Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

QUOTE(Limcamca @ 2018 06 27, 07:13)
<p>Chesil beach esate buve? I Portlanda uzvaziave? </p><p>Cia netoli Weymouth.</p>

Ziurejau ir ten,labai grazios vietos,bet ner vietu viesbuciuose.. o gyvent vienam mieste,vaziuot i kita pliaza,nu tingis.. noris poilsio nuo vaziavimo biggrin.gif
Atsakyti

Pažiūrėjau rugpjūtį viešbučiai žiauriai brangūs, jeigu 2naktim nakvoti. 

Tai tą 95 svarus mokant, aš geriau į Prancūziją lėkčiau. Jūra, pliažas, shoppingas, vynas ir šiaip fainiau. 

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2018 06 26, 19:33)
Jei nesunku uzklausk bendradarbes-ar kelto bilietus is anksto perka,ar galima vietoj nusipirkt?

Uzklausiau, tai jie perkasi is anksto. Sake jei nebuve - nuvaziuokit aplankyt. Sake fainai ten mirksiukas.gif

Deginates, ania bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 06 27, 10:27)
<p>Pažiūrėjau rugpjūtį viešbučiai žiauriai brangūs, jeigu 2naktim nakvoti. </p><p>Tai tą 95 svarus mokant, aš geriau į Prancūziją lėkčiau. Jūra, pliažas, shoppingas, vynas ir šiaip fainiau. </p>

Rugpjucio bank holidejui esam uzsisake Cornvale viesbutuka..Noriu kazkur si savaitgali nulekt kol taip karsta biggrin.gif Iki Prancuzijos g.gif Draugai nori jungtis,netilps vynas,kai visi susesim i masina biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(*nova* @ 2018 06 27, 14:10)
Uzklausiau, tai jie perkasi is anksto. Sake jei nebuve - nuvaziuokit aplankyt. Sake fainai ten  mirksiukas.gif 

Deginates, ania  bigsmile.gif

Tai va,kad foto apziurejau,labai patiko biggrin.gif Einu dar paziurinet kokiu viesbuciu,gal dar kur rasiu..Cia FB apie toki Alpharooms snekejo,atseit pigiau nei Bookinge,einu tikrint biggrin.gif

Degintis nera kada biggrin.gif MAsinoj kondikas biggrin.gif Dukra Turkijoj,nors liepiau nusipirkt 50UV krema,o ir tepas sake daznai,bet vistiek sudege...Ji baltaskure,labai greit dega..
Atsakyti

airbnb nenaudoji, Giega? 

Jeigu ka nuoroda galiu duoti, nuolaida gausi. 

Ten privatus zmones. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 06 27, 19:23)
<p>airbnb nenaudoji, Giega? </p><p>Jeigu ka nuoroda galiu duoti, nuolaida gausi. </p><p>Ten privatus zmones. </p>

Ne,niekad nenaudojau..Tas Alpharooms man dar brangiau pasirode,nei bookingas g.gif Gal kur i uzsienius ir pigiau,bet vietoj UK,tai kainos blink.gif Jau ir bookinge nelabai is ko rinktis yra..
Atsakyti

Paziurek airbnb. 

Zinai, snekam su MB. As sumaisiau su Isle of Man

Atsakyti
Kuo toliau ziuriu,tuo labiau kainos kyla biggrin.gif Ai...Si savaitgali dar apsiribosim Braitonu,o kitam,jei orai dar issilaikys,gal ir i ta Isle of weight nuvaryim..
Kazkaip ziuriu ziuriu,kad tie pliazai visur panasus-ar Portsmountas,ar Braitonas...O Bournemounte kainos nuo 200...
Atsakyti

Tu ziurek aplinkinius miestelius: Poole, Weymouth

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 06 27, 21:09)
<p>Tu ziurek aplinkinius miestelius: Poole, Weymouth</p>

As jau kiekviena kaimeli apziurejau biggrin.gif Weymonte is vis jokiu laisvu viesbuciu,poole 1nakciai 500£ biggrin.gif
Tiek to.. bus gerai ir braitonas-Hove mirksiukas.gif Issikepsim bbq,pasimaudysim ir grisim mirksiukas.gif
Atsakyti
Torquay ar buve? Ten grazu. Mes kelias dienas apsistoje ten buvom mirksiukas.gif

Nu bet ir kainos blink.gif mums dar pavyko kambari 2 naktim uz £150 paimt. Nors aisku, ta savaite vaikai dar mokyklose bus. Tai ir kaina normalesne.
O paskui kaina kyla kaip ant mieliu.
Atsakyti
LAbukas

Buvom Torquay mirksiukas.gif Be to iki ten 5h vaziuot...As norejau max 3h...

Na tiek to,bus gerai ir Braitonas biggrin.gif Vistiek jokiu pasivaiksciojimu po miesta neplanavau,tik tingejau vazinet pirmyn atgal..Mano planas-grynai pagulet pliaze biggrin.gif

Atsakyti