Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Kuom uzsiemus Isella? Kaip merginos tavo?

Atsakyti

Sveikos,

Prikibo zarazos prie manęs :unsure:  akių uždegimas, tada peršalimas.. o dabar baiginėjasi peršalimas, bet pilvo apačią maudžia jau 4-ta diena...pradžioj galvojau - niekis (pašalau kojas kur), bet jau vakar skausmas į nugarą nueina. Nestiprus tas skausmas, maudimas toks.. kitų simptomų nėr jokių...nu kažkokia mistika. GP tik penktad priims. Ketvirtadienį visai dienai išvarau fotkini vestuvių už Londono...nu taip bijau kad nepablogėtų :unsure:

Giega, aš dieninius lęšius nešioju.

Mano vaikai snargliavosi ir kosėjo, o vyresnėlei buvo paikilusi temperatūra bet tik vieną dieną. Reikia tikėtis kad daugiau niekas nekibs.

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2017 01 31, 14:14)
<p>Sveikos,
</p><p></p><p>Prikibo zarazos prie manęs unsure.gif  akių uždegimas, tada peršalimas.. o dabar baiginėjasi peršalimas, bet pilvo apačią maudžia jau 4-ta diena...pradžioj galvojau - niekis (pašalau kojas kur), bet jau vakar skausmas į nugarą nueina. Nestiprus tas skausmas, maudimas toks.. kitų simptomų nėr jokių...nu kažkokia mistika. GP tik penktad priims. Ketvirtadienį visai dienai išvarau fotkini vestuvių už Londono...nu taip bijau kad nepablogėtų unsure.gif
</p><p></p><p><strong>Giega</strong>, aš dieninius lęšius nešioju.
</p><p></p><p>Mano vaikai snargliavosi ir kosėjo, o vyresnėlei buvo paikilusi temperatūra bet tik vieną dieną. Reikia tikėtis kad daugiau niekas nekibs.
</p>

Nu bet tau kazkaip sitie metai vis visokios ligos kabinasi.Kazkaip stiprink imuniteta.
As tai lesiu is viso karta kita galiu isikisti.O dar kaip kisu tai taip akis nutampau kad isburksta kaip pas varle.Kokius panos lesius nesiojat?Nes turiu tuos Daily bet man jie ziauriai prie pirstu limpa.Kiek ikisu,tiek atgal isvelku as juos sumaitotus. biggrin.gif Dar su kaire akim lengviau,bet su desine tai ziauru buna.
Kaip ta mano mergyte elgesi?Ar isejo kas nors?
Sveikos visos.
Siandien mano mylimiausia diena-atlyginimu diena.Visiems apskaiciuoju ir suvedzioju.Ir saves nepamirstu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 31 sausio 2017 - 14:37

Labas.

Jau kaip vaizdziai Elija aprase lesiu isidejima  :laugh:  gerai kad man ju nereikia, nors nedaziebiu neblogai, bet kas gi akiu nueis pasitikrint uz mane.

Atsakyti

I.Elija aš naudoju ACUVUE MOIST dieninius lęšius. Jo įsidėti juos tikrai sunkiau. Jau aš tiek metų dėviu, kaip ir įprastusi esu, bet va būna tai užsilenkia lęšis kol prie akies artinu, tai neatlimpa nuo piršo ir nepriglunda prie akies...dar gal priklauso ar skubu ar ne, nes kuo labiau skubi, tuo ilgiau užtunki kaip taisyklė.

