Chigwely irgi lyja.. toks niurus oras,tikras ruduo.. kazin dar atsils Man kitam savaitgaliui cornwaly irgi tik +18 rodo.. na bet tikiuosi be lietaus..
Nenorit sestad ryte kur kavos Romforde pagert?
Laba,
Filmas buvo labai fainas, rekomenduoju. Grynai moteriškas, daug vietų susigraudinti Aš pirmos dalies nemačius, dabar žiūrėti gal jau ir be ryšio.
Pas mus irgi lyja ir smarkiai. Nu, gal neužpils kaip Lietuvoje.
Heida, o šuniukas veisimui skirtas? Pas jus, su dokumentais, iš veislyno, kaip supratau
Londone jau keli metai yra uždėtas draudimas, stovėti įjungta auto. Galima paskambinti į policiją, pranešti nr ir gaus baudą.
Giega, as uz TB dirbs?
QUOTE(*nova* @ 2018 08 16, 11:38)
Giega, as uz TB dirbs?
Aga,dirbs..TAi davai susitinkam ryte papusryciaut Romforde O iki sestad ryto gal ir dar kuri prisijungs
Na ka,po darbu Kol dirbau,tol lijo,tik baigiau darbus,baiges ir lietus BAtai slapi,striuke slapia
Man atrodo labai sudėtinga atsikelti į mytą savaitgaliui
QUOTE(Limcamca @ 2018 08 16, 16:50)
<p>Man atrodo labai sudėtinga atsikelti į mytą savaitgaliui </p>
Mes pakeitem rezima Mazoji eina apie 21h nakciai miegot,mb keltis i darba 5 ryto,tai irgi 22jau lovij buna..As irgi guluosi panasiu metu,keliuosi truputi po 6, tai savaitgali pamiegi iki 8h ir uztenka
Anūkė pas jus?
O, kelintą ir kur jūs pusryčiausite? Aš keltis tai labai tingiu, tiesą pasakius, bet labai pasiilgau susitikti.
Lygtai sakiau,kad atsikrauste pas mus gyvent..Jie nuomavos konsulini buteli ir seiminikui kazkokios problemos iskilo,turejo atlaisvint..Grynai per 2 dienas viska susiveze...Zada ieskotis,bet jauciu nelabai skubes Pajuto,kad gerai pas mus,kad vaika gali bet kada palikt VA ir dabar patys i kina isleke,o mums zaist su anuke O siandien labai pikta..Trecias dantukas lenda,skauda..
Nova,kada mes susitiksim?Kokia 10?O pusryciaut galima bet kur GAl Costoj,gal T.G.Ifriday?O gal dar kokioj
Nova,kada mes susitiksim?Kokia 10?O pusryciaut galima bet kur GAl Costoj,gal T.G.Ifriday?O gal dar kokioj
Ar TGI Fridays duoda pusrycius?
Uzsisakom burgeri ir bus vietoj sumustinio
Papildyta:
Frankie & Bannys pusrycius duoda Ten galima eit
Papildyta:
Frankie & Bannys pusrycius duoda Ten galima eit
Giega, 10 man tinka, nors galetume ir anksciau einam kur tu nori, nes as tik kavos gersiu. Gi visdar kudinuos
Blogai,jei nieko nevalgai Ar zinai,kad turi valgyt kas 2-3h Kuo dazniau valgai,tuo lengviau svoris krenta...Aisku tik valgyt lengvus patiekalus reikia