Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Ne, nu as valgau valgau. Tik savaitgaliais stengiuos maziau mirksiukas.gif tai kelinta ir kur bigsmile.gif
Atsakyti
NA paziurim,kas dar nores prisijungt mirksiukas.gif Jei tik mes dveise,tai galim Costoj pries 10 mirksiukas.gif Jei dar kas nores,tai pasiderinsim prie ju mirksiukas.gif
Atsakyti
Ok. Man tinka mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba, 

Filmas buvo labai fainas, 

Heida, o šuniukas veisimui skirtas? Pas jus, su dokumentais, iš veislyno, kaip supratau  :)

Kazkaip susigalvojau kad jus i teatra ejot, tai uzpavydejau, filmas zinau kad antra dalis isejo, reiks butinai paziuret.

Jo, musu bachuras su teise turet palikuoniu, visiskai atitinka standartus, bet as nezinau, neplanavom mes jokio veisimo, kolkas nekastruosim, matysim kaip bus, jei labai jau jis jausis blogai ar taps piktas, kastruosim. Kita vertus, nezadam jo ir po jokias parodas veziot, jis tiesiog seimos narys.

Atsakyti
Heida, nenori junktis mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Heida,o tu nesijungi pusryciu? Atvaryk su panom mirksiukas.gif Limcamca,tu irgi su savais atvaryk-pasodinsim prie kito stalo,lai pusryciauja mirksiukas.gif
Atsakyti

As dirbsiu penktadieni, sestadieni, sekmadieni, taip kad man tik viena kryptis nusimato, lova.

Atsakyti
Labas rytas

Giega, o tu saviskius atsivesi bigsmile.gif atsivesciau ir as savo, vaikai pazaistu lauke biggrin.gif

Limcamca, netingek, atsikelk viena ryta anksciau mirksiukas.gif seniai jau labai matemes mirksiukas.gif
Atsakyti
Neee,viena atvarysiu biggrin.gif Galiu anuke pasiimt,bet tada as nieko nepakalbesiu o tik lakstysiu biggrin.gif Sedet nenori,nori vaiksciot. Atsistoja per sekunde,jei tik kur isikubt gauna.. o kitur-keturiom varo. Valgiu jos dar irgi nesudominsi,tai tiek to biggrin.gif
Atsakyti
Tada ir as viena pribusiu mirksiukas.gif MB su vaikiu pabus biggrin.gif tai puse 10 musu costoj bigsmile.gif
Atsakyti

Aš palauksiu kol jūs laiką suderinsit. 10ai dar atvaryčiau, 9,30 jau nea, savižudybė man savaitgalį keltis tokiu pat laiku, kaip į darbą  :D 

Giega, nebuvai rašiusi, kad sūnus atsikraustė. Faina, smagu taip, jeigu gerai sutariat. Nesipykstat su marčia dėl tvarkos? 

Supirkom vaikams uniformas, dar trūksta kelnių ir  marškinių, bet online pirksiu. Išlaidos bus maždaug 280-300 svarų. Dar, sako UK pigiau vaikus į mokyklą išleisti  :hmm: 

Laba  :4u:​ 

Atsakyti

Kazkaip susigalvojau kad jus i teatra ejot, tai uzpavydejau, filmas zinau kad antra dalis isejo, reiks butinai paziuret.

Jo, musu bachuras su teise turet palikuoniu, visiskai atitinka standartus, bet as nezinau, neplanavom mes jokio veisimo, kolkas nekastruosim, matysim kaip bus, jei labai jau jis jausis blogai ar taps piktas, kastruosim. Kita vertus, nezadam jo ir po jokias parodas veziot, jis tiesiog seimos narys.

Ne, į filmą ėjom. 

Miuzikle jau esu buvusi 4 kartus. 

Dabar norėsim brolį su drauge vestis, tuo metu jau bus žmona, ir nesugalvojam į kurį. Reiktų, kad gera muzika būtų ir daug efektų. 

Katinams paroda būtina, jeigu norima veisimo programoje dalyvauti. Šunims ne taip? 

Ai, dar katinai gi ir minusą turi, apmyža viską, jeigu negauna patelės. 

Atsakyti