Fotosesija neblogai pavyko, modeliukė šaunuolė, nebijojo pelėdos. Tik truputį, bet sakyčiau taip "sveikai". Ir darbuotoja sakė kad ji vienas iš drąsesnių vaikų. Norėjosi gal daugiau kažkokio meno išlaužti, tikėjausi kad galima tą pelėdą priversti paplasnoti, sparnus jai pakelti kažkaip... aš mintyse sau visokių įdomių foto prisipiešau, bet pelėda tupėjo kaip kokia skulptūra, tik galva sukinėjo, akis vartė ir tiek žinių :B

Atsakyti

Panos o UK yra koks nors skubus ginekologijos padalinys? Ar reikia eiti į bendrą eilę ligoninėj? Tas maudimas man toks labai nefainas, ir pulsuoja, lyg kokie sąrėmiai būtų. Aš esu vaistų nuo skausmo išgėrusi tai kaip ir nelabai ką jaučiu, bet tą pulsavimą vis tiek jaučiu. Nueina link kirkšnių ir į strėnas. Galvoju gal čia su gimda kažkas negerai? prisimąsčiau apie visokius negimdinius nėštumus, nors geriu KT...bet ką čia žinosi šiais laikais. Kad tik naktį neužeitų kažkas baisiau tai galvoju iš kart pasiklausinėsiu kas prie ko.

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2017 01 31, 15:40)
<p>Labas.</p><p>Jau kaip vaizdziai Elija aprase lesiu isidejima  laugh.gif  gerai kad man ju nereikia, nors nedaziebiu neblogai, bet kas gi akiu nueis pasitikrint uz mane.</p>

Nu tai kad man tas lindziu dejimas kaip koks seimos susiburimas gaunasi.Vyras pastato laikrodi valandai anksciau,dukra stovi su antielerginiais ir drekinanciais buteliukais ir vatos tamponais.Paskui buna nesiojamas veidrodis kur sviesiau ir jo laikymas.Zodziu visi zino kad motka lindzes dedasi.O idomiausia dalis buna kaip imontuoju viena o kita nesigauna.Tada vyras lekia su kava.Dukra lasina i akis ir atplesineja n-taji pakuti su linze ir laiko man blakstienas .O as ant nematuskiu taikau ja montuoti.Zodziu su linzem buvau gal 6 kartus per gyvenima.😀
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gavau velniu, tai ateinu rasyti hihihi.gif
Uzsisakeme pagaliau atostogas, tai debar tik tuom ir gyvenu ploja.gif jau 100metu niekur nebuve... visos musu atostogos LT baigiasi unsure.gif kad tik silta butu, nes as tai tokia nelaimele ant oru, net Ibizoj man 4 dienas pralijo doh.gif

Gotte jeigu negimdyvinis nestumas, tai manau turetum bent 5-6 savaites nescia but :galvoju: Man praeita karta labai skaudejo nugara su slapimo pusles uzdegimu, taip tikrai nefainai... As manau eiciau i privacia, kad ir pas tuos pacius lietuvius, nes apie atskira ginekologini nieko nesu girdejusi - bendra eile A&E ir vsio 4u.gif Sveik 4u.gif

QUOTE(Limcamca @ 2017 01 30, 12:24)
<p>Matai mes ne SE, tai ten labai paprasta deklaruot. Musu buhaltere labai brangi, tai tik uz skaiciuku sukelima i formas, man labai gaila moket tokius pinigus. </p>

O tai kam jums tada deklaruoti jeigu jus ne Self EMployed? PAYE nereikia juk jokiu deklaraciju unsure.gif Negasdink biggrin.gif

Nusprendeme kad reikia ieskoti masinos seimynines. Issirinkom Volvo XC90, nu bet kainos ju jau tokios nedraugiskos... doh.gif buvom nuziureje Audi Q7 bet kiek pasnekejom visi keike... o jau vos nestovejom ir pinigus mokejom....
Tai pasakokit dabar - kokias masons vairuojat ir kurios pasiteisino? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2017 01 31, 16:37)
<p>Panos o UK yra koks nors skubus ginekologijos padalinys? Ar reikia eiti į bendrą eilę ligoninėj? Tas maudimas man toks labai nefainas, ir pulsuoja, lyg kokie sąrėmiai būtų. Aš esu vaistų nuo skausmo išgėrusi tai kaip ir nelabai ką jaučiu, bet tą pulsavimą vis tiek jaučiu. Nueina link kirkšnių ir į strėnas. Galvoju gal čia su gimda kažkas negerai? prisimąsčiau apie visokius negimdinius nėštumus, nors geriu KT...bet ką čia žinosi šiais laikais. Kad tik naktį neužeitų kažkas baisiau tai galvoju iš kart pasiklausinėsiu kas prie ko.
</p>

