Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Ujazus futbolas. Visi kaimynai rekia ir keikiasi

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 07 03, 20:59)
<p>Ujazus futbolas. Visi kaimynai rekia ir keikiasi</p>

O pas mane kaip nekeista,labai tyliai visi ziuri biggrin.gif Is vis juokiuosi,kad vieni kaimynai telika nusipirko biggrin.gif biggrin.gif Nu anksciau sededavo kiemely ir klausydavo futbola per radija-VISADA,o dabar jau kuri laika nebesiklauso-ryskiai ziuri telika biggrin.gif
Atsakyti

As darbe sedziu ir kraunuosi krepsi Beauty Bay, vyresne mano fane sitos parduotuves, tai sugalvojau ir as pasiimt pora dalykeliu, pabandysiu.

Atsakyti
LAbukas

Neisiu net ziuret i ta puslapi biggrin.gif biggrin.gif JAu su Yves rochers uzkabinai biggrin.gif Nrs vakar prisidejau krepseli YR ir krepseli Fragance,paskui lyginau,kur labiau apsimoka biggrin.gif TAi Fragance uz 21sv nusipirkau ir sampuna,ir kauke plaukams,ir dezodoranta,ir lupdazi(nors sakiau nebepirksiu intiku daugiau biggrin.gif ) ir duso geli ir atvezimas nemokamas nuo 20£...o YR reikia uz 29£ pirkt,kad nemokamas atvezimas butu...Aisku gali prisikraut,bet jau tik pirkt,kad pirkt...
Atsakyti
Labas rytas

Tai shopinates, ania bigsmile.gif klausykit, lupdaziu spalva atitinka spalva naturoj, perkant intiku?

Pas vakaras ir ramiai praejo. Niekas nereke, nesauke. Budavo anksciau vos ne visa gatve pripuosta budavo, o siais metais nieko. Gal kad jau angliku musu gatvej nedaug beliko unsure.gif

Turejau viska perrasyt biggrin.gif traukiny rysys dingo, ir visas mano rastas nuplauke unsure.gif
Atsakyti

Nova, as ir gyvai pirkdama ne visada pataikau lupdazi, atrodo tinka, o namie jau atrodo, kad reikejo imt kitoki, nors as lupdaziu, blizgiu ir visokiu reikalu lupoms fane, nezinau kiek jau namie visko turiu, bet vis kazka pasiimu  :rolleyes: 

Tas Beauty Bay tai gana brangus, ten dauguma amerikoniska,  kanadietiska, yra korejietisku produktu. Aisku ne kazkokia prabangi ta produkcija, eiline, bet ne kaip YR, duso zeles po 2£ nerasi, pigiausia gal kokie 8£  :hmm:​ 

Atsakyti

Ar naudojat kuri rugstis AHA.BHA veidui valyt? Uzejo man noras pabandyt, bet ir bijau truputi, kad nenueiciau demem kokiom  :hmm:​ 

Atsakyti

Laba,

Man sesuo yra dovanojusi labai gerą veido kaukę. Rūgštinę. Iš Maria Galland. Nuėdė man visas pigmentines dėmes. Labai, labai patiko. Tik reikia saulės pasisaugoti. 

Kosmetikos, kažkaip neperku paskutiniu metu. Visko turiu lyg ir daugiau nei reikia. Likučius naudoju. 

Įdomios rungtynės vakar buvo. Azartas iki pat pabaigos. 

Atsakyti

Laba diena...

Heida,nedaryk su rūgštimi dabar nieko,saule labai stipri,palauk rudenio😉

Nieko man nebuvo idomu vakar,kažkokia treniruotė,parodija...jei ne baudiniai tai to rezultato nebutu....

as darbe,greit namo...

Atsakyti
MAn irgi vakarykstes rungtynes visai nepatiko-lakste is kampo i kampa,su teiseju vis aiskinos...Va kai Japonija zaide,ten nors ir laike juos autsaideriais,bet bent jau vis i vartus bande must biggrin.gif

VAkar uosviene skambina,East hame,kur Rasa Permament salona turi,kazkokia nauja mergina nori susirinkt klientura ir labai mazom kainom visokias proceduras daro..Nu bet taip laiko neturiu nuvaziuot...

Atsakyti
Giega, o ji ar kerpa? Gal tel gali gaut bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2018 07 04, 18:34)
Giega, o ji ar kerpa? Gal tel gali gaut  bigsmile.gif

Abejoju..Ji veido visokiu valymus,masazus daro...O ar kirpykla ten yra,nezinau..Man dabar irgi toli tas East hamas biggrin.gif Vaziuok pas Limcamcos drauge,jos salonas DAgenhame mirksiukas.gif
As paskutini karta kirpaus prie savo namu,lietuviskoj kirpykloj mirksiukas.gif Visai neblogai nukirpo mirksiukas.gif
Atsakyti