https://www.visitnor...in-Norfolk.aspx
As kerpuosi 1x metuose,paskui auginu visus metus As retai kada turiu priekaistu del kirpimo.Plaukai toks dalykas-atauga
Va va, norejau uzklaust apie tuos ruonius. Zinau kad buvot
Su svente
As visa gyvenima auginu plaukus Bet as kaip kate ar suo-trumpaplauke..Galiu nusirezt trumpai,per pusmeti bus tokio ilgio,kaip dabar,bet galiu augint dar kelis metus,ilgesni nebus..Paskui galai luzinet pradeda,plaukai nusiure atrodo,nebenesa man kantrybe ir nusikerpu.Tada vel auginu
O tavo plaukai garbanoti,juk nelabai matos,kiek jie ten uzauga Is vis augink ilgus,jei taip gerai auga Dirbau su tokia 60mete..Plaukai garbanori iki siknos..PAti mazute,kudute..Is nugaros kabindavo 20meciai
Trumpaplauke kate sunkus mano plaukas, sunku tvarkyt. Visa gyvenima pavydejau draugem lygiu plauku
KArsta...Tiek planavau siandien prie juros vaziuot,bet vakar gimtadieny uzsisventem ir pramigom jura Nesenai atsikelem,ka jau cia vaziuosi..Varysim atgal pas draugus,ten nors baseinas yra,pamirksim...
Vakar tik vandenuka geriau,tai durna i visus girtejancius ziuret Ypac,kai as jau namo noriu,o istempt niekaip neina VAkar vairavau musu nauja masina Automata,o as is vis pirma karta su automatu vaziavau TAi ir sankaba kelis kart myniau ir begiu paieskojau Bet paskui jau ikirtau ir kaifavau
Laba.
Giega, su nauju pirkiniu, kad gerai riedetu. Kokia issirinkot?
Ziurek, TB lyg yra masina vares i servisa Romforde, ten kur prie kapiniu? Kaip ten jie dirba, patenkintas buvo?
Sitie tikriausiai
VA tokia
Tokia spalva,tokios groteles ir tokios lempos-cia kaip MB butini privalumai
Esam vaziave i ta servisa,bet dabar uzklausiau SB nuomones,tai pasake,kad brangininkai ir suda mala SAko,tegu geriau vaziuoja i Fery lane.
https://www.yell.com...ainham-7516354/
DAbar cia visada taiso..Ten Remigijus lygtai savininkas,bet sako tegu su Svajunu viska sneka ir derina.GAli pasakyt,kad nuo Vadimo..
Oho koks aparats, eina sau, as ir tokio noreciau
Aciu del serviso, pasakiau MB, ten ir varys tada. nieko mums labai nereik, tik servisa padaryt, tepalai, filtrai dar kazkokia smulkme. MB tai uzpykes ant tu kur uz Loyds banko servisas, pernai tai sugebejo issukt is faru lemputes kai paliko pas juos ir siaip ant detaliu nezmoniskus antkainius uzsideje.
I ta uz Lloydso MB senai nebevaziuoja..Kai uz padangu pakeitima uzsiprase ar 20£,kai visur tik 10 kainuoja...Bet ir tai man rodos tik 1 ar 2 kart ten buvo..I ta Romfordo irgi nebevaziuoja,nes irgi kazka taise,nedataise,tai vis koki varzteli nedaverzia,tai karta is vis pamete kazkoki dangtuka..O su tuo LT motors dar jokiu neskalndumu nebuvo Ten ir MOT daros..Ir kainos nekosmines,ir sutvarko gana greitai
Laba,
Apženijom vieną vaiką. Labai fainos, smagios vestuvės buvo. Daug emocijų. Daug naujų pažinčių. Jaunimas nerealus: visi smagūs, gražūs, nė vienas nei nusigėrė, nei nesąmonių pridarė. Visi šoko, dainavo, visi draugiški. Jeigu tokia Lietuvos ateitis, tai ji bus tikrai graži. Tiesa, jaunimas susimakalavęs su įvairiom kitom tautom. Vestuvės praktiškai ir vyko dviem kalbom: lietuvių ir anglų. Kažkas kaime iškvietė policiją už tai, kad triukšmas. Tai, Šapauskas tada dar specialiau muziką garsiau leido
Grįžti labai vėlavom, nes paukštis įskrido į variklį tai visi labai pavargę. Apsimėtysim darbus ir reikalus, įdėsiu foto į FB.
Aš jau nebesusigaudau kiek mašinų pas Giegą Sveikinu su pirkiniu Gražus mašiniukas. Mes gi, irgi su nauja važinėjam, automatine. Man irgi naujiena, bet dabar jau taip įpratau, kad uch.. labai patinka.
MB visas auto varo pas East Auto LTD. Ten savininkas pažįstamas, tai jam ten patinka.