Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Nu jo, kad tik oras geras butu. Mes si sekmadieni ir prie juros vaziuosim. Bet lyg ir lietu su perkunija zadajo
Atsakyti

Labas.

Bet vistiek cia tos kainos neadekvacios, i uzsieni suvazinet gaunasi pigiau, nei atostogaut cia vietoj, o dar zinant nuostabius angliskus orus, tai isvis. Na siuo metu tai oru skustis nuodeme butu, tik neaisku kas bus vaiku atostogoms prasidejus.

Atsakyti

Laba,

Mes šiandien 16 metų kai susituokę. Kepsim steikus vakare. 

Planavom eiti out, vaikus palikę. Bet, kaip visada vyrui pasidarė vaikų gaila  :D , o ir iš darbo jis vėlokai grįš, tai nusprendėm namie, kaip visada visi kartu švęsti.  :D 

Brangu, brangu. Kur tik pajudi iš namų, tai ta išvyka nepigiai kainuoja. Kad pinigus taip pat greitai uždirbti būtų galima, kaip išleisti, būtų lafa gyvenimas  :D​ 

Atsakyti
Sveikinimai Limcamca vestuviu metiniu proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mes tai turim tradicija-eit per barus,restoranus biggrin.gif vienam pavalgom,kitam isgeriam ir panasiai biggrin.gif GAlvoju nuo kelintu vestuviu metiniu taip eit pradejom g.gif Dar LT gyvenom ...

Bet ir LT tik pajudek kur pailset,tai ir kainos baisokos,o ir oras niekad negarantuotas..Tikrai kad pigiau kur i uzsienius lekt..VA dukra i Turkija isvare su draugem.PAsieme jos viesbutuka tik su pusryciai(350£ su skrydziu gavos)TAi skambino ir sake,kad pietums valgo angliskus pusrycius uz 1,50£ biggrin.gif VAkarienei brangiausiai mokejo 10£ jau su gerimais..

KAs nori nulakuot man nagus biggrin.gif Nu taip tingiu viska traukt..Bet jau verkiant reikia...
Atsakyti
Limcamca, sveikinimai didziausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 28 birželio 2018 - 21:46

Limcamca, sveikinimai Jums 💞🥂

MB, panasiai irgi elgiasi, tik apsitariam, kad dviese reikia kazkur isvaryt, tai pirmas pradeda, oi kaip cia dàbar vaikus paliksim, zodziu  :rolleyes: 

Sedziu darbe ir valgau riesutu misini, oj ne i nauda man sitie naktiniai uzkandziavimai.

Atsakyti

Labas rytas

Limcamaca,sveikinu...

Aš vis su darbais uzsikasus...nu bet pirm gryzta kolega po maternity tai sakau gal bus lengviau...ji taip optimistiškai nusiteikus dirbi,nors man abejones kyla,nes vaikui tik trys men ir ji ji paliks auklei...žiūrėsim.

Savaitgaliui jokių planu,nes sekm reikia iki darbo dar važiuot...

Grazaus penktadienio jums😎

Atsakyti
LAbukas

Oi liksi be sveikatos,Patranka,sitaip ardama 4u.gif 4u.gif Reikia zmogui ir pailset...O bent jau piniga gera gauni?

Mums kazkaip niekad nebuvo problemu palikt vaikus g.gif GAl kad LT mociutes buvo g.gif Aurima MB tevai nuo kokiu 3m beveik kiekviena savaitgali su nakvyne pasiimdavo.Zaklina pas mano mama dazniau likdavo ir ramu biggrin.gif
Pamenu karta sugalvojom daryt namie remonta..Reikejo ten lubas nuplaut,nes buvo ruzavai dazytos blink.gif Isvezem vaikus 3 dienom pas mano mama,atseit mes plausim,dazysim,dulkes...Ir kaip jus galvojat biggrin.gif biggrin.gif Per tas 3d nieko nepadarem biggrin.gif biggrin.gif Lubas nusiplovem jau kai vel vaikus parsivezem biggrin.gif

NA ka,penktadienis biggrin.gif Surasiau sarasa MB ka nupirkt biggrin.gif GAl kuri ryt irgi i Braitona(hove) nori atvaryt mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas,

eina sau kaip greit savaite praejo, kaip tas laikas lekia greit.

Siandien mano maze eina "pasimatuot" naujos mokyklos, dar laukia uniformos ir sporto aprangu pirkimas  :wacko: 

Giega, geruliai jus, vaikus pridave nes reik dirbt  :hihihi:​ 

Atsakyti
Labas rytas

Jau apie laika isviso nesneku. Paskutine birzelio savaite jau. Nu tikrai tas laikas kazkur dingsta mirksiukas.gif

Patranka, nu gal tikrai bus lengviau kai bendradarbe grys. Saugok save 4u.gif

Giega, tai mirksit rytoj juroj visa diena biggrin.gif mes sekmadieni o southenda mausis rolleyes.gif noreciau ryt, nu bet niekaip. MB dirba unsure.gif

Heida, o kodel mazoji pereina i kita mokykla?
Atsakyti

Nova, pereina, nes baige pradine ir nuo rugsejo keliaus i vidurine, siandien susipazinimo su mokykla diena, kitu vaiku nebus, tik busimi septintokai, bet ir situ bus per 600   :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 29 birželio 2018 - 09:38
Oho,didele mokykla,jei net 600 septintoku.

Kai penktad,taip darbo daugiausiai blink.gif Eisiu skustis.. Su dideliu vanu turi tik 80 siuntiniu,o as 114 blink.gif Nu tai po lygiai padalink.. Siaip jei virs 100 vezu,man netmaziau moka blink.gif Kaip ir neapsimoka draskytis...
Atsakyti