Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Nova, kad tas Beauty Bay labai daug  brandu pardavineja, nuo pigiu iki brangiu. As nebandziusi , mano pana tai perkasi, bet zinai jaunimas, visokius metalic atspalvius, nezinau geri jie ar nelabai.

Atsakyti
Heida, ta va kad kol pati neisbandai, sunku ka ir patart mirksiukas.gif
Tai tavo jau visos atostogos isnaudotos siu metu? Ar turi dar kiek laisvu dienu bigsmile.gif
Atsakyti
Isimeciau i krepseli ir as Heidos krema biggrin.gif Nors turiu nemazai Yves rocher kremu,vis dovanu gaunu biggrin.gif
Lupdaziu intiku nebeperku,nepataikai spalvos niekad.. o ir konsistensija nevisada patinka.. O tusas man Maybelin patinka-nebrangys,gerai dazo,gerai laiko,nenubyra,paakuai nepajuosta.
Atsakyti

Giega, ten ne kremas, serumas skystas, vasara tai man jo uztenka, pasitepu ir kremo jau nereikia, bet kai oras atsala, jau reikia ant virsaus ir kremo pasitept.

Nova, turiu dar atostogu, beveik 2 savaites.

Atsakyti

Reikia man dar vienoms vestuvėms suknelės pasieškoti.  :hmm:  :hmm:​ Sunkus darbas atrodo. 

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2018 08 23, 08:03)
<p>Giega, ten ne kremas, serumas skystas, vasara tai man jo uztenka, pasitepu ir kremo jau nereikia, bet kai oras atsala, jau reikia ant virsaus ir kremo pasitept.</p><p></p><p>Nova, turiu dar atostogu, beveik 2 savaites.</p>

Aga,supratau,is iprocio kremas parasiau biggrin.gif Dar nenusipirkau..Ir dabar tingiu eit korteles pasiimt..

QUOTE(Limcamca @ 2018 08 23, 12:24)
<p>Reikia man dar vienoms vestuvėms suknelės pasieškoti.  hmm.gif  hmm.gif Sunkus darbas atrodo. </p>

O tos pacios negali detis?TA pati gimine ar siaip nenori?As progines sukneles minimum 3x apsirengiu biggrin.gif
Atsakyti

As tai isvis nepamenu kada progine sukne buvau uzsidejus, ko gero pries kokiu 10 metu  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2018 08 23, 22:03)
<p>As tai isvis nepamenu kada progine sukne buvau uzsidejus, ko gero pries kokiu 10 metu  hmm.gif​ </p>

Zinai, ir as pries 4 metus buvau, kai MB brolio mergaite krikstinom biggrin.gif
Reiktu proginiu sukniu meeta pasidaryt mirksiukas.gif bus proga pasipuost smile.gif

Iki kada atostogas turi isnaudot? Nemazai pasitaupius turi mirksiukas.gif

Giega, kada maunat i Cornwall?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 24 rugpjūčio 2018 - 08:43

Man atostogos nuo 31kovo iki kitu metu 31kovo, kazkaip taip ir turiu 28 d apmokamu, dar galiu eit nemokamu jei noriu, as gi bank'as tai man truputi kitaip viskas. Net nezinau is tikro kiek dar turiu apmokamu, nes pernai gi dirbau, o atostogu nebuvau, tik nezinau ar tos dienos dingo, ar kaupiasi, man per sudetinga darbo sutartis  :D​ 

Atsakyti

Negaliu eiti su ta pacia. Ci brolio vestuves 🙄 ta pati seimyna 🤔

Atsakyti
Na dabar is tokiu didesniu baliu,tai turbut tik musu jubiliejai po 4m..Nebent kas nors zenytis sugalvos biggrin.gif O siaip,nu nemazai pas mys tu baliu..Gal nevisada labai vakariniu,zeme velkabciusiu sukneliu reikia,bet ir tu paprastesniu progu buna.

Ryt anksti ryte isvarom. planuojam kokua 5 jau is namu pajudet,nes dar draugus is Kanariku paimt reikia.
Atsakyti

O, pas mus kažkaip nebuvo, nebuvo ir dabar pasipylė. Vaikai tuoktis pradėjo, jubiliejai prasidėjo. Kitais metais vėl nusimato bent dvi progos. Dar mes renkamės, ne visuose dalyvaujam. Jeigu visuose dalyvauti, tai bankrotas visiškas. Dirbi, kad pabaliavot  :D  :D​ 

Atsakyti