TAi ir teks KAzka veikt-per karsta...
TAi ir teks KAzka veikt-per karsta...
Dar zinai gali kokias virtuves spinteles sveist.
Oi ne ne Eisiu va grindis prasiurbt,nes prisinesa visokiu zoliu is kiemelio ir tingesiu
Dar zinai gali kokias virtuves spinteles sveist.
Pats geriausias pasiulymas 😂😂😂
Aha, pasiulymas tikrai superinis
Ir mes i LT skrisim su rynair. Tikiuose nesustreikuos tom dienom
GArinu kotletus tam garu puode Greit ant keptuves apkepini,kad grazesni butu ir paskui ant garu-minkstuteliai,skanuteliai gaunas
Laba,
Atsikėliau užtinusi. Taaaip karšta miegot buvo. Vaikai tai išvis, ant žemės gulėsi, kad kiek vėsiau būtų.
Vakarais taip norisi ilgai kieme pasėdėti, bet uodai siaubingai puola. Ir mane vieną.
Heida, jūs per booking sakėtės viešbutį? Kas turit booking nuolaidos nuorodą? Man labai reikia. Gausim abi pinigų.
As dienai uzdarau visus langus,uztraukiu uzuolaidas,taip neprisyla labai...Nakciai atsidarau langa,vakare jau ir ventiliatoriu isijungiau..Tai kazkaip nekarsta miegot buvo..O mano miegamo langai tiesiai i saule visa diena buna..
Lygtai MB turi bookingo nuolaida..Bet dabar miega po naktines..Atsikels,paklausiu.
Ir mes uztraukiam uzuolaidas dienai. Ir miegam su ijungtu ventiliatorium. Kai darem remonta, galvojom nukabint ji, nu bet gerai kad to nepadarem keptume dabar naktim
Laba, o as paskutine nakti dirbu ir atostogos rytoj smutkes susipakuojam ir penktadieni anksti ryte islekiam, oj laukiu
Bet karscius tai rodo ir toliau, rasiu gryzusi visas geles pamirusias kieme, na bet ka dabar su jom
41959acfa94460b6314f66eb57ccfaa8--free-time-good-morning.jpg 19,37KB 0 Parsiųsta kartų
Labas rytas, atnesu jums ankstyvos kavos, tiesiai i lova.