ziurejom kad skrydziai nelabai ilgi butu, labai viliojomes i Taillada, bet dar tikrai must pupa per maza tokiai kelionei. As viska uzsisakinejau atskirai, nes butent to viesbucio kurio norejau nebuvo jokiuose puslapiuose - tiksliau jis tuvo bet kazkodel tik double kambariai o man reikejo suite Skrydzius emiau is Thomson nes skrenda mazdaug normaliu laiku - nereikia nakti trenktis i aerouosta ir neprarandi dienos atostogu. Realiai gavosi daug brangiau negu galejo. Kiek ziurejau man labai patiko On the beach ir jet2holidays. Labai graziai isfiltruoja info. Ziurint ko ieskote bet 3* viesbuty su skrydziais galima buvo ir uz 2000 ipirkti net atostogu metu. Jeigu skrisite balandi prasineskite
Artrita turiu turbut nuo kokiu 35.Visus pirstu sanarius skauda.Dabar kaip nevartoju cukraus ir gliuteno,tai daug geriau,nes budavo rytais rankos kaip vistos kojos pastirusios budavo. Del tanko tai taip.Del tu degalu pasrebimo tai irgi normalu.Nori tureti 4x4 tai atsispindi kainoje.Mes ziurejom kad butu iki 2005 metu,nes tada rode tax mazesni ir incurrencas mazenis.Nes nuo 2006 viskas kazkodel dvigubeja.Tai radom 2005 gruodzio 21 dienos.Zodziu savaite iki nauju metu. Kur gyvensite Tenerifej?Mes tai daznai imam per cheeky trips.Neblogu deelu jie ismeta.Ir paieskos sistema ju nebloga.Tik va dabar vaziavom i Egipta,tai dvi dienos pries mums atsauke jie bookinga,bet dave uz ta pacia kaina labai gera alternatyva,taip kad negaliu skustis.[/background]
Sveikos.
Isella net gi labai neblogai cia tau gavosi, labai grazu. Ta pilka suknele antroje nuotraukoje superine, nesiociau su malonumu. Tu gal turi FB profili savo darbu?
Mrs Patranka, tikrai kad prapuolusi, kuo tu gyveni?
Ta antra suknele draugei padovanojau, nesioja su malonumu