Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

O jėtau, svorį ir man reikia mesti. Dabar daug dirbsiu, gal pats nukris, nereiks vargti  :D 

Šiaip dabar galvoju, kažin ar nuo dviračių svoris krenta. Greičiau raumenys ant kojų auga. 

Atsakyti
Nova,2 sav eijo..

Dviraciai-kardio.Tik aisku vazinet reikia daznai,o ne karta i menesi biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Giega, ilgokai teises ejo. Nu bet dabar 10 metu ramu mirksiukas.gif
Stengiuos vazineti nors savaitgaliais rolleyes.gif po darbo tai jau nea. MB svoris krenta ant akiu. Vazineja kiekviena diena, daug vaiksto, maista prisiziuri. O as ir kiaules nevalgau ir darzoviu, salotu, vaisiu tikrai daug valgau, bet rezultatu nea unsure.gif

Atsakyti

Laba,

Nova, 

O jis kazko atsisake maiste? Pvz ko? 

Atsakyti
Labukas

Eilinis bardakas darbe.. linija nedirba,visi vaikatineja.. kada baigsim,bb zino..

Valgyt galima viska,tik paderint reikia mirksiukas.gif Na ir aisku pirciju dydis.. Pvz vaisius pirmoj dienos pusej,nez cukrus.. Net jei vaisiuose gliukize,atseit sveikiau,bet jei jos neisnaudoji,tai ji virsta i cukru..

Turejau kelis kiaulienos kepsniukus,nu skanus,bet nebesivalgo biggrin.gif
Atsakyti

Giega, cia pas jus viskas taip pagedo, po to kai su DPD susijunget ar kaip?

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 08 07, 09:24)
<p>Giega, cia pas jus viskas taip pagedo, po to kai su DPD susijunget ar kaip?</p>

Nezinau kaipcia buvo,kol dar cianedirbau.. bet dabar per 3men jau 3x sugedus buvo.. va jau paleido,bet vis tiek bardakas,nes dabar puse rankom iskrauta,tai nezinai kuriam gale..Nebesinervuoju biggrin.gif
Atsakyti

Na taip, neverta nervuotis del to, ko pakeisti negali. 

Panos, klausykit. Man toks jausmas, kad ant manes vienos uzsisedo. Mes pastoviai, kas puse metu gaunam laiskus registruotis balsuoti. Nors esam uzsiregistrave daugiau nei 10 metu, niekas nesikeicia. Bet, jie siuncia ir siuncia atnaujinti duomenis. Jus ka nors gaunat?

Atsakyti
Gaunam ir mes. Vakaip tik praeita sav atejo laiskas.
Atsakyti
Gavom ir mes. As issiunciau atgal ana savaite.

Giega, nu bet tikrai nekas su tokiais darbais 4u.gif

Atsakyti

Labas rytas.....

Mane apvogė šiąnakt...laiku išgirdau kad kieme vaiksto kazkas....spėjau duris užrakinti,gerai kad į namą ne įsliūkino ..tai pavogė radija Makitos iš kiemo ir prailgintuva..ot padliugos,pikta esu..suku galva ,kas kaip,nes mano kiemas apsuptas kitu kiemu ...

Atsakyti
Ogo,Patranka 4u.gif
O tai jus miegat atrakintom durim? Mes purmam aukste signalizacija jungiam..
Atsakyti