As kaip sena alkoholike, va kokiu ledu nusipirkau 😂 ALSI-A.JPG 70,71KB 0 Parsiųsta kartų
O mokescius pila kiekviena menesi ir neklausia ar galim imt. Nu zodziu, eitum zmogus privaciai, susimokejei jei beda kokia istiko ir toliau ramiai sau gyveni
Issiploviau kilima is sitingo, laukia dziusta
Heida ir kaip, patiko ledai
Klausyk daktaras tai gerulis, gerk vaistus nuo skausmo, tai kiek gi juos gali gert, juk negalima ilgiau 10 dienu, skausmo priezasti reik salint, o ne nuodytis. O ka sako del geĺezies trukumo, kodel organizmas jos nekaupia, ar irgi dzin ta priezastis, gi pagersi ir atsistatys tam kartui.
Ledu dar nevalgiau, lyg ir ankstoka dar 😂
O tu siandien tinginiauji
Siandienper radija sake,kad apkarpo vel nhs.. dabar del knarkimo nebedengs nieko..
Siaip nuo gp daug priklauso.. asva pasidariau op venu nemokamai.. ir iki siol siuncia laiskus,klausia kaip sveikata.
Laba,
Heida, man tavo ledų nerodo aš kaip sena alkoholikė, tfu... ledų irgi noriu
Ir taip dar pirkau visokių diržų, varlyčių, šlipsų, pėdkėlnių vestuvėms
Kai pradedi mokesčius mokėti, tada pasidaro labai pikta ant visokių konsulinių ir a la vienišų mamų valgančių benefitus. Nes, realiai pamatai ką išlaikai. Mokesčiai labai dideli, man jų irgi labai gaila. Kaip ir council taxus mokėti kas mėnesį. O, kai reikia tai nei sodo šiukšles normaliai veža, nei paslaugas gauni kažkokias superines. Kai turiu paauglius berniukus, užvis baisiausia yra tas policijos pinigų apkarpymas. Lenda tie gangai, bujoja, su peiliais po gatves laksto. Va, tas man labai labai baisu.
Imk Limcamca ledu, nebepyk
Pridėta:
Tikrai neramu dabar gatvese, net dienos metu
Giega, kaip vanduo? Zydi dar?
Ziurit fule? Jau 2:2
Man i darba tik antradienio nakti, nezinau kur pasidet is laimes 😀
Nusikaltimu tai ziauriai daug, kasdien vis kazka papjauna, ir ne po viena.
Ai Giega, vaziuokit jau namo, nebeerzink 😎
Ryt junkis prie musu