Laba,
Filmas buvo labai fainas,
Heida, o šuniukas veisimui skirtas? Pas jus, su dokumentais, iš veislyno, kaip supratau
Kazkaip susigalvojau kad jus i teatra ejot, tai uzpavydejau, filmas zinau kad antra dalis isejo, reiks butinai paziuret.
Jo, musu bachuras su teise turet palikuoniu, visiskai atitinka standartus, bet as nezinau, neplanavom mes jokio veisimo, kolkas nekastruosim, matysim kaip bus, jei labai jau jis jausis blogai ar taps piktas, kastruosim. Kita vertus, nezadam jo ir po jokias parodas veziot, jis tiesiog seimos narys.
As dirbsiu penktadieni, sestadieni, sekmadieni, taip kad man tik viena kryptis nusimato, lova.
Giega, o tu saviskius atsivesi atsivesciau ir as savo, vaikai pazaistu lauke
Limcamca, netingek, atsikelk viena ryta anksciau seniai jau labai matemes
Aš palauksiu kol jūs laiką suderinsit. 10ai dar atvaryčiau, 9,30 jau nea, savižudybė man savaitgalį keltis tokiu pat laiku, kaip į darbą
Giega, nebuvai rašiusi, kad sūnus atsikraustė. Faina, smagu taip, jeigu gerai sutariat. Nesipykstat su marčia dėl tvarkos?
Supirkom vaikams uniformas, dar trūksta kelnių ir marškinių, bet online pirksiu. Išlaidos bus maždaug 280-300 svarų. Dar, sako UK pigiau vaikus į mokyklą išleisti
Laba
Kazkaip susigalvojau kad jus i teatra ejot, tai uzpavydejau, filmas zinau kad antra dalis isejo, reiks butinai paziuret.
Jo, musu bachuras su teise turet palikuoniu, visiskai atitinka standartus, bet as nezinau, neplanavom mes jokio veisimo, kolkas nekastruosim, matysim kaip bus, jei labai jau jis jausis blogai ar taps piktas, kastruosim. Kita vertus, nezadam jo ir po jokias parodas veziot, jis tiesiog seimos narys.
Ne, į filmą ėjom.
Miuzikle jau esu buvusi 4 kartus.
Dabar norėsim brolį su drauge vestis, tuo metu jau bus žmona, ir nesugalvojam į kurį. Reiktų, kad gera muzika būtų ir daug efektų.
Katinams paroda būtina, jeigu norima veisimo programoje dalyvauti. Šunims ne taip?
Ai, dar katinai gi ir minusą turi, apmyža viską, jeigu negauna patelės.