Labas.
Bet vistiek cia tos kainos neadekvacios, i uzsieni suvazinet gaunasi pigiau, nei atostogaut cia vietoj, o dar zinant nuostabius angliskus orus, tai isvis. Na siuo metu tai oru skustis nuodeme butu, tik neaisku kas bus vaiku atostogoms prasidejus.
Laba,
Mes šiandien 16 metų kai susituokę. Kepsim steikus vakare.
Planavom eiti out, vaikus palikę. Bet, kaip visada vyrui pasidarė vaikų gaila , o ir iš darbo jis vėlokai grįš, tai nusprendėm namie, kaip visada visi kartu švęsti.
Brangu, brangu. Kur tik pajudi iš namų, tai ta išvyka nepigiai kainuoja. Kad pinigus taip pat greitai uždirbti būtų galima, kaip išleisti, būtų lafa gyvenimas
Bet ir LT tik pajudek kur pailset,tai ir kainos baisokos,o ir oras niekad negarantuotas..Tikrai kad pigiau kur i uzsienius lekt..VA dukra i Turkija isvare su draugem.PAsieme jos viesbutuka tik su pusryciai(350£ su skrydziu gavos)TAi skambino ir sake,kad pietums valgo angliskus pusrycius uz 1,50£ VAkarienei brangiausiai mokejo 10£ jau su gerimais..
KAs nori nulakuot man nagus Nu taip tingiu viska traukt..Bet jau verkiant reikia...
Limcamca, sveikinimai Jums 💞🥂
MB, panasiai irgi elgiasi, tik apsitariam, kad dviese reikia kazkur isvaryt, tai pirmas pradeda, oi kaip cia dàbar vaikus paliksim, zodziu
Sedziu darbe ir valgau riesutu misini, oj ne i nauda man sitie naktiniai uzkandziavimai.
Labas rytas
Limcamaca,sveikinu...
Aš vis su darbais uzsikasus...nu bet pirm gryzta kolega po maternity tai sakau gal bus lengviau...ji taip optimistiškai nusiteikus dirbi,nors man abejones kyla,nes vaikui tik trys men ir ji ji paliks auklei...žiūrėsim.
Savaitgaliui jokių planu,nes sekm reikia iki darbo dar važiuot...
Grazaus penktadienio jums😎
Oi liksi be sveikatos,Patranka,sitaip ardama Reikia zmogui ir pailset...O bent jau piniga gera gauni?
Mums kazkaip niekad nebuvo problemu palikt vaikus GAl kad LT mociutes buvo Aurima MB tevai nuo kokiu 3m beveik kiekviena savaitgali su nakvyne pasiimdavo.Zaklina pas mano mama dazniau likdavo ir ramu
Pamenu karta sugalvojom daryt namie remonta..Reikejo ten lubas nuplaut,nes buvo ruzavai dazytos Isvezem vaikus 3 dienom pas mano mama,atseit mes plausim,dazysim,dulkes...Ir kaip jus galvojat Per tas 3d nieko nepadarem Lubas nusiplovem jau kai vel vaikus parsivezem
NA ka,penktadienis Surasiau sarasa MB ka nupirkt GAl kuri ryt irgi i Braitona(hove) nori atvaryt
Labas rytas,
eina sau kaip greit savaite praejo, kaip tas laikas lekia greit.
Siandien mano maze eina "pasimatuot" naujos mokyklos, dar laukia uniformos ir sporto aprangu pirkimas
Giega, geruliai jus, vaikus pridave nes reik dirbt
Jau apie laika isviso nesneku. Paskutine birzelio savaite jau. Nu tikrai tas laikas kazkur dingsta
Patranka, nu gal tikrai bus lengviau kai bendradarbe grys. Saugok save
Giega, tai mirksit rytoj juroj visa diena mes sekmadieni o southenda mausis noreciau ryt, nu bet niekaip. MB dirba
Heida, o kodel mazoji pereina i kita mokykla?
Nova, pereina, nes baige pradine ir nuo rugsejo keliaus i vidurine, siandien susipazinimo su mokykla diena, kitu vaiku nebus, tik busimi septintokai, bet ir situ bus per 600
Kai penktad,taip darbo daugiausiai Eisiu skustis.. Su dideliu vanu turi tik 80 siuntiniu,o as 114 Nu tai po lygiai padalink.. Siaip jei virs 100 vezu,man netmaziau moka Kaip ir neapsimoka draskytis...