Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

LAbukas

QUOTE(Limcamca @ 2018 07 09, 10:38)
<p>Laba,</p><p></p><p>Apženijom vieną vaiką.

Grįžti labai vėlavom, nes paukštis įskrido į variklį   doh.gif 

>Aš jau nebesusigaudau kiek mašinų pas Giegą  biggrin.gif Sveikinu su pirkiniu  4u.gif Gražus mašiniukas. Mes gi, irgi su nauja važinėjam, automatine. Man irgi naujiena, bet dabar jau taip įpratau, kad uch.. labai patinka. </p>

Vestuves visada linksma mirksiukas.gif KAda dabar sekancios?

Oho,o tai skrendant ten jis iskrido ar dar nepakilus?Kiek laiko uzlaike?Siaip jei virs 3h,tai kompensacija priklauso mirksiukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif GAlaxy pardavem.Liko mano senas C-maxas,su juo MB i darba vazineja..Lexus-iseigine biggrin.gif As vazineju su darbiniu kabluku ir dar Ford tranzita turim,bet pardavinejam..Kai ieskojom pirkt,tai arba kainos kosmines,arba nubelsti visiskai..O dabar bandom parduot,idojom skelbima ir dar niekas nepaskambino...

O kokia jus isigijot?Pas jus gi irgi neviena masina ar ne?

KArsta...Dar kad diena karsta tai man nieko...VA nakti noris tos vesumos,noris atsigaut...
Atsakyti

Laba, 

Šiandien nieko nebekaršta, galėtų net būti šilčiau. Vienas vaikas į ekskursiją išvažiavo, kitas eis su kanoja plaukyti, būtų smagiau, jei būtų šilčiau. 

Mes CMaxą pardavėm, dabar Volvo S60 pirkom. Lengvoji pas mus tik viena auto. Daugiau kažkaip ir nereikia. 

Nežinau kada paukštis įskrido. Lipant į lėktuvą, mano vyras matė, kaip apžiūri variklį ir sako, pamatysi, bus įskridęs paukštis. Na, jis labai išmano lėktuvus. Jo hobi. Nu, ir akurat, susodino ir nekylam. Laksto, laksto tie mechanikai. Paskui ir pranešė. Tada laukėm kol sutvarkys, tada laukėm kol virš Vokietijos atsilaisvins kelias, tada kol Stanstede atlaisvins aikštelę. Labai aukštai skridom, net nosis užgulę buvo. O, kompensacija nepriklauso dėl paukščių. Panaikino EU tvarką. 

Ei, ar žiūrėsit lėktuvus?

Atsakyti
Ir kaip jums ta Volvo? Vienas is variantu buvo Volvo 60, bet pirmiau Lexuse pasedejom ir Volvo jau labai nublanko pagal ja biggrin.gif

Specialiai neziurejau,net nezinojau,bet maciau kelus kart.. Biski taip nejauku,kai nezinai,kad jie cia turi skraidyt ir pralekua virs galvos 20 naikintuvu..
Atsakyti
Sveikos

Nu mes ir tik gryzom is hunstanton. Pirma diena oras buvo pasaka. Vakar ir siandien jau salta, nuo juros vejas stiprus. Labai smagiai pasibuvom. Ryt i darbus jau. Nesinori kaip ax.gif

Atsakyti

Mes tai specialiai į parką ėjom, žmonių prisirinkę buvo. Labai faina, man patiko. 

Bet, tik grįžus iš LT pastebėjau, kaip žolė išdegusi. Lietuvoje viskas taip žalia. 

Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2018 07 10, 17:19)
Sveikos

Nu mes ir tik gryzom is hunstanton. Pirma diena oras buvo pasaka. Vakar ir siandien jau salta, nuo juros vejas stiprus. Labai smagiai pasibuvom. Ryt i darbus jau. Nesinori kaip  ax.gif

NA tai pasakok-ka nuveiket,ka matet bigsmile.gif Buvo ruoniu ar nevaziavot iki ju?

QUOTE(Limcamca @ 2018 07 10, 17:22)
<p>Mes tai specialiai į parką ėjom, žmonių prisirinkę buvo. Labai faina, man patiko. </p><p>Bet, tik grįžus iš LT pastebėjau, kaip žolė išdegusi. Lietuvoje viskas taip žalia. </p>

NA visu pirma ne nezinojau,kad cia kazkokie lektuvai skraidys biggrin.gif Vienoj vietoj parke irgi daug zmoniu pristoje,su ziuronais ziurejo mirksiukas.gif O as maciau kaip tik ta visa banda lektuvu ir kur taip vorele,kaip pausciai skrido.Kur pas tave FB ideta biggrin.gif DAr maciau 3 tokius krovininius didelius lektuvus,malunsparnius...

Kiemely tai laistau,bet parkai tai tikrai isdziuve..GAletu nulyt kokia nakti..Bet ne ilgiau biggrin.gif KAip darbui,tai siandien puiki diena buvo,bet siaip galetu but +25 ir butu idealu wub.gif
Atsakyti
Labukas

Heida ir jos vyra sveikinu su gimtadieniais 4u.gif 4u.gif 4u.gif Zinau,kad ten per diena skirias,bet niekad neprisimenu,kurio pirmiau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Heida, abu jus su gimtadieniu birthday.gif 000552.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nu fainai pasibuvom mirksiukas.gif ruoniu nebuvo - nesezonas. Ejom peskom pajuriu iki to plazo. Tos spalvotos uolos ispudingai atrodo. Nieko per daug nenuveikem. Mazas miestelis mirksiukas.gif buvom nuvaziave iki kings lynn paziuret. Bet kiek ten daug lietuviu gyvena. Hight street tai vien lietuviskai sneka biggrin.gif
Pas save viesbuti su autralu pora susipazinom. Kviete i australija atvaziuot. Netoli sidney jie gyvena. Apsikeitem emailais - ziuresim kaip cia bus. Gal ir susigundysim nuvaziuot mirksiukas.gif
Nu ir kaip ir viskas. Sedziu traukiny - varau i darba unsure.gif
Atsakyti

Priedas  004a.jpg   62,64KB   0 Parsiųsta kartų

Sveikos, aciu uz sveikinimus 😘😘 , bet tai rupke, kiek jau daug man metu, o vyrui dar daugiau, nors tiek gerai 🤣

Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif as ir saviskiui primenu metus biggrin.gif grazios jums sventes 4u.gif
Atsakyti

Su gimtadieniu Heida ir tave ir vyrą  :wub:  :4u: 

Aš po vestuvių vyrui pasiūliau, jo 45ąjį gimtadienį surengti Lietuvoje. Kaip šoko į akis, kad jam iki 45, 2 metai   :bijau2: Ramiai, ramiai - sakau, viską žinau, čia tik idėja  :laugh:  :laugh: 

Atsakyti

Nu ką futbols šiandien  :D​ 

Atsakyti