Lietuviu klinikoj Palmers Greene ziuri su echoskopu.Bent jau anksciau ziuredavo.Pasiskambink jiems.
Papildyta:
QUOTE(Lotuliuke @ 2017 01 31, 17:15)
Sveikos  4u.gif  Gavau velniu, tai ateinu rasyti hihihi.gif
Uzsisakeme pagaliau atostogas, tai debar tik tuom ir gyvenu  ploja.gif  jau 100metu niekur nebuve... visos musu atostogos LT baigiasi  unsure.gif  kad tik silta butu, nes as tai tokia nelaimele ant oru, net Ibizoj man 4 dienas pralijo doh.gif

Gotte jeigu negimdyvinis nestumas, tai manau turetum bent 5-6 savaites nescia but :galvoju: Man praeita karta labai skaudejo nugara su slapimo pusles uzdegimu, taip tikrai nefainai... As manau eiciau i privacia, kad ir pas tuos pacius lietuvius, nes apie atskira ginekologini nieko nesu girdejusi - bendra eile A&E ir vsio  4u.gif Sveik  4u.gif
O tai kam jums tada deklaruoti jeigu jus ne Self EMployed?  PAYE nereikia juk jokiu deklaraciju  unsure.gif Negasdink  biggrin.gif

Nusprendeme kad reikia ieskoti masinos seimynines. Issirinkom Volvo XC90, nu bet kainos ju jau tokios nedraugiskos... doh.gif buvom nuziureje Audi Q7 bet kiek pasnekejom visi keike... o jau vos nestovejom ir pinigus mokejom....
Tai pasakokit dabar - kokias masons vairuojat ir kurios pasiteisino?  ax.gif

Nu mes kaip tik sita ir vairuojam.Emem senesne,bet su mazu pravaziavimu.Mokejom 5500.Esam patenkinti,tik.....mieste daug srebia,o autostradoj viskas normaliai.
Atsakyti
LAbukas

O as su linzem jau kokia 20metu,isidedu be jokiu veidrodziu mirksiukas.gif Nu nelimpa ir prie pirstu(tfu tfu tfu,kad neprisisneket biggrin.gif )PAsiziuri,kad linze kaip bliudukas butu,o ne kaip lekstute ir vsio,be jokio vargo mirksiukas.gif

Gotte 4u.gif O tuose WAkl in nebuna ginekologo g.gif

Musu seimynine masina-Ford Galaxy-7viete,didele,viskas telpa mirksiukas.gif GAl nelabai prestizine,bet uz tai neisbrangiuju mirksiukas.gif
Atsakyti

Matysiu kas čia bus jei ką gal tikrai pas lietuvius nueisiu, nors lietuvių kliniką labai keikia, dar šiandien skaičiau FB nepatenkintos moteriškės komentarą.

I.Elija, tai tu jei lynzes kelis sykius dėjausi tai nenuostabu kad šitiek laiko tau užtrunka :D . Aš kai pirmus kartus dėdavaus tai irgi pusvalandžiu anksčiau į darbą keldavausi.

Lotuliuke, kur atostogas užsibookinot?

Apie mašinas pasisakysiu. Mes esam hondininkai, šiuo metu važinėjam su 11-ta honda mūsų bendram gyvenime :D jei rinktis šeimyninę, tai maniškis nedvejojęs jamtų Hondą Odyssey.

Atsakyti
O mes nusipirkom bilietus i koncerta-80 legendos mirksiukas.gif
http://www.theo2.co....s-disco-legends

DAbar greit bus T.Andersas,bet eisim tik i sita..
Atsakyti