Aha,maciau,kas Kaune dares..Sese be elektros sedejo..O uzpyle ne tik zemutinius..MAtet,kaip Mega skendo..Vienoj vietoj per stoga,kitoj per kanalizacija vanduo pyles...Sesuo sake, dar gyvenime tokios stiprios liuties nemate..
Nieko sau liutis o siandien Italijoj tiltas siugriuvo
Viadukas? vakar jis sugriuvo.. Vakar ir teriristinis i Westminsteri ivaziavimas buvo,3 suzeisti.. kazkokia nekokua diena vakar buvo..
Laba,
Nu va, gerai, kad gerai pravažiavot Heida. Kartais kai paskaitau kiek šuniukų ar kačiukų uždaro, tai baisu pasirodo. Gal būna dokumentai ar skiepai netvarkingi. Ar jau išsirinkot draudimą?
Girdėjau vakar apie Westminsterį, ir apie tiltą. Mano gi draugė italė iš Genoa yra, ir šiuo metu ten atostogauja. Sakė, mes visi žinojom, kad jis kažkada grius, nes buvo problematiškas, ant jo visada buvo daug eismo, ir važiuodavo fūros ir kt sunkios auto. Jie, vietiniai, sakė stengėsi važiuoti kitu maršrutu, aplenkti tiltą, nes jis jau visiems buvo toks "ant ribos". Va, vakar ir įvyko tragedija.
Eisiu vakar į Mamma Mia su dukterėčia
Mamma Mia , mano su mazaja mylimiausias, tiesa kolkas tik per telika matem, kokiu 30 kartu vis planuojam eit.
Draudima kaip tik renkuosi, bet man ten tamsus miskas, net nesuprantu kokios rusies man jo reikia, na suprantu kad tik nuo nelaimingu atsitikimu netinka, bet kad ir be sito kelios dar rusys yra, zodziu skaitau skaitau ir vistiek nieko nesuprantu. Vakar tai isvis mano suni konsultante apvadino misrunu po to dukra paziurejo jog tikrai neregistruota si veisle UK.
NA ka,jau namie po darbu KAifuoju,kol mokyklom atostogos Nes dazniausiai 16h prasideda trafikai,o ir ryte viskas uzsikise buna..GAila,kad tos atostogos labai trumpos
Giega, kiek mokat uz namo draudima? Ir kas draudzia? Reikia jau testis ar ieskot kito.
Nedraustas katinas musu. Buvo apdraustas 6 men. O paskui ir nedraudem.
Ne, nu musu namas tikrai medum pateptas. Stoja kas netingi, ir burbina po langais. Dabar va vienas stovi jau geras 5 min, variklis dyzelis ijungtas, burzgia ant visos gatves, o vairuotojas sedi ir tel minko. Nu negi taip sunku ta varikli isjungt?
MAno katinas is vis nedraustas.Dar pora kartu veziau i privacia vet klinika.Viena karta 160£ uz kojos tinima..Kazkokia infekcija buvo..Antra karta panasiai mokejau ir nerado kas daros..Katina per prievarta svirkstu kefyru girdziau,taip isgelbejau jam gyvybe..Nuo 6kg iki 3kg svori numete..Jokie antibai neveike,jokie ju maisteliai...Kai paprase 300£ uz tai,kad migdytu ir tirtu zarnyna,MB net nepaliko..Nuvezem i PDSA,ten iskart pasake-po dantim pulinys,sitrauke,paaukojom 20£ ir katinas sveikutelis
Bet jei butu veislinis katinas/suo,tai drausciau...
O tai svetimi stovi ir birbina?Musu gana rami gatvele...Bet parkingas dideja su kiekviena diena Vien musu 4 masinos,kaimynu 3,kitu 2,is priesais 3...TAi nemazai kas pasidare tuos ivaziavimus prie namo,o kitu-ten gelynai ir tas 3 masinas ant gatves stato..Ir tenka laviruot tarp masinu..
Viena diena einam,masinos taip vienu ratu ant saligatvio sustatytos,gaunas,kad turi per gatve eit...MB sako-tuoj konsulams paskambinsiu,kad baudas sudetu,nes masina turi stovet ant gatves,negalima taip lipt ant saligatvio musu gatvej...O as ir sakau-paziurek i savo,ji lygiai taip pat stovi Nes jei sustatytu normaliia ant gatves,tai is vis nepravaziuotum...
As tai drausiu savo suni butinai, blyn toks judrus, sokineja nuo lovu, jau ir laiptais isidrasino lakstyt, o kojytes jo tokios ploniuciukes, kauliukai kaip dratukes, suluztu tai neissimoketume, o dar ir liga kokia gali susirgt. Tik bijau apdraust kokiu netinkamu, pinigus mokesiu, o kai prireiks, bus- ponia jus nuo to neturit draudimo
Heida, o ka darysit kai suniukiui ateis ieskosit sirdies drauges
Pas mus su masinom ta pati padetis gatveje. Vienu kaimynu 4 vaikai, visi su masinom. Kitu ir suauge. Anksciau gatvej sokius galima daryt buvo, dabar jau kaimynams, kuriu ivaziavimas siauresni, isvaziuot i gatve sunku buna. Visi plysiai uzkisti buna.Chigonai nama issinuomave, tai kiemas uzstatytas darbiniais vanais, ir ant gatves ju 2 masinos stovi.
Pas mus ivaziavimas platus, tai vat ir patogu stot. Stot ir byrbint po langais. Svetimi stoja. Deliveriu pasiklyde vairuotojai
Taip gerai butu susisukus ant sofkes tupet ir kava pliurpint