Ujazus futbolas. Visi kaimynai rekia ir keikiasi
O pas mane kaip nekeista,labai tyliai visi ziuri Is vis juokiuosi,kad vieni kaimynai telika nusipirko Nu anksciau sededavo kiemely ir klausydavo futbola per radija-VISADA,o dabar jau kuri laika nebesiklauso-ryskiai ziuri telika
As darbe sedziu ir kraunuosi krepsi Beauty Bay, vyresne mano fane sitos parduotuves, tai sugalvojau ir as pasiimt pora dalykeliu, pabandysiu.
Neisiu net ziuret i ta puslapi JAu su Yves rochers uzkabinai Nrs vakar prisidejau krepseli YR ir krepseli Fragance,paskui lyginau,kur labiau apsimoka TAi Fragance uz 21sv nusipirkau ir sampuna,ir kauke plaukams,ir dezodoranta,ir lupdazi(nors sakiau nebepirksiu intiku daugiau ) ir duso geli ir atvezimas nemokamas nuo 20£...o YR reikia uz 29£ pirkt,kad nemokamas atvezimas butu...Aisku gali prisikraut,bet jau tik pirkt,kad pirkt...
Tai shopinates, ania klausykit, lupdaziu spalva atitinka spalva naturoj, perkant intiku?
Pas vakaras ir ramiai praejo. Niekas nereke, nesauke. Budavo anksciau vos ne visa gatve pripuosta budavo, o siais metais nieko. Gal kad jau angliku musu gatvej nedaug beliko
Turejau viska perrasyt traukiny rysys dingo, ir visas mano rastas nuplauke
Nova, as ir gyvai pirkdama ne visada pataikau lupdazi, atrodo tinka, o namie jau atrodo, kad reikejo imt kitoki, nors as lupdaziu, blizgiu ir visokiu reikalu lupoms fane, nezinau kiek jau namie visko turiu, bet vis kazka pasiimu
Tas Beauty Bay tai gana brangus, ten dauguma amerikoniska, kanadietiska, yra korejietisku produktu. Aisku ne kazkokia prabangi ta produkcija, eiline, bet ne kaip YR, duso zeles po 2£ nerasi, pigiausia gal kokie 8£
Ar naudojat kuri rugstis AHA.BHA veidui valyt? Uzejo man noras pabandyt, bet ir bijau truputi, kad nenueiciau demem kokiom
Laba,
Man sesuo yra dovanojusi labai gerą veido kaukę. Rūgštinę. Iš Maria Galland. Nuėdė man visas pigmentines dėmes. Labai, labai patiko. Tik reikia saulės pasisaugoti.
Kosmetikos, kažkaip neperku paskutiniu metu. Visko turiu lyg ir daugiau nei reikia. Likučius naudoju.
Įdomios rungtynės vakar buvo. Azartas iki pat pabaigos.
Laba diena...
Heida,nedaryk su rūgštimi dabar nieko,saule labai stipri,palauk rudenio😉
Nieko man nebuvo idomu vakar,kažkokia treniruotė,parodija...jei ne baudiniai tai to rezultato nebutu....
as darbe,greit namo...
VAkar uosviene skambina,East hame,kur Rasa Permament salona turi,kazkokia nauja mergina nori susirinkt klientura ir labai mazom kainom visokias proceduras daro..Nu bet taip laiko neturiu nuvaziuot...
Abejoju..Ji veido visokiu valymus,masazus daro...O ar kirpykla ten yra,nezinau..Man dabar irgi toli tas East hamas Vaziuok pas Limcamcos drauge,jos salonas DAgenhame
As paskutini karta kirpaus prie savo namu,lietuviskoj kirpykloj Visai neblogai nukirpo