Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

As kaip sena alkoholike, va kokiu ledu nusipirkau 😂Priedas  ALSI-A.JPG   70,71KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Nu dar pabaigai biggrin.gif nuejau del kojos pas gp. Net kraujo tyrimo nepadare. Nhs labai apkarpyta blink.gif Tipo opp nereikia, gerk vaistus nuo skausmo. O pasirodo gi pas mane gelezies nera blink.gif jau sita beda pries kelis metus buvo. Tai dabar ryciau tuos vaistus ir dar daugiau silpninciau sveikata.
O mokescius pila kiekviena menesi ir neklausia ar galim imt. Nu zodziu, eitum zmogus privaciai, susimokejei jei beda kokia istiko ir toliau ramiai sau gyveni rolleyes.gif

Issiploviau kilima is sitingo, laukia dziusta rolleyes.gif

Heida ir kaip, patiko ledai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 30 birželio 2018 - 13:02

Klausyk daktaras tai gerulis, gerk vaistus nuo skausmo, tai kiek gi juos gali gert, juk negalima ilgiau 10 dienu, skausmo priezasti reik salint, o ne nuodytis. O ka sako del geĺezies trukumo, kodel organizmas jos nekaupia, ar irgi dzin ta priezastis, gi pagersi ir atsistatys tam kartui.

Ledu dar nevalgiau, lyg ir ankstoka dar 😂

Atsakyti
Gp pagerintas pas mus biggrin.gif gelezies trukuma rado LT kai geguze buvau gryzus. Dariausi pilna kraujo testa. Viska ten ziurejo. Viskas gerai, tik gelezis labai nukritus. Geriu gelezines tablietkas, valgau puse granato kiekviena diena. Rugsejo men nuvaziavus vel ims krauja. Dabar tik del gelezies. Del moterisku pas mane beda tokia unsure.gif
O tu siandien tinginiauji bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 30 birželio 2018 - 13:42
Kepam.. telefas veja nemaza rode,bijojom kad susalsim,bet dabar tas vejas gaivina biggrin.gif siaip po lietsargiu sedziu mirksiukas.gif

Siandienper radija sake,kad apkarpo vel nhs.. dabar del knarkimo nebedengs nieko..
Siaip nuo gp daug priklauso.. asva pasidariau op venu nemokamai.. ir iki siol siuncia laiskus,klausia kaip sveikata.
Atsakyti

Laba, 

Heida, man tavo ledų nerodo  :mad2: aš kaip sena alkoholikė, tfu... ledų irgi noriu  :bigsmile: 

Ir taip dar pirkau visokių diržų, varlyčių, šlipsų, pėdkėlnių vestuvėms  :bigsmile: 

Kai pradedi mokesčius mokėti, tada pasidaro labai pikta ant visokių konsulinių ir a la vienišų mamų valgančių benefitus. Nes, realiai pamatai ką išlaikai. Mokesčiai labai dideli, man jų irgi labai gaila. Kaip ir council taxus mokėti kas mėnesį. O, kai reikia tai nei sodo šiukšles normaliai veža, nei paslaugas gauni kažkokias superines. Kai turiu paauglius berniukus, užvis baisiausia yra tas policijos pinigų apkarpymas. Lenda tie gangai, bujoja, su peiliais po gatves laksto. Va, tas man labai labai baisu.  :( 

Atsakyti

Imk Limcamca ledu, nebepyk

Pridėta:

• Priedas  ALSI-A.JPG   70,71KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Is consuliniu seimu ir lenda tie gangai. Ir jiems benefitus apkarpe, tai vat ugteleje pacukai ir duodasi gatvese. Net neisivaizduoju kaip juos jie sustabdys unsure.gif
Tikrai neramu dabar gatvese, net dienos metu unsure.gif

Giega, kaip vanduo? Zydi dar?
Atsakyti
Geras vandenukas,nebezydi.. Kaip tik potvynis,vanduo pakiles,svarutelis mirksiukas.gif Tuoj vel maudytis eisim biggrin.gif
Atsakyti

Ziurit fule? Jau 2:2

Man i darba tik antradienio nakti, nezinau kur pasidet is laimes 😀

Nusikaltimu tai ziauriai daug, kasdien vis kazka papjauna, ir ne po viena.

Atsakyti

Ai Giega, vaziuokit jau namo, nebeerzink 😎

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2018 06 30, 15:22)
<p>Ai Giega, vaziuokit jau namo, nebeerzink 😎</p>

Ryt junkis prie musu mirksiukas.gif
Atsakyti