Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Giega,per tokius karščius aš ir kieme miegojau...senstu,neperneša mano kuras tokiu kaitru..

Duris aš visada rakinu,nu va taip gavosi..

Atsakyti
Sveikos

Patranka, nu tikrai kad i namus neilindo blink.gif nu nachiort tokie sveciai blink.gif

Kaip laikas greit bega. Ryt metai kai tevukas mire. Tiek nera nuotaikos unsure.gif
Atsakyti

Uzjauciu Mrs Patranka. Nesmagu ir isgasdina tokie dalykai. 

Nova  :4u:​ AR skrisi metinems i LT?

Atsakyti

Laba, 

Net nustebau šiandien prabudusi, lietus lyja. Ir, turiu pasakyti, visai neįdomu. Iš karto klausimas, ką vaikams veikt  :hmm:​ 

Atsakyti
Tikrai,kad gali lyt tiktai naktim biggrin.gif Striuke slapia,batai spali,masinoj bala-tiek vandens su batais prisinesu biggrin.gif

Limcamca,o i kina nemegejai eit?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 08 08, 09:26)
<p>Uzjauciu Mrs Patranka. Nesmagu ir isgasdina tokie dalykai. </p><p></p><p>Nova  4u.gif​ AR skrisi metinems i LT?</p>

Nea ant metiniu neskrendam. Rugseji sav praleisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
LAbukas

Nu bet tikrai neidomu..KAi vaikams i mokyklas reikia,tai spigina karstis,kai jau pilnos atostogos-lietus prasideda..Gerai dar kad 1-2d,o ne savaitem tas lietus..
Mes per bank Holiday i Cornvala vaziuosim,tai irgi meldziu geru oru...Vienais metais buvom,tai karsta buvo,o paskui 2x jau nelabai su orais pasiseke..Viena karta tik vienas baltas kelnias isimeciau,plona megztuka,tai buvo mano silciausi rubai,o ten vos +16 blink.gif

Atsakyti

Laba,

Kada sekančios bank holiday? 

Mėgsta vaikai filmus. Nors mes dažnai ir namie pasidarom, jiems kažkaip jaukiau gaunasi, ant sofkės. Mano vyras turi programėlę, per kurią gali pasijungti ir žiūrėti naujausias laidas, filmus, kurių dar nerodo viešai. 

Kol mes atostogavom mano kates prižiūrėjo draugė. Pašėrė Whiskas  :oh:  :mad2:  :mad2: Ir, dabar žiūriu atsivėrė žaizda katinui, labai laižosi. Niežti matyt. Ot, pagalbininkė  :oh:​ 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Limcamca, o tai is kur ji gavo to maisto? Pati pirko ir sere kates? Vargsiukas katinas unsure.gif
Rugpjucio 27 mirksiukas.gif

Vakar kirpausi pas nauja kirpeja. Nu patenkinta visai. Kas gerai kad netoli darbo mirksiukas.gif

Giega, kaip darbe, susitvarke sistemos, geriau dirbt?
Atsakyti

Taip, pirko pati. Ir dar kažkokias š lazdeles iš Lidl. Nu tipo, kad palepinti katiną. 

Palepinimui pas mane jie gauna šlapio maisto arba žalios mėsos. Tokio š.. kaip whiskas išvis katėms neduodu. Nežinau ar būtent į tai sureagavo, bet po priežiūros labai stresuoja katinas. 

Visai vėsu lauke. Galvojam į kokį parką pavažiuoti, kur įdomu. 

Atsakyti
Man net pikta skaityt. Kaip galejo tokia mintis net saut i galva? "Lepint" svetimus gyvunus? Nezinau kai jusu katinas, bet musiskis ilgai po stresu pareina i save unsure.gif vien del jo ir negalim kartu i LT ilgesniam laikui vaziuot. Pradeda tuoj pat draskytis unsure.gif
Ka darysit? Vesit pas vet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 10 rugpjūčio 2018 - 12:52
Klausykit, kur musu pusej galima pakeist masinos tepalus? Tomas Romforde nedirba.
Atsakyti