Ir as myliu siluma, bet sitos vasaros karstis virsina visa mano meile sunku traukiniais vazineti. Vakar lyg ir negera pradejo darytis kai namo vaziavau. Islipau visa drebedama, slapia kaip po duso.
Lietaus dar musu puseje dar nesimato
Traukiniuose tai jo, karšta ir sunku.
Paskutinė mokslų savaitė. Prasidės atostogos. Ėch
Nebus zakon podlasti-prasides atostogos ir baigsis karsciai Nors lygtai iki rugpjucio vidurio dar tokius orus zada
MAn naktu vesesniu noretus...
O traukiniuose isivaizduoju kaip karsta..Ten ir siaip ventiliacija nekokia,o dar tiek zmoniu...Vakar sveciu atvaziavo,o dar per pati pika bande isest i metro,tai sake tik i 3 siiap taip ilipo..
Giega is LT sveciu turit mes rugseji turesim. Sunenas savaitei atvaziuoja.
Man jau ir dienu vesesniu noretusi bet dulkiu kiek lauke, atrodo nera jau gryno oro kvepuot. Net traukiniuose kvapas toks idomus, jau kelinta diena. Toks deganciu dulkiu kvapas
Heida, atostogauji jau
Limcamca, tai ar uzgaudei bilietus pigesnius i LT ?
Tai gi laukai dege rytu Londone,va tau ir kvapas degesiu.
Laba,
Man žinokit ne per karšta. Tik viena vieta kur sunku, tai futbolo laukai. Bet, geriu daug vandens, plonai apsirengiu ir išgyvenu. Gamtai lietaus reikia, bet dar tegul ne šiandien. Mano kilimai ir patalynė lauke
Aha, Wantstead flat degė žolė, nors mums nesijautė nieko.
Nova, nea nėra pigių bilietų. Kaina 800 svarų, jau skaitau, brangu. Dabar iki 900 pakilo.
Siaip tai jo...KAineles geros..
Sveikos,. na vasarele siemet labai neangliska, viskas butu neblogai, bet darbe labai karsta, jei nekruti, tai nieko, bet tik pajudek, prakaitas upeliais teka.
Nova, dar neatostogauju, nuo 27 dienos pradesiu, vaikai dar ir tie paskutines dienas eina i mokykla, mazoji vakar isleistuviu vakareli turejo, o penktadieni leaving assembly, galvoju eit ar ne, zinau kad asaru nesulaikysiu, tai svarstau, gal visai nereik man to vieso asarojimo
Heida, tai kitus mokslo metus mazoji kitoj mokykloj prades? Turit vieta? Per visas atostogas LT busit? As jau galvojau kad atostogauji
Limcamca, o jus bilietu is anksto nepirkot? Dabar tai jo, kazin ar gausit pigius bilietus. Dar vienam zmogui tai gal dar ir uzgaudytum, bet seimynai visai
Skaitet kokias isdaigas orai krecia. Mini cunamio banga 1.5 m paplove majorka. Plauke viesbuciai, restoranai. Apie aukas - nezinau, nedaskaiciau iki galo. Cia ir del oro neramu
Jo, jau turim vieta vidurinej, eis i ta pacia mokykla kaip ir vyresnioji, patinka man ta mokykla. O atostogu, tai kiek gi ten yra, dabar iseinu 18 dienu, tai visas LT ir praleisim, jau laukiu negaliu sulaukt
Panos liks gal LT iki mokslu metu pradzios?
Laba,
Ne, Giega dabar mums bus metines. Ta pacia diena vyro puse organizuoja dideli gimines susitikima. Nezinau kaip cia pavyks per visa LT pravaziuoti. Rugpjucio viduryje brolio gimtadienis, rugsejo pradzioje brolio vestuves. Bet, kazin ar situose sudalyvausim.
Is anksto bilietu deja, nepirkom. Heida, o jus su auto ar lektuvu?
Vot, atostogu LT visai nelaukiu. Mielai kur nors kitur vaziuociau/skrisciau.
Heida, as tai einu i visus atsisveikinimo renginius. Vakar buvo presentation, tai buvo galima oficialiai paverkt