Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

LAbukas

Nu jo...PAlepino katinus...Man gerai,namie visada kazkas buna,tai paseria katina mirksiukas.gif Nezinau,kaip jis elgtusi,jei isveztume pas ka nors pabut g.gif

QUOTE(*nova* @ 2018 08 10, 17:50)
Klausykit, kur musu pusej galima pakeist masinos tepalus? Tomas  Romforde nedirba.

MB dabar cia viska tvarkos mirksiukas.gif Fery Lane
https://www.yell.com...ainham-7516354/
Atsakyti
Giega dekui 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas...

Limcamca,kaip suprantu buvai palikus maistą kuriuo šeri paprastai. Nesuprantu,kodel žmones kartais galvoja ,kad supranta geriau nei tu...

Aš vakar nusipirkau bilietus į lt...

Gal kuri dairotės naujos auto,saviske į marčias išleidžiu..

Graži diena nusimato,ką planuojat?

Atsakyti
Labas rytas

Patranka, kodel i marcias leidi? Kokia ji pas tave? MB draugas ziurisi, nezinau kokia konkreciai noretu, bet galeciau pasiulyti mirksiukas.gif
Kada i LT skrendi?
Atsakyti
Labukas

Aha,Patranka,juk nesenai pirkai masiniika..

Mb uzsisake kazkokius slenkscius masinai. Ateina 2 didziausios dezes. Na suprantan,kad vienas slenkstis vienoj dezej,kitas kitoj.. Atidaro,o ten kiekvienoj jau po du slenkscius biggrin.gif Paskambino siuntejui,nu sako ir turekis abu,jei jau susimaisem biggrin.gif
Atsakyti

Nova,nereikalinga ji man,nes lt būsiu ilgai,plius noriu gryzus džipą žiūrėti...

HYUNDAI i40  (SE NAV  CRDI BLUE  driv) dyzelis 2016 galo,garantija dar trys metai,pravažiavus 25 000,o aš noriu HYUNDAI TUCSON... :wub: 

Išskrendu kita šeštadienį...

Atsakyti

Giega,pirkau prieš metus...

Atsakyti

Priedas  C0CE7133-F648-4B35-93A5-C9E9826A2A2D.jpeg   99,38KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  B310709F-CFB0-49BC-8BFB-5F123F07EDE8.jpeg   33,24KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Mes tokia turejom bigsmile.gif labai gera masina, MB gaila buvo ja darbui naudot - pardave po poros metu mirksiukas.gif
Atsakyti

Mes tokia turejom bigsmile.giflabai gera masina, MB gaila buvo ja darbui naudot - pardave po poros metu mirksiukas.gif

Ne mašina, žvėris visom prasmėm ...patogi taupi lengva,Super ...

Atsakyti

Laba, 

Atsigavusi gamta po dviejų dienų lietaus. Gaivumas toks parke. Va, vėl gali kaitinti, neprieštarauju. 

Pamenu Mrs Patranka mašiniuką. Ilgam į LT išvyksti? Atostogos? 

Katino oda lyg atsigauna, bet plaukai toje vietoje jaučiu, nebeataugs. Na, keista buvo mano prižiūrėtoja, nors draugė gera. Vaikas savo pelių irgi nebepaima ant rankų, kažkokios agresyvios pasidarė. Chm.. 

Kokie planai savaitgaliui?

Atsakyti

Limcamca,planuoju 2/3 mėnesius,gal ilgiau...pagal situaciją...

Planu jokių,masina išplauta,žolė nukirpta...iki tesko gal,ko nors skanaus,nors ir pilna daug ko,bet gal ką dar rasiu :D 

Atsakyti