Nova, kad tas Beauty Bay labai daug brandu pardavineja, nuo pigiu iki brangiu. As nebandziusi , mano pana tai perkasi, bet zinai jaunimas, visokius metalic atspalvius, nezinau geri jie ar nelabai.
Tai tavo jau visos atostogos isnaudotos siu metu? Ar turi dar kiek laisvu dienu
Lupdaziu intiku nebeperku,nepataikai spalvos niekad.. o ir konsistensija nevisada patinka.. O tusas man Maybelin patinka-nebrangys,gerai dazo,gerai laiko,nenubyra,paakuai nepajuosta.
Giega, ten ne kremas, serumas skystas, vasara tai man jo uztenka, pasitepu ir kremo jau nereikia, bet kai oras atsala, jau reikia ant virsaus ir kremo pasitept.
Nova, turiu dar atostogu, beveik 2 savaites.
Reikia man dar vienoms vestuvėms suknelės pasieškoti. Sunkus darbas atrodo.
Aga,supratau,is iprocio kremas parasiau Dar nenusipirkau..Ir dabar tingiu eit korteles pasiimt..
O tos pacios negali detis?TA pati gimine ar siaip nenori?As progines sukneles minimum 3x apsirengiu
As tai isvis nepamenu kada progine sukne buvau uzsidejus, ko gero pries kokiu 10 metu
Zinai, ir as pries 4 metus buvau, kai MB brolio mergaite krikstinom
Reiktu proginiu sukniu meeta pasidaryt bus proga pasipuost
Iki kada atostogas turi isnaudot? Nemazai pasitaupius turi
Giega, kada maunat i Cornwall?
Man atostogos nuo 31kovo iki kitu metu 31kovo, kazkaip taip ir turiu 28 d apmokamu, dar galiu eit nemokamu jei noriu, as gi bank'as tai man truputi kitaip viskas. Net nezinau is tikro kiek dar turiu apmokamu, nes pernai gi dirbau, o atostogu nebuvau, tik nezinau ar tos dienos dingo, ar kaupiasi, man per sudetinga darbo sutartis
Negaliu eiti su ta pacia. Ci brolio vestuves 🙄 ta pati seimyna 🤔
Ryt anksti ryte isvarom. planuojam kokua 5 jau is namu pajudet,nes dar draugus is Kanariku paimt reikia.
O, pas mus kažkaip nebuvo, nebuvo ir dabar pasipylė. Vaikai tuoktis pradėjo, jubiliejai prasidėjo. Kitais metais vėl nusimato bent dvi progos. Dar mes renkamės, ne visuose dalyvaujam. Jeigu visuose dalyvauti, tai bankrotas visiškas. Dirbi, kad pabaliavot