Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Laba, 

Heida, užjaučiu dėl šuns. Na taip, situacija turbūt tokia pati, kaip ir su žmonių kirpyklomis. Reikia rekomendacijų. Pas bet ką nuvedus, va taip bet koks ir išeiti gali  :D Dar gerai, kad kailį negražiai apkirpo, o jeigu va būtų išbertas, įbrėžta oda ir pan. Skundą pliekt reiktų. Galiu padėt tuo klausimu  :D 

Nova, sėkmės moksluose  :4u: 

Mes jeigu pirmą kartą važiuojam į šalį tai net pliaže ar prie baseino negulim. Gaila laiko. Bet, dabar kadangi nebe pirmą kartą, tai bus be skubos, palengva. Auto pasiimsim, ką norėsim tą veiksim. Nebus spaudimo, kad reikia apžiūrėti tą ar aną. 

Atsakyti

Man atrodo, kad ne visada norisi per atostogas kazkur lekt, organizuot, apziurinet kazka, taip gera tiesiog drybsot, nieko nedaryt, nieko negalvot, tiesiog ziuret i vandeni ir leist kad vejas visas smegenis "ispustu", na cia aisku ir nuo zmogaus tempetamento priklauso, man tai labai patiktu, kad manes nieks neliestu, nekalbintu ir niekur neveztu bent kelias dienas 😀

Atsakyti

Pasidalinsiu neblogu dalyku, kas megsta kremus su heluronu, tai va, cia toks serumukas heluroninis, ji ant veido tepiesi, o po to jei reikia, bet koki megstama krema, is vis sita firma The ordinary,  man didelis atradimas, ka bandziau viskas labai patiko, o kaina tikrai nedidele.

Atsakyti

https://www.beautyba...luronicacid2b5/

Nuoroda tai pamirsau 😀

Atsakyti

Tai va, šį kartą labai norisi pasyvaus  poilsio po įtempto bėgimo. 

Žinai, aš apie tą kremą esu girdėjusi. T.y. apie tą firmą. Bet, vis neradau kur pirkti, tai super, labai tau ačiū, kad užrodei. 

Svarbiausia, kad jaučiuosi tokia neišmanėle. Skaitau visus pavadinimus ir nieko nesuprantu, viskas kaip vaistai atrodo. Reikia iš naujo gilintis, kuri bonkutė kam skirta  :D​ 

Atsakyti

Jo, tos ju pakuotes tai tikrai specifines, kaip vaistinej  :D  as is ju krempudra turiu, man rodos geresnes dar nesu turejusi.

https://www.beautyba...oundationspf15/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 22 rugpjūčio 2018 - 15:11

O, tai klausykis. Gal tu man gali tiesiog pasakyti, kuris pvz butu naktinis kremas. 

Siuo metu man labai reikia  :D​ 

Atsakyti

Kad nera ten kremo, viskas pagal veiklias medziagas, butent ko truksta odai. As va pasiskaiciau kad man butent rauksliu susidaryma mazintu heluronas ir matrexilis, tai ir ziuriu kur butent jie yra. Ir as isvis ne tas zmogus, kuris galetu apie grozio priemones patart kazka, nesigaudau  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti
Oi ne,man butina jura bigsmile.gif Aisku visas dienas tik prie juros tai neisguleciau,bet pirma diena tai dazniausiai praleidziama prie juros buna biggrin.gif Net ir naujose salyse mirksiukas.gif Pvz Turkijoj kiekviena diena prie juros buvom,bet nei vienos pilnos dienos tik viesbuty irgi neisbuvom,kiekviena vakara kazkur vis vaziavom mirksiukas.gif Uz tai ir Teidej taip ir nebuvau,nes kazkaip jura ir karstis labiau patraukia,nei vesuma biggrin.gif Na siemet gal kaip nors isderinsim biggrin.gif
Atsakyti

Bet, tu turi omenyje guleti prie juros taip? 

Atsakyti
As is vis nemoku gulet prie juros biggrin.gif As maudausi,sokineju biggrin.gif Turkijoj labai patiko tie tokie tiltukai i jura,galima nuo ju sokinet mirksiukas.gif Tenerifej tas el Duque pliazas mums patinka,nes ten bangos visada..O jura,kaip bala,mums nepatinka biggrin.gif VA i Cornvala vaziuosim,bandysim su banglentem plaukiot mirksiukas.gif
Aiskumkai jau susali vandeny,tai islipi i kranta ir pasidegini,kad susiltum biggrin.gif
Atsakyti
Heida, dekui uz info mirksiukas.gif o kaip tusas ir lupdaziai is ten bigsmile.gif ar bandei bigsmile.gif
Atsakyti