Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Ryt junkis prie musu mirksiukas.gif

Noreciau, bet mano prastesnei antrai pusei rura i sofa iaugusi, bus gerai jei nuves dazu nusipirkt, nes stovi puse kambario isdazyta.

O klausyk, tau gelezis dingsta del moterisku bedeliu, ar ne taip supratau. As po antro gimdymo ziauriai mmm sergu, jau per pirmas 2 dienas stengiuosi niekur is namu neit, arba jau tenka naudot dviguba apsauga ir lakstyt vis keist. Gines pasiulymai buvo 2, gert kontraceptines arba susitaikyt nes kitaip nebus, bet jau per tas dienas tai as laukiu kad  man klimaksas greiciau ateitu 😀

Atsakyti
Man gelezis pirma karta dingus buvo pries kokius 4-5 metus. Tada dare tyrimus, siunte pas moteru. Nes labai gausios mmm buvo. Rado 5 cistas. Istate spirale. Mmm gausa apmazejo tik dabar. Nu vat tas ir istraukia gelezi. Nes mmm ne tik kad gausios bet ir daznos, nereguliarios budavo. Eina man jau viskas i pabaiga rolleyes.gif laukiu nesulaukiu galo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 30 birželio 2018 - 21:45

Na va as ir tos pabaigos laukiu, tik kai prasides visokios klimaksines bedos, vel bus blogai.

Atsakyti
O kada gi mums gerai biggrin.gif

Atsakyti

Eina sau, atrodo dar nesenai kaime i sokius ejau, o jau klimakso laukiu 😂😂

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2018 06 30, 20:04)
<p>Eina sau, atrodo dar nesenai kaime i sokius ejau, o jau klimakso laukiu 😂😂</p>

lotuliukas.gif
Atsakyti
Numirciau,jei per toki ora prie juros nepabuciau biggrin.gif Uzuojauta tau Heida 4u.gif Palipk ant sazines-sitaip karsta,o vaikai turi namie smirst mirksiukas.gif
Mes nezinau kur link ryt pasiduosim biggrin.gif Siaip i Braitona nei ryte nei vakare trafiku nebuvo,tai gal ir ryt ten varysim mirksiukas.gif Nors noreciau ir namie truputi apsitvarkyt.. Tai gal i southendo puse g.gif 15h aukscisusias tidas,tai vanduo bus parejes..o gal is vis pas draugus-jie baseina dideli pasistate biggrin.gif Normalu,nepripuciana,su filtrais mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba,

Na, ką veikiat? Kas prie jūros, kas namie? Mes irgi namie. 

Mūsų miške vakar vyko festivalis. Mes kaip tik golfą žaisti važiavom, tai matėm kiek daug žmonių ėjo į jį. Pagrinde juodukai. Šiandien ryte atsiverčiu žinias: 4 peiliu subadyti  :oh: Pašventė, liaudis  :oh:​ 

Atsakyti
Labas rytas

Mes vakar taip ir nenuvaziavom iki juros biggrin.gif isvaziavom su SB i miska su dviraciais. Bet jau miskas ir pievos aplink isdziuve blink.gif kelios nemazos balos visai isdziuve blink.gif matem stirnu su stirniukais bureli rolleyes.gif
Gryze namo, radom zvirbiuka is inkilo iskritusi. Vargsas, nemoka dar skraidyt. Paskrenda ir ant zemes, ar i tvora trenkiasi. Durniukas. Tevai visaip bande ji pakelt, nu bet niekas neisejo. Nu ka. Tada teko mums ji pagaut ir atgal i inkila ileist biggrin.gif paskui sveciu dar sulaukem. Pasikepem burgeriu ir vistos kulsiuku ant lauzo mirksiukas.gif sekmadienis superinis gavos biggrin.gif

Nu tie badymai tikrai jau veda is proto. Matet kokio amziaus vaikai tai daro? 14-15 metu blink.gif
Atsakyti

Labas rytas .... Ir vėl pirmadienis...oras superinis,jei dirbt nereiketu... Mano savaitgalis,karpiai krūmus,paskui šeštadienį pakėliau iki vietinio ežeriuko,pabuvau kelias val ir namo...radau miške motorolerį ,vogtas greičiausiai .... nu o vakar namie su knyga...

Atsakyti
LAbukas

VA va,oras tikrai tik pliazui,o ne darbui biggrin.gif Bet nieko,man patinka mirksiukas.gif Vis geriau,nei salta ir lyja mirksiukas.gif

Mes vakar irgi nevaziavom prie juros..Vaziavom ziuret masinu..MB neikaip neapsisprendzia kokios nori,tai apziurejom pora biggrin.gif PAskui i outletus prie Wemblio uzejom.MAziukai,nieko gero...Is mano megiamu tik Guess,replay ir Levis...Guesse nusinesiau matuotis pora sortu,bliuska,marskinuku..Bet marskiniu dydziu nebuvo,sortai nore ir tiko,bet pagalvojau,kad nenesiosiu tokiu biggrin.gif O del bliuskos patingejau eile stovet biggrin.gif UZ tai Replay nusipirkau dzinsus,MB dzinsini svarkeli,toks su elastanu,tempiasi,tai tiko,nes siaip neikisa ranku i tuos svarkus...Dar nuejom pavalgyt i Kiniecius-Global,analogiskas,kur Ilforde yra,bet kazkaip skaniau sitam buvo biggrin.gif
Atsakyti
LAbukas

Kur dingusios?
As futbola ziuriu ir apsipirkineju biggrin.gif biggrin.gif Sampunai i pabaiga,gal dar ko nors is Fragance direct biggrin.gif
Pries tai zole sodinau biggrin.gif PAs mane tik isejus i kiemeli stovejo dziovykla..Nu labai ne vietoj ji..Vis pagalvodavom,kad verst ja reikia,bet vis neuzsiimdavom..TAi va siandien MB ji visai pamaise,isverte biggrin.gif Tai man beliko zemiu uzpilt ir zole paset.Ta proga dar trasu nupirkau,visa geles patresiau..
Atsakyti