Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Chigwely irgi lyja.. toks niurus oras,tikras ruduo.. kazin dar atsils g.gif Man kitam savaitgaliui cornwaly irgi tik +18 rodo.. na bet tikiuosi be lietaus..

Nenorit sestad ryte kur kavos Romforde pagert?
Atsakyti

Laba, 

Filmas buvo labai fainas, rekomenduoju. Grynai moteriškas, daug vietų susigraudinti  :D Aš pirmos dalies nemačius, dabar žiūrėti gal jau ir be ryšio. 

Pas mus irgi lyja ir smarkiai. Nu, gal neužpils kaip Lietuvoje. 

Heida, o šuniukas veisimui skirtas? Pas jus, su dokumentais, iš veislyno, kaip supratau  :) 

Londone jau keli metai yra uždėtas draudimas, stovėti įjungta auto. Galima paskambinti į policiją, pranešti nr ir gaus baudą. 

Atsakyti
Giega, as uz 4u.gif TB dirbs?
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2018 08 16, 11:38)
Giega, as uz  4u.gif  TB dirbs?

Aga,dirbs..TAi davai susitinkam ryte papusryciaut Romforde mirksiukas.gif O iki sestad ryto gal ir dar kuri prisijungs mirksiukas.gif

Na ka,po darbu biggrin.gif Kol dirbau,tol lijo,tik baigiau darbus,baiges ir lietus biggrin.gif BAtai slapi,striuke slapia biggrin.gif
Atsakyti

Man atrodo labai sudėtinga atsikelti į mytą savaitgaliui  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 08 16, 16:50)
<p>Man atrodo labai sudėtinga atsikelti į mytą savaitgaliui  biggrin.gif </p>

Mes pakeitem rezima biggrin.gif Mazoji eina apie 21h nakciai miegot,mb keltis i darba 5 ryto,tai irgi 22jau lovij buna..As irgi guluosi panasiu metu,keliuosi truputi po 6, tai savaitgali pamiegi iki 8h ir uztenka biggrin.gif
Atsakyti

Anūkė pas jus? 

O, kelintą ir kur jūs pusryčiausite? Aš keltis tai labai tingiu, tiesą pasakius, bet labai pasiilgau susitikti. 

Atsakyti
Lygtai sakiau,kad atsikrauste pas mus gyvent..Jie nuomavos konsulini buteli ir seiminikui kazkokios problemos iskilo,turejo atlaisvint..Grynai per 2 dienas viska susiveze...Zada ieskotis,bet jauciu nelabai skubes biggrin.gif Pajuto,kad gerai pas mus,kad vaika gali bet kada palikt biggrin.gif VA ir dabar patys i kina isleke,o mums zaist su anuke biggrin.gif O siandien labai pikta..Trecias dantukas lenda,skauda..

Nova,kada mes susitiksim?Kokia 10?O pusryciaut galima bet kur mirksiukas.gif GAl Costoj,gal T.G.Ifriday?O gal dar kokioj mirksiukas.gif
Atsakyti

Ar TGI Fridays duoda pusrycius?

Atsakyti
Uzsisakom burgeri ir bus vietoj sumustinio biggrin.gif
Papildyta:
Frankie & Bannys pusrycius duoda mirksiukas.gif Ten galima eit mirksiukas.gif
Atsakyti
Giega, 10 man tinka, nors galetume ir anksciau mirksiukas.gif einam kur tu nori, nes as tik kavos gersiu. Gi visdar kudinuos rolleyes.gif
Atsakyti
Blogai,jei nieko nevalgai mirksiukas.gif Ar zinai,kad turi valgyt kas 2-3h mirksiukas.gif Kuo dazniau valgai,tuo lengviau svoris krenta...Aisku tik valgyt lengvus patiekalus reikia mirksiukas.gif
Atsakyti