Giega,o kokias procedūras daro ir su kokia kosmetika dirba?
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2018 07 04, 19:06)
<p>Giega,o kokias procedūras daro ir su kokia kosmetika dirba?</p>
Oi neklausk..as ten nebuvau..uosviene tik isuze man smegenis...As realiai net nezinau kur tas salonas randas Bet telefa atsiunte,07513250805 Aleksandra.Ai va,ir adresa turiu 127 Balaam st E138AF
Ok..ryt pasuksiu,pasmalsauti ....
LAbukas
PAsidomet,pabandyk,paskui gal ir as kaip nors susisuksiu Bet ten tik liepos men tos nuolaidos,paskui bus normalios kainos..
As net nezinau,kokios proceduros noreciau/reiketu..Kazkaip niekad ir nebuvus pas jokias kosmetologes...
NA ka,dar viena karsta diena Negaliu sakyt,kad pavargau nuo karscio,bet tikrai jaucias,per sunku dirbt...
Sestad einam pas draugus i gimtadieni,ten baseinas yra,tai jauciu ir mirksim visi jame O sekmad labai noreciau prie juros nulekt...Jei tik neuzsisvesim labai gimkes
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2018 07 04, 20:09)
<p>Ok..ryt pasuksiu,pasmalsauti ....</p>
PAsidomet,pabandyk,paskui gal ir as kaip nors susisuksiu Bet ten tik liepos men tos nuolaidos,paskui bus normalios kainos..
As net nezinau,kokios proceduros noreciau/reiketu..Kazkaip niekad ir nebuvus pas jokias kosmetologes...
NA ka,dar viena karsta diena Negaliu sakyt,kad pavargau nuo karscio,bet tikrai jaucias,per sunku dirbt...
Sestad einam pas draugus i gimtadieni,ten baseinas yra,tai jauciu ir mirksim visi jame O sekmad labai noreciau prie juros nulekt...Jei tik neuzsisvesim labai gimkes
Labas rytas...
Dusina tas karštis,bet vasara nors normali... Aš užsibūti ai atostogas rugsėjo antroj dekadoj,dabar galvoju kur sulakstyti,kad patinginiauti kur prie baseino....any ideas?
Labas rytas...
Dusina tas karštis,bet vasara nors normali... Aš užsibūti ai atostogas rugsėjo antroj dekadoj,dabar galvoju kur sulakstyti,kad patinginiauti kur prie baseino....any ideas?
Labas rytas...
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2018 07 05, 07:07)
<p>Labas rytas...</p><p>Dusina tas karštis,bet vasara nors normali... Aš užsibūti ai atostogas rugsėjo antroj dekadoj,dabar galvoju kur sulakstyti,kad patinginiauti kur prie baseino....any ideas?</p>
Turkijoj idealus oras Beperkarsta,nepersalta.. mes pernai spali buvom.. Buvom Bodrum Wow viesbuty.. Kai jau sezono pabaiga buvo,tai jau mazai atrakciju,bet va siemet draugai buvo,tai tikrai wow
Labas rytas
As ryt i darba dar nueinu ir pora dienu off maunam i Norfolk
Nors siek tiek nuo tos rutinos atsiplest.
Einu kirptis paskutiniu metu i Vida. Lyg nieko apkerpa. Patogu man labai. Islipu romforde pakeliui i namus. Daug laiko nesugaistu. Siandien va po darbo einu grazintis. Noretusi kad kirpeja i namus atvaziuotu is viso butu liuks
As ryt i darba dar nueinu ir pora dienu off maunam i Norfolk
Nors siek tiek nuo tos rutinos atsiplest.
Einu kirptis paskutiniu metu i Vida. Lyg nieko apkerpa. Patogu man labai. Islipu romforde pakeliui i namus. Daug laiko nesugaistu. Siandien va po darbo einu grazintis. Noretusi kad kirpeja i namus atvaziuotu is viso butu liuks
Laba,
Mes rugsėjį Tenerifę esam užsisakę. Tikiuosi bus karšta.
Nova, į Norfolką, kaip faina. Ką ten veiksit?
QUOTE(*nova* @ 2018 07 05, 07:43)
ANksciau tokia kirpeja Gintare vaziuodavo i namus Yra nemazai kartu mane kirpus,patikdavo..Net nebezinau kodel nebesikerpu pas ja
QUOTE(Limcamca @ 2018 07 05, 09:51)
<p>Laba,</p><p></p><p>Mes rugsėjį Tenerifę esam užsisakę. Tikiuosi bus karšta.
Mes i Tenerife lapkriti vaziuosim Turi but karsta
Limcamca, nieko neveiksim Norfolk. Sitoj pusej dar nesam buve, MB pasiule nuvaziuot porai naktu
Giega, as vargas kirpejom grynas su plaukais ir priekaistais savo nu norisi kad gerai apkirtpu, kad nebuciau kaip apipesta vista
Jau cia lyg buvau susiradus kirpeja, neblogai kuri laika kirpo. Pora kart i namus atejo. Nu bet va paskutini karta taip nukirpo kad ne penki ne desimt paprasiau kad ateitu pataisyt, tai is viso dingo
Pas ka tu kerpies dabar
Giega, as vargas kirpejom grynas su plaukais ir priekaistais savo nu norisi kad gerai apkirtpu, kad nebuciau kaip apipesta vista
Jau cia lyg buvau susiradus kirpeja, neblogai kuri laika kirpo. Pora kart i namus atejo. Nu bet va paskutini karta taip nukirpo kad ne penki ne desimt paprasiau kad ateitu pataisyt, tai is viso dingo
Pas ka tu kerpies dabar