Giega, nu bet gudrus ania? Duoda tiems daugiau kuriems maziau moka nu o jei visko nepadarai, kas tada persikelia viskas kitai dienai, ar is viso kitiems atiduoda nepadaryta darba? Nesidraskyk
Giega, nu bet gudrus ania? Duoda tiems daugiau kuriems maziau moka nu o jei visko nepadarai, kas tada persikelia viskas kitai dienai, ar is viso kitiems atiduoda nepadaryta darba? Nesidraskyk
Kaip nepadarai,viska padarai Siandien darba baigsiu 19h Va iki to laiko ir isveziosiu visus siuntinius.. Parvesiu tik tuos,kuriu neradau namie,nei kaimynu nebuvo.. 1jau toki turiu.. per diena apie 10 buna.. jei 3x negaliu priduot siuntinio,tada ta siuntini veza i parduotuves,kur gali atsiimt..
O mokejimas ten idomiai gaunas.. ten dar km skaiciuojas.. na as siandien kazkur 70 myliu pravaziuosiu.. tai vel vienaip skaiciuosis.. Nemaciau siandien savo shit(taip taip ) menegerio,negalejau pasakyt,kad man iki 100 duotu..
Aciu merginos uz sveikinimus
Giega, kazkaip salygos vis blogesnes ir blogesnes pas tave darosi, ar tik taip atrodo?
Grizau is Romfordo, paskutiniai pirkiniai supirkti. Pavargau, tai eina sau. Ir karstis, ir zmoniu mase, nors paprasta diena ju maziau. Sunkus darbas shopintis.
Didele jau ir musu "mazoji", net ir ugiu baigia mane pasivyt
Mokykla tai tikrai ziauriai didele, per du atskirus visai pastatus, ir vis stato stato stato.
Giega, bet tai tikrai abydna, penktadieni tiek uztrukt, ir isvis jei vis deda ir deda, na bet jei pakalbesi, gal pageres.
Shopintis kài yra tikslas butinai kazka konkretaus nupirkt, man nepatinka, galima sakyt erzina ir galiausiai pradeda kelt agresija man patinka tiesiog prasieit po megstamas pardes ir nusipirkt jei kazkas kris i aki.
Vaziuoju namo tokia sunki savaite si. Menesio galas. Naujokei dar sunkiai sekasi, tai prakstiskai pagalbos 0.
Giega, ilgokios valandos gaunasi
Limcamca, ka papirkai gero
Pirkau apatiniu sau, visokiu pedkelniu, kojiniu jau reikejo. Basutes. TBS sviesto, duso zele. Pas juos ispardavimas dabar, man patinka, tai pasinaudojau proga ir uzsipirkau. Vaikams visokiu maikiu, dirzu kelnems. Dickis auga, nauju kelniu reikia kas kelis menesius. Siuo metu ugis 175 cm. Viskas per trumpa darosi. Kuprine i lektuva nestis. Nu tai vat tokie reikalai. Nieko gero, bet kaip ir viskas reikalinga.
Bet sakau,jei va taip gyvenime nedirbus tokio darbo ateiciau is kart i DPD,kazi ar padirbciau Musu senam depe,zmoniu mazai,visi atsipalaidave...O cia kazkaip ir taisykles,ir rubai..Nu priprast gal reikia bet zinot,kai padirbai laisvai,labai sunku i remus isispraust
Ziuriu as iri nieko nebenoriu pirkt Nu kaip ir noriu,bet nieko grazaus nerandu..O jei randu,pagalvoju,kad kazkas panasaus yra,kam dar to reikia
Labas rytas...Nova,mane irgi žudo periodo galas...reikia 6 skirtingus raportus rašyti,iš kurių man rodos 2 ar 3 tik skaitomi,kiti tik pažiūri kad emailas su failu ateina ir manau kad net neatidaro,nes per mėnesinį depo meetinga klausia dalyku kurie jau senai atraportuoti būna...
Giega,pinigai neblogi,bet tax’ai žudo,800 per mėn.,tai išeina kad savaitės vargas taxam,o trys man...
Kas dėl lengvumo,kai gryš kolega,man labai kelia dideles abejones....nes kaip bebutu vaikas tik trijų men...juk dirbs ji po 12 val.,o kur dar namie su vaiku,kur naktys,kur ligos,dantys ir t.t....
Man Kostą,kam žmones gimdo vaikus,jei neduoda jiems jokio dėmesio,galvoja kad užaugs vaikas pats... Vaikai juk,kaip tatoo ant veido,reikia viską gerai apgalvoti...su trintuku nenutrinti ir su vandeniu nenuplausi...
Einu gal dar pasnausti,paskui skaitysiu,gal pasvilinsiu kailiuką savo...gero savaitgalio visoms..
Dirbo dirbi ir dar puse valstybei atiduodi Abidna...
Parke netoli manes -Old Dagenham park lygai jis vadinas,svente kazkokia,supynes bus ,zvereliai,senovine tehcnika..kazkada buvom jau i pabaiga,kai irginuo juros grizom..Dabar jau pakeliui i Braitona
Apie mokescius nenoriu ne sneket. O eini dantu tvarkytis per nhs - mokek. Ir kazin kaip mes tu pensiju sulauksim? Kol musu laikas ateis tai uzvarys iki 70 Nu neisivaizduoju kiek tokio amziaus zmoniu dar isdirbs iki tos pensijos.
Giega, trafiku nera
Patranka ir tau gero savaitgalio
Nova,apie pensija net nesvajoju,more than 20 years.... vargu ar sulauksiu..
Kur tuk pasisuko ten eina ne dešimtimis, o šimtais....bet yra kaip yra...prieš 100 metu žmones svajojo apie dujas ar tualetą namuose....o va mes turime rodos viską,o vistiek mažai..
Giega,gero laiko
Sveikos,
as gi irgi pastoviai verkiu del tu mokesciu, na eina sikt, rodos va galeciau paimt dar keleta tu naktu, vis daugiau pinigu, bet nifiga, vos tik daugiau uzdirbi, viskas i mokescius nueina, ir gaunasi kad dykai tas naktis arei 😣, as dar moku ir i privacia pensija, na ten nedaug, tai tiek to, na va, paverkiau ir as 😂
Limcamca, tai tavo shopingas dar visai nieko, maniau tu dar vestuvem vis perki.